2 месеца не може да се накани да ми занесе документите. Предния път пак така и я бяха върнали, че не е занесла акт за раждане не детето и аз й се развиках, че за 2 месеца не ми е казала, че и това трябва да нося (това за последния болничен) и сега, ако пак се окаже, че нещо не е занесла, директно ще я сплаша със жалба, че ми писна по 3 месеца да не взимам пари заради нея.
А тази жалба къде се носи?

Ама и ние тогава колко бяхме настървени - къде ни е бил акъла?! Баба му на бившия ми мъж намерила медицинските дето сме извадили и ни прави скандал като мисли, че нашите знаят. А ние сме решили тайно да се женим и никой не знае. Та баба му ни отмъкна медицинските и осуети с месец и нещо подписването ни.
Ама за следващите документи се крихме още повече.

Все са оригинални тез моите мъже.
ИЛи просто менструация?

Много не вярвам в това, че зъбоникненето причинява такива неща, но пък кой знае. Днес ще му давам едно пюре с морков да видя какво ще стане.
И да ви се оплача от статистиката - два дни на ясла и вече е със запушен нос, е писна ми направо... 
Моля те, разписвай се по-често. Как са Борянка и Елица-хубавица?
Аз по-скоро си мисля, че може на орехите да е реагирал. Избягвай млечните, цитрусите, риба и яйца, шоколад, кафе, какао и ядките, пък после може по малко да включваш едно по едно, както е предложила Звездичкова и да следиш за реакция.
Аз все още стриктно спазвам диетата, е само от време на време си позволявам по нещо, дето не знам дали е точно забранено. Но ти добра идея даваш да се пробвам аз да се захраня с някои от забранените храни. Та днес мисля да пробвам с масълце върху филийка, стискайте палци.
Иначе аз ям обикновени бисквити и то редовно и няма реакция от тях. Върху всички, в които няма сухо мляко, пише че може да има следи от мляко и ядки, но за сега не реагира на тях слава Богу. 
Всички да са белички и много здравички!
Та така, аз много съм му насъбрала и исках да не им я водя въобще, ама сигурно за Великден сигурно ще се прекърша и ще отидем само за един обяд и после веднага ще си отидем у нашите, да усетят хубаво какво са си причинили с това тяхно отношение. Лошото е, че от цялата работа само свекърва ми ще страда, защото тя е добра жена и умира за децата, скоро даже идва за два дни, да им се порадва, както се изрази тя за толкова време й бил разписал пътния лист свекър ми.
Смешко... Ако си мисли, че по този начин, като игнорира Елиза, ще спечели нещо, жестоко се е излъгал. Добре че моят мъж хич не се разбира с него и ме подкрепя напълно, даже ми беше казал, "Дете на името на баща ми ще се кръсти само през трупа ми." Та такива простоти има и в нашия род. Ама виж твоята свекърва ме уби направо. От къде й хрумват тези идеи, че чак и боди носи... Тази жена на колко години е ако не е тайна?

А ти как не те е срам да излезеш толкова готина и симпатична.Верно си под прикритие!Щурата ми тя, е непознам друг образ като теб!
Чак изпитвам нужда да се запозная с теб на живо! 
Решили наще млади зелени да се женят !Обичам такива решителни хора.

А така ми се иска, ама явно му тежи дупето.Вече сме на 4 месеца, а той е 7,350 гр. и като го сложа по корем само мрънкя.Много мрази и забива глава та такива лиги се разточват че не истина.
Видях снимката и направо си я представям по боди
Не ти е лесно...И аз се бях замислила за чужбина преди да забременея, ММ има такава работа, че може навсякъде да работи и да изкарва торба пари, но той реши да развива бизнес и си седим засега тук
Много ни е хубава страната, но намирам обществото ни тесногръдо, нетолерантно, абе перспектива не просто нулева, а минусова.А откак имам дете ми се ще наистина да не расте сред простотия.Та съм си подредила дестинациите така- Амстердам, Мадрид, Лондон, Барселона, Рим.Все ще съм доволна:)Даже мисля холандски да понауча
Ще я застрелям, ако я знам. Ама нали не знам.
Та все се чудя как да постъпя. Когато забременях бях сигурна, че повече с пеене няма да се занимавам, но сега колкото повече време минава, толкова повече ми се иска да се занимавам с нещо по-интересно. Много се чудя как да постъпя. Преди мъжа ми беше съгласен да пея, че и микрофон ми купи, но сега нещо не е много съгласен.

луда викам и не не как ще му даваш, а тя е спокойно де какво може да му стане........
и после с цялата си наглост ми вика да сме и го били оставили- а аз си мисля на акъла ти луда ли си за нищо на света не бих и до дала и за 5 мин

То не е смешно,направо си е за