Дано обривите и акито на Кико отминат по-бързичко, мила и някак си ако може да ти се размине диетата 
Ще кача, споко
Майка ми твърди, че едно време в 21 вече сме къртели, свекито също така е процедирала с нейните. Какса успявали никаква идя си нямам. Аз почти нямам приятели, чийто деца да спят в 21 часа, може би с 2-3 изключения. А иначе лекартата е права, че като се пре,морят и не могат да заспят и се изнервят и стават едни криви и кисели и ревящи. То и ние като се превъзбудим трудно заспиваме, а си представи какво им е на бебоците е за незрялата им нервна система.
Носеха си го в самар и не правеше впечатление бебето да изпитва дискомфорт.
Охххх, и на мен много ми се ще да ни дадат зелена светлина за лятото.
- 100 гр струват 50 евро!
Правели били и сирене от магарешко мляко на фрапантната цена от 1000 евро за 1 кг, с което се подобрил досегашният рекорд от цената на сирене от мляко на лос - скромните 500 долара за килограм.
Тия хора не се шегуват изобщо май.
Егати цените, егати чудото.
Но определено не знаех, че се делят на групи, според източника на мляко 

Обадих се на стоматолога, каза че се случва понякога първо кучешките да излязат.
Обадих се на стоматолога, каза че се случва понякога първо кучешките да излязат. 
ама много им обичам еднозъбите усмивки, направо се разтапям на мига
Не знаех, че може да избият странични зъбчета, ама ей го нА - нямало невъзможни неща

А тези изследвания на кръв и урина задължителни ли са и кога се правят
Нашето педи нищо не ни е казало 
А за жалбата незнам как става работата.Инъче днес мм ходи до Варна и ми занесе документите и казаха, че вече всичко е наред и най-късно до 9 ще си получа парите и след някой друг ден и за следващия месец ще ми изплатят.Ще забогатея 

Дай да видим Алинка в жабата. 

. Та по този повод - нали и бирата не пречи 

Но покрай него и аз си поспивам, ако не е хванал сукателната вълна и не ме буди, спейки, по 5-6 пъти, за да си посукне. Снощи легнахме в 19:00 часа, заспа бързо. Явно вече свързва спалнята като място за спане. Мисля, като порасне, да изместя часа за лягане към 21-22 часа, но има време.
А затова, че се будел, като ръднеш - и аз вече в черна нинджа се превръщам, само и само да изляза безшумно, но все нещо не успявам.
А за режима, Марси, мисля, че кгато започнат да спят 1-2 пъти на ден, ще мога да я слагам и по-рано да спи. Но сега, когато спят по-често или нямат режим, не си го слагай на душата, че си ляга в 22...Пък и какъв режим с две деца, а, Хариелко? Лудница! Смехоранкоооо...да имаш много усмивки (еднозъби) от малката смехоранка (от адашчето
).
Това е да си жена...Зелда, вчера писах много дълъг пост по повод твоето свеки и това, че се замисляш за брак...но тъпият ПС се изключва отвреме навреме...и още нкой беше писал, че свекитта не идвали да помагат, само на близначките-сестри на милото...та ви писах вчера, че е най-важно да си независим - ако толкова категорично някоя баба/дядо ви покаже, че децата ви не са й толкова присърце - още по-добре...тъкмо няма да се чудите как да пазите поведение. Отписвате я от списъка и просто карате без тях! А, да, Лусине беше! Лусине, ами просто живееш така, все едно ги няма, в смисъл, не разчиташ на тях. Ти пак си бъди любезна, но иначе си изтрий от главата, че могат да ти помогнат - НЕ, не могат и ти не искаш и толкова!!! Е, вярно, че няма вече кино и свободни уикенди...но пък ще откриеш колко е приказно това всяка вечер да пиеш бира в някой парк и да хрускаш пясък в бирата (от пясъчника) и да говориш само с други кукундрели-майки като теб ; )