Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 127
  • 798
  •   1
Отговори
# 330
И при мен има поле "Запомни ме". Маркирам го, обаче не ще да ме запомни и това си е.
Сега на всяко влизане трябва да изписвам име и парола.
 Confused
Влезте нерегистрирани в някоя тема. В подписа на всеки писал в нея има "За да можете да видите подписа на този потребител, ВЛЕЗТЕ или се РЕГИСТРИРАЙТЕ" . Натискате ВЛЕЗТЕ - там излиза и опцията за продължителност на сесията.
Като вляза по този начин, не се налага да се логвам през пет минути. Вярно, че е малко тромаво, но пък е ефикасно Simple Smile

# 331
Айде още нещо да помрънкам и аз  Mr. Green Ами като получиш ЛС,защо не излиза предопредителен прозорец както преди ThinkingПо-добре беше,сега къде го видя къде не Tired
мрън

# 332
Пролетната Фея, може да пробваш за логването като изтриеш запомнената парола в настройките и после пак да я пробваш да я запаметиш от входа

# 333
  • София
При мен горе "Дом и семейство" се слива с "Отговори" и брояча в червено, много е грозно и ме дразни, мислех си, че ще се оправи, като приключат с промените, но не - така са си двата надписа, един върху друг.
И при вас ли е така, ако - не, каква може да е причината и как може да се оправи, така е още от самото начало.
Няма ли да сложат все пак "Наздраве! И добре дошла, приятелко!"!?!   Grinning
Ще ни оставят без поздрав и това си е!   Crossing Arms

# 334
И при мен има поле "Запомни ме". Маркирам го, обаче не ще да ме запомни и това си е.
Сега на всяко влизане трябва да изписвам име и парола.
 Confused
Влезте нерегистрирани в някоя тема. В подписа на всеки писал в нея има "За да можете да видите подписа на този потребител, ВЛЕЗТЕ или се РЕГИСТРИРАЙТЕ" . Натискате ВЛЕЗТЕ - там излиза и опцията за продължителност на сесията.
Като вляза по този начин, не се налага да се логвам през пет минути. Вярно, че е малко тромаво, но пък е ефикасно Simple Smile
И по-лесен начин,запомнете този линк в Предпочитани на компа.След това само цък и се логватееее Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=b980cd35f5ebe860fd12 … amp;action=login2
Само да добавя че този линк е за когато не сте се вписали все още Peace

# 335
Няма ли да сложат все пак "Наздраве! И добре дошла, приятелко!"!?!   Grinning Ще ни оставят без поздрав и това си е!  

Извинете, но считам варианта "Радваме се, че ни удостоявате отново с посещението си, уважаема госпожо Х. Чрез вас ставаме все по-известни и все по-богати, нека Господ да Ви слави!" за далеч по-приемлив, предвид масовите обстоятелства, настроения и фактори Crossing Arms

Mr. Green

# 336
  • Варна
И на мен не ми харесва,и ми омръзна от промени.Тъкмо свикнеш с нещо и айде наново... Confused

# 337
Няма ли да сложат все пак "Наздраве! И добре дошла, приятелко!"!?!   Grinning Ще ни оставят без поздрав и това си е!  

Извинете, но считам варианта "Радваме се, че ни удостоявате отново с посещението си, уважаема госпожо Х. Чрез вас ставаме все по-известни и все по-богати, нека Господ да Ви поживи!" за далеч по-приемлив, предвид масовите обстоятелства, настроения и фактори Crossing Arms

Mr. Green

Mr. Green
А за да не си напрягаме очите да го четем с този ужасен шрифт и цвят, моля да е аудиофайл с топъл мъжки глас, за мен - Веселин Калановски  bowuu

# 338
При мен горе "Дом и семейство" се слива с "Отговори" и брояча в червено, много е грозно и ме дразни, мислех си, че ще се оправи, като приключат с промените, но не - така са си двата надписа, един върху друг.

При мен не е така  Peace

# 339
bubka, loca, Саламандър, благодаря за съветите. Пробвах ги всичките тези неща още вчера, не без успех. Така и не ми се появи никъде и по никакъв начин опцията за избор на продължителност, а системата така и не пожела да ме запомни, въпреки че натисках "Запомни ме".

НО!
От около половин час нещата се оправиха - влизам и излизам, без да ми иска да се вписвам всеки път (пу-пу). Надявам се да си остане така и занапред.  Praynig
Други претенции нямам.
Heart Eyes

# 340

Няма ли да сложат все пак "Наздраве! И добре дошла, приятелко!"!?!   Grinning
Ще ни оставят без поздрав и това си е!   Crossing Arms

Мен ако питат, по-добре е да сложат на входа скенер, дрегер и да правят тест за наркотици, ама... Добре, че никой не ме пита.  Laughing
А колко по-спокойно (и четливо!) щеше да стане тук...  Mr. Green

# 341
Един тест по граматика би свършил работа. Е, може и общи въпроси от психолог за добавка.

# 342
  • Пловдив
И тест за правопис, како, и тест за правопис. А теста за интелигентност да е по желание, но да дава определени привилегии, за успешно преминалите го.

# 343
  • При хората, които обичам
Какви привилегии, да знам колко да покажа?

# 344
Харесва ми Simple Smile

Нямам проблем нито с цветовете, нито с логването.
Вчера Кредорът не работеше, но и това се оправи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт