имай вяра, ти беше споменала, че може към Пловдив да идвате, пиши като се наканите, ако е хубаво времето ще спретнем езна пловдивска срещичка, че се излагаме 

Ама здраве да е - ще се дундуркаме. Вчера излизахме на разходка за 2 часа и малкия така се успа, че като се прибрахме продължи серията с още 2 часа
Важното е да ме живи и здрави!
На вас случвало ли ви се е подобно нещо? В такива моменти не знам какво да правя, за да може да се нахрани нормално.... Но съм забелязала, че после ако му дам от шише с изцедена кърма и почти винаги го изпива без проблем и не чувам да има газове....много ми е странно и не мога да си обясня защо така става 

Ама здраве да е - ще се дундуркаме.
.

Започнахме да обсъждаме с мъжа ми някои идеи и насоки за развитие. Може би ни трябва нещо да ни подтикне и всичко да е за добре. междувременно ще използваме, че днес си е вкъщи мъж ми и ще напазаруваме спокойно по обед. После мисля да слеза в центъра с малкото кюфтенце и да си купя една книга за плетене на две куки.
Думи нямам. Само като усети, че ще му предложа да хапне и е ревнал. Преди това си стоеше като залепен и можеше да откара час, час и половина на гърдата ми, като суче. Винаги като му предлагах не отказваше. Сега няма такова нещо, за 10-15 мин. е готов и после се чуди как да заспи. Плаче, плаче, аз го държа пея му, говоря му. Явно трябва да му създам навик след като се насучи да прави нещо и да заспи.
Препоръчани теми