Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 849
  • 798
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
новата версия ми харесва, нямам проблеми с контраста, влизам с Google Chrome  Peace

навигацията ми е много по-удобна, бутоните за нови отговори, следени треми и съобщения са достъпни без да скролвам през цялата страница нагоре; също има удобни бутони да се кача най-горе или да сляза най-долу на страницата ....

# 241
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Простете, но вие заради какво посещавате форума?

За профилактика на ретината и естетическа наслада, как за какво. Е, и заради сърдечното посрещане с "Добре дошли!", разбира се.  Mr. Green Шегувам се, но все пак... отчайваща е липсата на уважение към чуждия труд. Хората искат мнение за промените, които са направили за нас и това мнение трябва да се дава, но с мярка.

Абсолютно подкрепям горенаписаното.

# 242
Промените се налагат, когато се закучат работите.
Да считаме ли, че мамата заминава на мамата си, та се предприемат тези мерки?

# 243
Доста бледи са цветовете.
Създават ми студено усещане за стерилна среда.
От друга страна не се натрапват статиите, които и без това малко хора четяха, а заемаха голяма част от пространството горе.

# 244
Харесва ми функционалността - не се налага да скролваш до безкрай, идеята на "следени теми" (ако може да доведе до спадане на броя на записите), това беше и моето предложение в анкетата.

Не ми харесва цялостната визия - най-вече логото, човечето и тъпото "профил". Аз съм за промяна, но ако е за по-хубаво. Първия път като отворих обновения форум ми подейства супер разочароващо.

Гласувах за старата версия  Peace

# 245
  • France
С всяка нова версия по не ми харесва..... същото е и с Продавалника.
Цвета дразни, космите също...

# 246
Не, по-безличен го намирам и прекалено комерсиален. И верно тези два косъма отстрани на екрана ме съсипват - поне 10 пъти вече се опитвам инстинктивно да ги махна. Laughing

# 247
  • София
Харесва ми новата версия.
Ориентирах се много бързо.
Единственото, което ме дразни
е цифричката в розово,
която е на Отговори.
Но я елиминирам от погледа си.  Wink

# 248

Вече няколко пъти чета за тези косми. Къде са newsm78
По темата - харесва ми новата визия, по-удобна е Peace

# 249
  • София

Минзи, дрънкаш глупости! Промени се налагат, когато се работи в динамична среда. Защо все търсиш драма?!

Аз ще обясня кое не ми допада - форумът е придобил "обичайна визия". Сигурно е по-това или онова, но трябва да прочетеш безличното ново лого, за да си сигурен, че си където си. Просто изгуби своя характер и излъчване.  Wink

# 250
...Аз ще обясня кое не ми допада - форумът е придобил "обичайна визия". Сигурно е по-това или онова, но трябва да прочетеш безличното ново лого, за да си сигурен, че си където си. Просто изгуби своя характер и излъчване.  Wink

+1
и аз не го харесвам в тази цветова гама
както и с новия надпис
фунционалността още не съм я разгледала подробно
но цветово категорично не ми допада

# 251
Предпочитам да няма брояч на Отговорите защото е безсмислен,а да има такъв на иконката на съобщенията(получените,както беше),защото ако не си зная бройката може да ми се задръсти пощата и да се чудя защо ли не ми пишат Peace Да не е отпаднал лимита на получените?

# 252
Аз още вчера не можех да направя разлика между стария и новия вариант /логото само виждам, че е различно/ и наистина вчера се доверих на възприятията си. Имаше някакво дразнене на очите, но мисля, че това вече е оправено и цветовете, и контрастите са ОК, така че нямам забележки.

А, да, отразих още една разлика - падащото меню, дава повече подреденост и компактност.

Харесва ми.

# 253
  • В най - голямото село
Цитат
Бледа е!Шрифтът ми е малък!

+ 1

Гласувах за старата.

# 254
Аз мисля,че Да.
Дори човека дето ме открехна за него,не влиза в него.
И дори ме попита-още ли си там?
А аз отговорих-Ами,да.Харесва ми,все едно съм винаги ,,добре дошла",.И само три дни след това.....вече съм силует.

Общи условия

Активация на акаунт