Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 804
  • 798
  •   1
Отговори
# 210
Простете, но вие заради какво посещавате форума?

# 211
Сега за какво човече иде реч? Аз май пак ослепях?  #Crazy

# 212
  • София
Сега за какво човече иде реч? Аз май пак ослепях?  #Crazy
До профил има една глава с рамена!

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог

и аз, но ми се иска да гласум за НАЙ_СТАРАТА...

Анджък. С тия падащи менюта с предишната и със сегашната визия откачам.

# 214
Простете, но вие заради какво посещавате форума?

За профилактика на ретината и естетическа наслада, как за какво. Е, и заради сърдечното посрещане с "Добре дошли!", разбира се.  Mr. Green Шегувам се, но все пак... отчайваща е липсата на уважение към чуждия труд. Хората искат мнение за промените, които са направили за нас и това мнение трябва да се дава, но с мярка. В крайна сметка никой не е длъжен да моделира форума точно по изискванията ни, че чак и цветовите ни предпочитания да задоволява, и буквените. То не бяха тежки мигрени, не бяха косми, не бе чудо... ми да напишат горе бг-баба, да връщат ретро-страничката с нагъзеното бебе и да приключваме. Явно е, че за модерна визия е още рано, след 5-6 години може да се пробва пак.

# 215
Сега за какво човече иде реч? Аз май пак ослепях?  #Crazy
До профил има една глава с рамена!
Благодаря. Господи какви неща ви дразнят. На мен ми е по- удачно защото е по- малко шарено. Което предполага, че няма да се притеснявам , когато някой в офиса влезе.

# 216
Вижте сега. Ясно, че проблемът не е точно в човечето, но преди се изписваше не просто "Профил", а и никът. И така си сигурен, че си влязъл именно от твоя профил, а не от нечий друг. Иначе стават грешки,когато няколко души с регистрации във форума ползват един компютър. Всички сте виждали някакво мнение и отдолу веднага извинението с друг ник - "Това съм аз (Льоклер), ама без да искам писах от профила на кака / приятелката / мама / баба...."
Или, може би, затова ме изплюва на всеки 30 секунди и трябва да се вписвам отново до припадък. 
newsm78

# 217
Добре де, върнаха 90% от старите неща (цветове, шрифтове, и прочие) и пак продължавате да мрънкате  ooooh! Все едно някой пушка ви е опрял да влизате... По-светлия шрифт беше в пъти по-щадящ, но не, заболяха ги очите уважаемите съфорумки, главите ги заболяха, **** ги заболя...

Не ви ли е поне малко неудобно? Да не би Yahoo, Google, YouTube и прочие да ви питат къде ви боли и какво ви сърби? Пишат - променяме това и това. Пък ти ако щеш.
А тука направо сте се разпищолили с претенции...

# 218
Е, то добре, че се размрънкахме, си мисля. Добре, не щем нагъзеното бебе, логото си стои и дразни обаче Mr. Green
Дори във фейсбук си пише чий е профилът. Simple Smile
Светлият шрифт беше щадящ, да- пестиш време, като не четеш форума.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 19:47 от Дренка

# 219
Не само че не ми харесва новата версия на форума, ами и много ме дразни!
Направо ми е неприятно да го посещавам...

# 220
  • Бургас
Новата версия ми харесва! Единствено не ми харесваше това, че цвета на заглавията е твърде светъл и линковете не са подчертани, но виждам, че това е оправено.  Peace
Новата версия почти не се различава от старата, единствено падащото меню е по-различно, но мисля, че това е доста по-удобно, има възможност и да се заключва. Отгоре много добре са подредени следените теми и съобщенията. На мен пък падащото меню на профила ми харесва, човечето също изобщо не ми пречи.
Просто всяка промяна се приема повече негативно, отколкото позитивно, но с времето, като се свикне, започва да ти харесва и дори забравяш как е било преди.

# 221
  • Costa Rica
Не ви ли е поне малко неудобно?
Хич даже Mr. Green Mr. Green

От сутринта се вписвам за 19716ти път. Утре може да си задам въпроса, струва ли си, аджаба, загубеното време Whistling

Новата версия е пример за това как "ново" не е равно на "напредък".

Ясно е, че ще помрънкаме, помрънкаме и ще се примирим. Кога ли тия горе са чували гласа на плебса потребителя?

# 222
За всички със забележки и недоволни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641308.msg21143284#msg21143284

В темата пише и отговаря и модератор.
Аз вече нямам забележки , освен , че от тел. е по- малък дисплей , но се предполага , че телефонът е за спешни случаи.  Peace

# 223
Като сме тръгнали с предложенията : на логване във форума да се чува "Здравей, как си, приятелко..кааак, добре ли я караш? от репертоара на Тоника, а на излизане Васко Кеца - "Не, не си  отивай! Ще ми бъъъъде тъжно..." Crazy Hug

При поставяне на курсора върху "профил" се изписва ник-ът на логнатия потребител, така че трудно може да стане объркване.  Peace

# 224
Ясно е, че ще помрънкаме, помрънкаме и ще се примирим. Кога ли тия горе са чували гласа на плебса потребителя?

Е, не е така, много неща от стария вариант бяха възстановени, с много неща се съобразиха.  Peace

И да, заболяха ни очите, слабият контраст определено напрягаше и изискваше повече взиране. Неприятно е, че на три потребителки им се е харесал и сега ще им липсва, но форумът се чете чувствително по-добре от снощи или днес сутринта. Това че на вас не ви е пречил, не означава, че останалите си измислят.

Общи условия

Активация на акаунт