Габи и ние сме с климатик,и аз знам че не е добре( изсушава много въздуха и създава течение ) но както каза Невва това е положението. Сутрин Сияна се буди със запушен нос,от сухия въздух но после се оправя. За корема нося едни дълбоки гащи за стягане,има ефект и правя коремни преси серия 3 по 12 за сега ,след 5-6 дни увеличавам сериите( не отнемат чак толкова много време). Преди слагах бебка да си спи в кошарата и цяла нощ ставам и лягам ,защото тя мрънка,плаче изплюва си бибата и си я иска и нямаше сън. От една седмица спи при мен на леглото ,милвам я и заспива (така се наспиваме всички) . Опасявам се ,че кошарата ще седи за красота
Взимам я на ръце когато трябва да я успокоя от тия пусти колики,така се дере и става червена като домат,че не мога да понеса гледката на гърчещо се бебе. Баба ми казва,че все ще искала да се гушка но мен не ме притеснява толкова,ще си я гушкам. pepelyashka ,благодаря за отговора. Ползвам кремче на Авент. Наложи се да ползвам силиконовите зърна ,защото имахме гъбички със Сияна и много ме боляха зърната,а и понякога тя ги сдъвква и става лошо:)
Пък дано някой ги забележи : ))))
. Но то това е най-малкия проблем на все още изпъкналия корем
.
Супер изглеждаща темичка, благодаря за усилията, нека е пълна с положителни неща и да растеме здравички и щастливи! В тази връзка днес бяхме на ДК и сме 4 250 за 6 седмици имаме около 1 300 грама, добре си хапваме. Кърмя я доста често и вече си мечтая да почне да разрежда поне нощните хранения, снощи пак хапваше на всеки два часа. Иначе си я гушкам до насита, но вече взех да изтръпвам към плача и когато ми се налага я оставям за малко докато се справя със ситуацията. Открих и че много добре готвим заедно
. Цопвам я в шезлонга в кухнята с мен и тя от шума на аспиратора захърква и аз си свършвам поне това домакинско задължение без проблем. Вечер спи между нас, даже не сме и сглобили креватчето още, ама с тази честота на кърменето ще стана на сомнамбул ако спи в него. Иначе през деня редовно си поспиваме заедно като тя лежи върху мен. Ама е взела да натежава, усещам я

Но днес си бях пуснала едно филмче, таткото гушкаше малкия, който ревеше...по едно време осъзнах, че съм се изключила и изобщо не го чувах да плаче, а си гледах филма спокойно : ))) Явно взимам да свиквам с този звук 
Наистина вече спя по друг начин, усещам всяко негово движение.
ти си майка героиня
сигурна съм, че не е лесно, но всичко си заслужава 

браво!
от 10.30 до 6 с една смяна на памперс в 12
и тая сутрин се събудих с главоболие от преспиване 
Препоръчани теми