Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 147
  • 798
  •   1
Отговори
# 285
Аз само да кажа, че при някои хора шрифтът е непроменен, без те да са уголемявали или оголемявали каквото и да било, и че проблемът с вписването определено няма връзка с обновлението на сайта. Поне при мен няма връзка, защото го имам много отдавна, не помня откога. Изведнъж започна да ме изхвърля постоянно, дори и след като задавах 3000 минути сесия, а също и да ми блокира латиницата, непонятно защо. Само че ние тук трябва да имаме предвид, че е ужасно трудно, скъпо и времеемко да се адаптира един сайт към всички видове операционни системи и устройства. Просто е ужасно трудно.

# 286
Много весела тема, добре се посмях. Благодаря ви!   bouquet

Голямо мрънкане, голям рев за неща, които или изобщо не са променени, или от вчера са върнати така, както бяха. Не се ли усещате как се излагате, не знам. (Е, поемам риска аз да се изложа, защото не помня някога форумът да е бил в друг цвят, освен син. Поне от 2005-та насам.  Laughing)
Но, докато четях, някак си ме напъна да пусна нова тема: "Защо никога няма да ви поканя на гости у нас". Всъщност, що да пускам, мога и тук да си кажа.

1. Защото не съм питала никого от вас какъв цвят да са ми стените
2. Защото съм си наредила мебелите, както на мен ми харесва, пак без да ви питам.
3..Защото ми е все тая дали диванът ми ви е удобен и дали столовете ми са правени по мярка точно за вашите задници. Ах да, даже какво да сготвя не съм ви питала.
4. На вратата ми не пише: "Добре дошъл, Еди-кой си!"

Може и за още причини да се сетя, но и тези стигат.  Laughing

# 287
  • в 1001-та нощ
crazy chick, когато при първото логване избрах "да ме запомни", полето с брой минути за сесия стана неактивно  newsm78

# 288
  • Costa Rica
Аз само да кажа, че при някои хора шрифтът е непроменен, без те да са уголемявали или оголемявали каквото и да било, и че проблемът с вписването определено няма връзка с обновлението на сайта. Поне при мен няма връзка, защото го имам много отдавна, не помня откога. Изведнъж започна да ме изхвърля постоянно, дори и след като задавах 3000 минути сесия, а също и да ми блокира латиницата, непонятно защо. Само че ние тук трябва да имаме предвид, че е ужасно трудно, скъпо и времеемко да се адаптира един сайт към всички видове операционни системи и устройства. Просто е ужасно трудно.
Ами при мен не е така. Новата версия ме изхвърля без изобщо да ме пита колко минутна сесия искам. За шрифта не знам - не изпитвам нужда  да го Оголемявам, по-скоро ме дразни яркосиньото - и, да, затъмнила съм си екрана на макс. И Flux ползвам - пак дразни.

По втория въпрос - като е толкова скъпо, трудно и тъ нъ - защо изобщо се прави? Или е само за да се отчита прогрес?

Како Сийке, не ти е правилна аналогията.  Naughty Твоят дом не е продукт, който трябва да продадеш и затова никой не те пита по точки а), б), в)

# 289
Влизам точно да кажа, че непрекъснато ме изхвърля, но явно това е от новата версия докато оправят гъбясването Laughing.

На мен шрифта ми е същия. Цветовете са по-бледи и по-приятни за окото.

Как` Сийка  Joy Joy

# 290
Влизам точно да кажа, че непрекъснато ме изхвърля, но явно това е от новата версия докато оправят гъбясването Laughing.
Едва ли. Мен си ме изхвърляше и преди.  Simple Smile

# 291
  • в 1001-та нощ
при мен и цветовете са като преди, и шрифта ..

единствено организацията на екрана е различна  Peace и по-удачна за моите нагласи  Peace

# 292

тази версия е по-тромава от предишната при писане от айфон и айпад
лентата с профила тогава също е трудна за достъп

предишните цветове за мен си бяха запазена марка на форума, както и надписа му
сега тази уникалност се иzгуби и прилича на авт. генериран форум с готов темплейт
жалко

# 293
Много весела тема, добре се посмях. Благодаря ви!   bouquet

Голямо мрънкане, голям рев за неща, които или изобщо не са променени, или от вчера са върнати така, както бяха. Не се ли усещате как се излагате, не знам. (Е, поемам риска аз да се изложа, защото не помня някога форумът да е бил в друг цвят, освен син. Поне от 2005-та насам.  Laughing)
Но, докато четях, някак си ме напъна да пусна нова тема: "Защо никога няма да ви поканя на гости у нас". Всъщност, що да пускам, мога и тук да си кажа.

