Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 945
  • 798
  •   1
Отговори
# 270
На визията й свикнах. Като цяло, не е много по-различна от предишната.
Но проблемът с постоянното вписване продължава. Това изключително много ме дразни, пречи ми и ме изнервя. От вчера за трети път питам за причината (досега в другата тема, вече и тук), но отговор няма. Виждам, че и други потребители имат същия проблем. При това възниква при най-различни браузъри - значи проблемът не идва от тях. Не вярвам да няма начин да се отстрани.

# 271
  • в 1001-та нощ
аз ползвам няколко различни лаптопа и няма проблем с вписването на нито един от тях  newsm78

т.е. вписана съм постоянно и не се налага да го правя "повторно"  Rolling Eyes

при първо влизане ме пита дали желая 30 мин сесия или да ме запмни, отмятам да ме помни и готово - няма следващо вписване, влизам директно  Peace

# 272
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
При мен в началото го имаше, но направих нещо  newsm78, и престана...
Трябва да се сетя какво беше  newsm78
Аз съм с Google Chrome.

# 273
  • out of space
Малко е ситен шрифта, но аз съм добре с очите. Simple Smile  
Хе,ами тези дето сме нодоскив Mr. Green Ще е добре шрифта да е малко по-голям,както отбелязва Labrador,на Отговорите  Peace Много често ми се налага да чета от по-голямо разстояние и ситните букви направо ми се размазват Tired

Стига с този шрифт бе хора  Shocked действително ли не знаете как с едно движение да си го оголемите колкото ви е кеф?  Rolling Eyes

# 274
Малко е ситен шрифта, но аз съм добре с очите. Simple Smile  
Хе,ами тези дето сме нодоскив Mr. Green Ще е добре шрифта да е малко по-голям,както отбелязва Labrador,на Отговорите  Peace Много често ми се налага да чета от по-голямо разстояние и ситните букви направо ми се размазват Tired

Стига с този шрифт бе хора  Shocked действително ли не знаете как с едно движение да си го уголемите колкото ви е кеф?  Rolling Eyes
E, не е същото, защото така размазва картинки и аватари.  Simple Smile 

# 275
Новата версия е много по-хубава, само ще ми трябва малко време да свикна.  Laughing

# 276
  • в 1001-та нощ
При мен в началото го имаше, но направих нещо  newsm78, и престана...
Трябва да се сетя какво беше  newsm78
Аз съм с Google Chrome.

и аз ползвам този браузер  Peace

# 277
Този Google Chrome с какво е по-добър newsm78

# 278
Никак не ми харесва новата визия на форума. Не ми е прегледно, не ми е подредено, не ми е четливо, всичко ми се слива както е в сини тонове. Стои разхвърляно и ме дразни. Гласувах в анкетата за старата визия.

# 279
  • out of space
Този Google Chrome с какво е по-добър newsm78

С всичко!  Grinning

# 280
  • в 1001-та нощ
ползвала съм доста браузери, след последната инсталация на ОС У7 и ИЕ 9 имах всякакви проблеми, падна ми пердето и малко импулсивно реших да го тествам - всички проблеми ми се решиха

от към настройки ми е по-беден + още някои дреболии - но преживява се  Peace

# 281
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами на мен Mozilla-та нещо ми забиваше, IE ми е по-тежък (ама аз съм от хората, дето отварят по 15-20 таба наведнъж  Grinning) и за това го сложих.
Отдавна съм с него, и му свикнах.
Иначе в интерес на истината, менютата на IE са ми по-интуитивни.

# 282
 Hug Мерси,ще взема и аз тогава да го пробвам.Аз съм с Мозилата.

# 283
  • Costa Rica
Стига с този шрифт бе хора  Shocked действително ли не знаете как с едно движение да си го оголемите колкото ви е кеф?  Rolling Eyes
Представи си, във форума има поне десетина хиляди потребителки, които хал-хабер си нямат как с едно движение да си Оголемят шрифта (но пък могат да пишат без правописни грешки, за разлика от сещай се кой Mr. Green) Последният път, когато проверих, това все още не беше форум за компютърни нърдове и работа на ония "с чин" е да направят предлагания от тях продукт най-удобен за ССФ потребителя.

Което явно не се е случило Whistling

Истината е, че новата версия издиша. Дребният шрифт, прекаленият контраст и постоянното вписване дразнят ужасно.

# 284
  • в 1001-та нощ
гугъл хром е много лек, с бърза инсталация - аз имах спешни неща за вършене, затова за набързо го пробвах и така и остана  Blush

Общи условия

Активация на акаунт