Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 515
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря.Ами-освен броячите, които при мен специално или не работят добре или е бъг, или е недоизмислено.Това е. PeaceНо и не ме касаят особено, като брой, предишната опция-обновени теми, която ми даваше, че има отговор по дадена тема, но поднесена по нов начин.

И моите цветове са си същите, та се зачудих и аз...

# 106
Не, не ми харесва, искам старата версия!  Praynig

# 107
Перфектна е новата версия! Все едно съм в любимия си Фейсбук. Не разбирам какво не и харесвате. Simple Smile

# 108
  • При хората, които обичам
И аз от снощи задавам въпроса за синьото, ама... Фонът си е син поне откакто аз съм потребител.

# 109
  На пръв поглед не виждам някакво кардинално обновяване на визията - сравнявам с чужди сайтове, които като правят обновяване то е наистина впечатляващо цветово. Новите функции още не съм разгледала. Избледнялото синьо на шрифта на места натоварва очите.

# 110
  • Бургас
Перфектна е новата версия! Все едно съм в любимия си Фейсбук. Не разбирам какво не и харесвате. Simple Smile

Ужасен шрифт и цветове, които затормозяват зрението - това мен ме дразни основно.
Отделно, не всички харесваме Фейсбук.  Mr. Green

И аз от снощи задавам въпроса за синьото, ама... Фонът си е син поне откакто аз съм потребител.

Да, но преди не ми бодеше толкова очите.

# 111
# 112
Да направят всичко лилаво.... newsm76

# 113
  • Варна
Абе кое синьо е ужасно?
Преди пак си беше синьо.

Не разбирам нещо. Thinking
E как кoe? Всички никове , заглавия на теми, вмъкни цитат бяха черни сега са сини. Всичко се слива със синия фон и почва да ме боли главата.

# 114
  • София
Засега - не. Но ще свикна. Аз май с всички промени съм така, в началото ме дразнят.

# 115
  • UK/София

Мразя Фейсбук, мнооого. Simple Smile И за това предпочитам да съм в този форум от много години.Но не ми харесва когато започва да се копира от други сайтове.
 Всъщност тази анкета е като анти-стрес за пишещите в нея, нали?Едва ли някой от собствениците на сайта го интересува.

# 116
Моля ви, кажете ми какво означава това "отговори"+брояча. Какво отчита всъщност. Моят брояч от вчера си стои на 828, но понякога става и 827. Изобщо не му разбирам смисъла.

# 117
Освен светло синия шрифт ме дразнят и рехавите надписи с едни такива малки буквички...Наистина имам чувството че недовиждам.И понеже имаше тук мнения че при такива като мен проблема бил в монитора или настройките на PC.то...Тц,не е от това защото лаптопа си ми е супер и с другите сайтове нямам проблем,както и със старата бг-мамма...

# 118
Не ми харесва новата версия.
Бледа е. Цветовете са различни - преди бяха по-наситени.
Лентата отгоре ме дразни.
Обновените теми горе вляво си бях свикнала с тях.
Изскачащите банери ми пречат.
Не харесвам Фейсбук, а визията на форума ми напомня на него.

Въпрос:      Коя версия на форума ви харесва повече?  (Гласуването приключва: Съб., 17 Март 2012, 05:26)
Обновената    - 41 (21%)
Старата    - 130 (66.7%)
Все ми е едно    - 24 (12.3%)
   Изтрий глас
Общ брой гласове: 195

Доста голяма разлика в отговорите.

# 119
  • Ямбол
Моля ви, кажете ми какво означава това "отговори"+брояча. Какво отчита всъщност. Моят брояч от вчера си стои на 828, но понякога става и 827. Изобщо не му разбирам смисъла.
Аз зададох подобен въпрос доста по напред в темата, но явно никой не знае или не ми обърнаха внимание. Моите от вчера са на 417 и не са мръднали.

А "космите" и аз се опитах да ги махна, явно не съм сама.

Общи условия

Активация на акаунт