1. Защото не съм питала никого от вас какъв цвят да са ми стените
2. Защото съм си наредила мебелите, както на мен ми харесва, пак без да ви питам.
3..Защото ми е все тая дали диванът ми ви е удобен и дали столовете ми са правени по мярка точно за вашите задници. Ах да, даже какво да сготвя не съм ви питала.
4. На вратата ми не пише: "Добре дошъл, Еди-кой си!"

Може и за още причини да се сетя, но и тези стигат.  Laughing

Сравнението ти не е коректно и ще ти кажа защо  Wink Защото, канейки гости у вас не изкарваш пари от тях, следователно няма какво да се съобразяваш с техните желания. Но, канейки гости в ресторанта си, от който изкарваш пари, ще трябва да се съобразиш какво да е менюто, какъв да е интериора, какви да са столовете... просто защото ако гостите ти са недоволни и откажат да влизат в ресторанта ти, ще фалираш. Та в този ред на мисли - ние не сме в къщата на някого, а в ресторанта му.

По темата - в началото малко се подразних от промяната и най-вече от бледо синия шрифт. Наистина ми беше неприятен контраста. Но сега всичко е ок, свикнах и с менюто. Малко ме дразнят светещите уведомления за нов отговор.

А да - като искам да следя някоя тема, без да се записвам в нея, има ли шанс това да стане без да получавам 3456 мейла да ден за нови отговори  ooooh! Махнала съм отметката за получаване на отговорите по мейл, но въпреки това не става! Ако продължава така, ще си действам със старото и досадно "запис"  Peace

И в заключение - нямам проблем с новата визия на форума, бързо свикнах с нея, по-функционална ми е.  Дори мисля, че е по-добра от старата  Peace

# 294
ей, сега се сетих-при получаване на Лично съобщение преди ми излизаше предупредителен прозорец, дали сега е така, май не? Peace

# 295
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А не ти ли е хрумвало, че трябват пари за поддръжката на тези сървъри, а не са просто за да ходят
паралиите, дето им се гърбим тук на Карибите?
Е, едва ли си спомняш момента, когато наплива така натовари сървърите, че се търсеше изход.
Тогава темите не достигаха толкова страници, щото нямаше толкова "засегнати" от ситуацията,
чакаше се решението  Wink

# 296
  • При хората, които обичам
И твоето сравнение е некоректно, treisy. В ресторанта поръчваш и плащаш. Тук само се поръчва, връщат се ястията и се изказват претенции. Промените от вчера са очевадни. Кой плати за тях?

# 297
  • Бургас
ей, сега се сетих-при получаване на Лично съобщение преди ми излизаше предупредителен прозорец, дали сега е така, май не? Peace

Не е. Сега само свети горе.

# 298
По втория въпрос - като е толкова скъпо, трудно и тъ нъ - защо изобщо се прави? Или е само за да се отчита прогрес?

Пред кого да го отчитат този прогрес бе, Делфина, пред нас ли??  Laughing Прави се, защото е задължително да се прави. Задължително е по много причини - технически, пазарни и прочее, не ми се обяснява. Желателно е на всеки три-пет години да има козметика, а на пет-седем - пълен ъпгрейд. Няма начин на тази земя да се направи техническа промяна или надстройка на виртуална платформа, която да е удобна и естестически приемлива за всеки. Това, че изобщо някой си отваря работа да пита, да се допитва, че и веднага да реагира на възраженията, само потвърждава още веднъж колко толерантни са хората, на които гостуваме, и колко невъзпитани са някои от гостите.  Peace

# 299
Извинете, а къде и кога си плащате сметките за ползване на форума, защото аз за цялото си пребиваване тук не съм платила и една стотинка, та да имам претенции, че съм в ресторант и да искам да му редя интериора и менюто???

А ако имате предвид, че форумът продава рекламните си площи благодарение на  хилядите потребители в него, то още по-неуместни са претенциите - все едно картофът да има претенции с каква белачка да бъде обелен и в какъв цвят тенджера са бъде сготвен.

Аналогията на кака Сийка е най-точна, умна жена е тя, умнаааа  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт