Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 799
  • 798
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм далтонист и цветовете не ги различавам. Нито ми е бледо, нито нищо. Тук не мога да се изкЖа, защото не съм компетентна. Не знам и къде са въпросните "косми". Ако се доближВат до цвета на основата е явно защо не ги виждам. Прилича на фейсбук и това е факт. Все едно ми е Simple Smile

Космите са тези сиви завъртулки върху бялото от двете страни  Laughing

# 196
  • с/у ОколоМръсТното

и аз, но ми се иска да гласум за НАЙ_СТАРАТА...

# 197
  • 1st floor
 При всеки нов отговор, вече не ме връща до последното място, което съм чела , а направо най-отгоре на страницата...А нещо ми прескача и самата страница, като чета надолу...иначе с останалото ще свикна...но гласувах за старата версия!  Peace

# 198
При всеки нов отговор, вече не ме връща до последното място, което съм чела , а направо най-отгоре на страницата...А нещо ми прескача и самата страница, като чета надолу...иначе с останалото ще свикна...но гласувах за старата версия!  Peace

И при мен беше така, но установих, че ако изчакам две секунди, ме връща на мнението ми.

# 199
  • 1st floor

И при мен беше така, но установих, че ако изчакам две секунди, ме връща на мнението ми.
ОК! Ще чакам!!!  Grinning Мерси!

# 200
Вече няма абсолютно никакъв проблем с очите. Явно (поне при мен) е било заради бледия шрифт. Сега с тъмно синьо си е супер. Нищо друго не ме дразни толкова.

# 201
харесва ми

# 202
  • София
   Не ми харесва, защо правиха анкети, като не са взели предвид исканията на хората.Тая синя лента дето ми подскача горе, ми докара мениер, но се появява всеки път, като се опитам да видя нови мнения,колкото и да се опитвам да я заобиколя.Като прочета новото мнение, темата изчезва от списъка, не се пази, ако искам да се подсетя нещо, дори и без да пиша. Аз искам да си имам запаметени темите в които съм писала, но сега вече не се пазят. Но пък червен балон седи непрекъснато, просто ме принуждават да отварям непрекъснато новите теми, за да се махне червеното, а не да ги отварям когато аз искам.Със смяната на местата, аз по навик си ходя в горен ляв ъгъл и после седя и се чудя какво правя там.

Гласувах за старата версия.

# 203
Вече нормално си чета в темите без да се натоварвам, но заглавията на темите са ми още с дразнещия шрифт. И преди заглавията на тези теми, които съм отваряла се потъмняваха, сега всичко е едно и за да си намеря темите, които ме интересуват, трябва да чета всички заглавия. За следени теми не съм се абонирала. Виждаше ми се безсмислено като ми се потъмняваха.

# 204
и аз, но ми се иска да гласум за НАЙ_СТАРАТА...

И на мен ми липсва най-старата  Simple Smile.

# 205
  • София
Ужасна ми е.

# 206
Е , сега вече са по- тъмни никовете и заглавията на темите. Ако може изобщо черни да са и ще е на 6.

# 207
Нямам проблем с дългите часове четене откакто ползвам FLux - коригира настройките на екрана съобразно часа от денонощието, след залез слънце са много по-меки и ненатоварващи окото. Твърде вероятно да го знаете, но да си кажа.
Иначе новата версия засега я намирам съвсем ок, вероятно след изчистването на някои забележки, посочени от останалите потребители, ще се възприеме бързо.  Peace

# 208
Хубаво е, че оправиха шрифта и цвета на буквите. Остана да ме дразни само горе вдясно безликото човече, ама това е сигурно, защото нямам аватар. И фейсбукският привкус - всеки път, когато вляза, изтръпвам, че съм уцелила без да искам оная щуротия.

# 209
Хубаво е, че оправиха шрифта и цвета на буквите. Остана да ме дразни само горе вдясно безликото човече, ама това е сигурно, защото нямам аватар. И фейсбукският привкус - всеки път, когато вляза, изтръпвам, че съм уцелила без да искам оная щуротия.

Уви, не, причината не е в това, че ти липсва аватар. Аз си имам, обаче горе също виждам безликото, анонимно и определено от мъжки пол човече.  Twisted Evil Искам вместо него да ми се изписва името (никът), както беше преди. Ще се примиря и да няма "Добре дошла", макар че тези думи подсказваха някакво уважение към потребителите.....

Общи условия

Активация на акаунт