radi4ka_me

.
.
...Нас ни гонят вече коликите, давам Еспумизан и закрепяме горе долу положението.
Изписа ни витамин Д и витамин С.
Както и да е, ще мажем.

, и 3 см, роди се 2,850, изписаха ни 2,670, а на 40 дни бе 4,870(но с боди потник, боди с дълъг ръкав, памперс и чорапки(които тежат 125гр), та за 40 дни 2 кг, аз направо се облещих, виждах че е пораснал, ама 2 кг ми се вижда пре много, дали трябва да се притеснявам
. Моля момичетата от ЛЛЛ да кажат дали е много 2 кг за 40 дни - и това от хранене на поискване без вода
. Предписа ни и едни хомеопатични капки за колики
, а с количка си е цял сървайвър
, уморих се докато отидохме и се върнахме
- една киша едни коловози снежни, а иначе молитвата струваше 5 лева, такъв е регламента
, заспи за 5 мин събуди се и плаче, пак заспи пак така, дам му да суче постоянно изпуска зърното
, после ядосано пак търси
, биберон по същия начин,ако така е през нощта направо не знам

свива се, почервенява... На обедното кърмене с капките за колики май закрепихме положението - спинка спокойно, цоква си като се събуди, даже сега пак дреме, да видим какво ни чака тази нощ.

Значи се справям добре с кърменето, въпреки че ми се струваше, че много малко време хапва Симончика
Биха ни и ваксина - как издържате на това не знам, аз май плаках повече от бебо 
. Да я напълним с много положителни емоции и полезни съвети.Препоръчани теми