Аз отначало, когато започнахме да му даваме да яде сам, много се нервирах как омазва всичко, но с времето свикнах. Казах си, че няма друг начин да се научи да яде сам и така. А също и за чистенето не се впрягам особено. все пак имам дете нормално е не всичко да ми е под конец.
Вече си яде с лъжицата без да е като бомбандировка около него. Единственно понякога нарочно мята лъжицата с храната. Даже първите дни в яслата понеже не познава лелките не е давал те да го хранят и е ял сам. Вярно, че пада чистене след него в началото, но пък си осигурвяте поне полвин час свобдно време докато той омазва пейзажа. А както е казала Лина , няма друг начин да се научат и когато и да почнат все ще има цапане. 

Може би покрай зъбките и ваксините Пашик е останала с подобно впечатление

И не се претоварвай много 
В този ред на мисли,Мирче и аз не обичам Активиите,какво се чудиш на Евето 
. Може да се съберем в Куба Либре, че ни е по средата, а и отвън малките масички не ги прибират и ще има къде да седнем. 
Не съм боледувала така от дете! В събота вдигнах 38 и не я свалих до сряда някъде. За лош късмет ме почна в събота, че в понеделник чак отидох при лекарката и от самолекуването ми се бях усложнила. Даде ми антибиотик и вечерта и мъжа ми вдигна Т. Той обаче почна веднага с антибиотика и се оправи много по-бързо от мен. По чудо не заразихме свекърва ми и децата! Да е жива и здрава свеки де, че й бяхме всички на ръцете, ние с мъж ми бяхме тотално неадекватни 
Здравейте 

По 1 час си ръфа четката, снощи даже си легна с нея 

Страхотна е, с такъв ентусиазъм и такава интонация го пери
Иначе често казва Опааааа, като нещо падне, Баммм - като падне тя
и също често казва много смешно "А т'кааааааа" като си седне и се настани удобно някъде, или си нагласи куклата или някоя играчка. Такъв е купон около нея, страхотна е
сега видях и 4% Боженци - има сухо мляко вътре...
Ще се сменя и то. А преди, сигурна съм, че нямаше такива неща!!! Погледнах и Верея, и Пършевица. На Пършевицата пък въобще не пише какво съдържа - няма съдържание!

... Ако ме разбираш. Искам и аааааааааз на среща!!! Днес се опитах да изляза с количката до аптеката да идем и направооооооо... Доревва ми се, изнервих се супер много и се препотих 100 пъти, докато забутам количката. А и тия шофьори малоумни (само малоумните, не всички) спират точно където не трябва и както не трябва. И с тях се разправях!!!

И понеже са все с такова "истинско" качество, са по-евтини и по-дълготрайни от оригинала, затова в големите вериги зареждат от фалшиментото. Ние купуваме истинското от малък квартален магазин, който отказа да смени производителя.
.
. Днес смятах, че ако кучо е добре, края на април ще ни е поледната ваксина и май месец ще го водя с мен по разходки
, т.е. в Борисовата
.
. Много ми е кофти... Препоръчани теми