Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 858
  • 798
  •   1
Отговори
# 255
Абе, то ти или аз сме едни от нас стоте хиляди потребители, безлична маса, от която се отличават 1000 души и то не за друго, а защото са активно пишещи.
Това е форум все пак, не личен профил. Аз дори съм обидена, никога не съм имала такъв поздрав!  Crossing Arms

# 256
Вярно е.Но има хора дето бяха много активни,но вече са вън от нашите редици.
От известно време има някаква промяна и тя не се харесва изцяло.
Не само визията,има и други неща които просто се усещат.
И ми е много чудно-как за толкова страници не се появи някой с ,,чин" да каже нещо.
Вярно е,че има място за това,но темата е факт и можеше някой да пише.

и защо си нямала? newsm78

# 257
  • в 1001-та нощ
явно наистина хора всякакви - все повече всичко ми харесва .....и "розовите балончета" с броя нови теми, съобщения ... (и друг цвят да бяха - не ме вълнува цвета особено) и падащите менюта, и цветовете и "човечето" .... или поне нищо не ме дразни - всички ми е много по-удобно и се надявам да не "затрият" функционалните бутони" поне

единствено, като недостатък - за сега отбелязвам липсата на уведомление за броя ЛС в кутията (от основния екран - преди да си влязъл на съобщения) - така можеш да пропуснеш напълването на кутията, но не е особена драма, защото на всяко получено ЛС - поглеждам броя  Peace

поздрава и аз не съм го забелязала, вероятно е имало горе някъде - "Добре дошъл, ...." - но няма нужда форумът да ме поздравява - вани са ми хората наоколо  Peace

# 258
В момента както е ми харесва вече. Малко е ситен шрифта, но аз съм добре с очите. Simple Smile 

# 259
  • Galaxy 13197853088
на непрочетените все още е твърде дребен

# 260
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. не ми харесва и тона е Wink Имам въпрос Thinking От горе имам падащо меню ,където са изредени темите. Обаче ,като го отворя виждам ето това:
Статии
Хоби, свободно времеПриказкиСтихове, песнички, игриПразници, обичаи, имени дниДетски зодиак
Как да го оправя, така че да се чете? Благодаря предварително.

# 261
Малко е ситен шрифта, но аз съм добре с очите. Simple Smile  
Хе,ами тези дето сме нодоскив Mr. Green Ще е добре шрифта да е малко по-голям,както отбелязва Labrador,на Отговорите  Peace Много често ми се налага да чета от по-голямо разстояние и ситните букви направо ми се размазват Tired

# 262
  • в 1001-та нощ
трябва да пробвам с друг браузер, но при мен няма промяна в шрифта, като размер  newsm78

# 263
  • София
...
Дори човека дето ме открехна за него,не влиза в него.
И дори ме попита-още ли си там?
...

О, моля ти се! Много важно, че човекът, който те е открехнал за BG-Mamma не влиза вече тук и ти се чуди защо още пишеш! Вие двамата да не сте представителна извадка на целокупното форумно общество, та това би било доказателство за предстоящия крах на форума!... Извинявай за леко грубия тон, но това самочувствие заслужава да бъде "наградено" с щрихи от реалността. Wink

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 10:22 от ivonska

# 264
Много ми хареса новата версия и новото лого е супер готино (старото си беше грозно)
Признавам си, когато за пръв път, преди три месеца, влязох във форума бях доста объркана от липсата на логична подредба - профил, настройки, отговори и др. такива. Сега всичко си е точно на мястото  Heart Eyes Обичам подредените неща и много се зарадвах на промените.

п.п. Дано и търсачката да е оправена, не съм я пробвала още.

# 265
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вярно е.Но има хора дето бяха много активни,но вече са вън от нашите редици.
От известно време има някаква промяна и тя не се харесва изцяло.
Не само визията,има и други неща които просто се усещат.
И ми е много чудно-как за толкова страници не се появи някой с ,,чин" да каже нещо.
Вярно е,че има място за това,но темата е факт и можеше някой да пише.

и защо си нямала? newsm78

Защото, както сама си написала, има тема за това.
И защото, доколкото разбирам са взети мерки и са направени някои промени,
които потребителите изтъкват като нужни и са сметнати за разумни.
Форумът се е променил и някой е изчезнал от тук и е спрял да пише?
Спрял е да пише заради структурни промени?
Моля те, не ме разсмивай... а ако е така, още по-зле за непишещия.
Май забравяме, че реално тук сме на гости -
може би е поради това, че това място се превърна като дом за нас и то точно благодарение на усилията на хората, които в момента разпъваме във всички посоки, защото, о, представете си са дръзнали да направят промени във форума, който те поддържат.
Да, ние пишем тук, но реалните усилия, извън мозъчните ни напъни, въплътени в красиви словоизлияния - не лежат на нашите плещи.
Едно е конструктивна критика, друго е това безумно лалане и детскоградински заплахи за обиране на парцалките и куклите, дето се лее през постинг - през два...
И какво точно се очаква - някой да се появи тук и да се оправдава?

Закачих се за твоя постинг, щото ми е най-удобен, иначе не е по-различен от доста други, така че не го приемай лично.

Между другото, имаше анкета за новото лого?
Не си я спомняте, или просто я игнорнахте, бързайки да напишете нещо по-важно? 

# 266
  • Варна
Toва което ме дразнеше- цветовете, вече са оправени. Simple Smile За друго нямам претенции.

# 267
.... 
Между другото, имаше анкета за новото лого?
Не си я спомняте, или просто я игнорнахте, бързайки да напишете нещо по-важно?  

Да, имаше, но мисля, че там няма точно този вариант лого. Ето: http://www.bg-mamma.com/?action=surveyView&id=6 Освен да е имало две анкети...?

# 268
И да го има новото лого, то всъщност го има, но без украсите, пак ще са повече недоволните, защото в анкетата участие са взели цели 991 потребителя, уау!

# 269
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Явно е преценено, че ако се сложи логото с най-много гласове, което както казва Касита е почти същото, но украсено, "ужасната" лента отгоре ще стане още по-дълга.

Общи условия

Активация на акаунт