Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 597
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Не ми харесва,но и аз ще свикна без да мрънкам.

# 181
Моля ви, кажете ми какво означава това "отговори"+брояча. Какво отчита всъщност. Моят брояч от вчера си стои на 828, но понякога става и 827. Изобщо не му разбирам смисъла.
Този брояч показва в колко от темите, в които си писала има отговори, които не си прочела .  newsm78 пу че сложно го казах. А следващото "следени теми" - ако само четеш някой теми в които не искаш да пишеш, пак ти показва ако има нови отговори  Peace

# 182
  • София
Аз редовно разчиствам с "маркирай прочетено" и отдавна нямам по 100 страници с непрочетени нови отговори; респективно сега горе ми се мъдрят 3-4 отговора в червеното квадратче.

# 183
  • При хората, които обичам
И аз от снощи задавам въпроса за синьото, ама... Фонът си е син поне откакто аз съм потребител.
Че си е син - син си е, но различен.
Аман от мазнотия.

Мазнотия за кое? Смяташ, че ще ми дадат от прословутото кисело мляко, защото не намирам кой знае каква разлика в синьото? Ха!

# 184
  • London, baby
Носи си очилата постоянно!

# 185
  • При хората, които обичам
Така и правя.
Но и без тях е видно, че някои от оплакванията са за дреболии, при това се каза, че все още се работи по сайта. Ето това не бих го направила.

# 186
Така и правя.
Но и без тях е видно, че някои от оплакванията са за дреболии, при това се каза, че все още се работи по сайта. Ето това не бих го направила.

А кои са едротии?

# 187
  • София
Не, не ми харесва новата версия.
Сутринта доста време гледах тъпо новото оформление, успокоих се, че ще ми мине по някое време, ама и до този момент зяпам като теле в железница.

# 188

И подчертаването на линковете са върнали, и заглавията на темите са в тъмно синьо.

Странно, мен продължава да ме мори, въпреки това.

# 189
  • Galaxy 13197853088
И тук да добавя молбата от другата тема.
Да добавите линк към ЛС-тата от падащото меню "Още..."

# 190
Не изчетох всичко, честно казано и двете версии ми харесват,но все си мечтая да има начин да се променя цвета на фона- това искрящо бебешко свтло синьо ми скапва очите ужасно...но и при новата версия няма такава, опция, нали  Confused

# 191
Не ми харесва ! Crossing Arms
Изобщо никак ...

# 192
  • София
Аз съм далтонист и цветовете не ги различавам. Нито ми е бледо, нито нищо. Тук не мога да се изкЖа, защото не съм компетентна. Не знам и къде са въпросните "косми". Ако се доближВат до цвета на основата е явно защо не ги виждам. Прилича на фейсбук и това е факт. Все едно ми е Simple Smile

# 193
  • In The Middle Of Nowhere
Не ми харесва, твърде синя ми е новата версия. Както и не проумявам колко 'стара' беше старата, че се налага толкова често да се префасонират визиите. Тамън свикне човек и му е удобно и... айде пак наново. Спомням си, че като смениха предната веднага ми хареса и я приех, нищо че беше различна и това ми говори, че не проблема е толкова в новото, колкото в безсмисленото ново.
С това не искам да отправям критика към собствениците на сайта и тяхната работа, защото смятам, че те знаят най-добре как да си я работят. А аз започвам лека-полека да свиквам с новия вид, а пък кой знае може даже и да ми хареса:).

# 194
  • Linz
Гласувах за старата.

Общи условия

Активация на акаунт