Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 120
  • 798
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А за да не си напрягаме очите да го четем с този ужасен шрифт и цвят, моля да е аудиофайл с топъл мъжки глас ...
И ако е възможно топлия мъжки глас да казва "Колко си хубава, когато идваш и дваж по - хубава, когато си отиваш!". 
Действа повдигащо самочувствието сякаш.   Flutter   Joy

# 346
Мен ако питат, по-добре е да сложат на входа скенер, дрегер и да правят тест за наркотици, ама... Добре, че никой не ме пита.  Laughing
Да духаме ли? Ще му сменят ли накрайника на дрегера?

# 347
  • София
   Как се справихте с тъмно-синята лента, да не се показва непрекъснато, като се опиташ да отвориш отговори, профил или съобщения? newsm78 Аз не успях, все се показва.

# 348
  Как се справихте с тъмно-синята лента, да не се показва непрекъснато, като се опиташ да отвориш отговори, профил или съобщения? newsm78 Аз не успях, все се показва.

С катинарчето.

# 349
След корекциите, новата версия много ми допада.
Контрастът е добър, линковете са подчертани, нямам вече забележки. Дори лентите и космите не ми пречат, всичко е много по-функционално.

# 350
  • София

С катинарчето.
     Седи си, и като е бяло кръгчето около него и като е синьо, всеки път като посегна за нови отговори и увисва.Исках да я махна изобщо, защото не ми трябва.

# 351
Заключен катинар-заключва менюто да стои закотвено видимо  постоянно.
Отключен катинар-показва го и го скрива при приближаване с мишката.
Да се махне цялото принципно-не може.

# 352
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сякаш вече започвам да свиквам, но тези косми отстрани са ми грозни...

# 353
А за да не си напрягаме очите да го четем с този ужасен шрифт и цвят, моля да е аудиофайл с топъл мъжки глас ...
И ако е възможно топлия мъжки глас да казва "Колко си хубава, когато идваш и дваж по - хубава, когато си отиваш!". 
Действа повдигащо самочувствието сякаш.   Flutter   Joy

Скрит текст:
Аааа, не  Naughty Още преди хичнайсе страници казах Тоника + Васко Кеца и като предхождаща версия потребителите свикнаха с нея, та всякакви нововъведения предизвикват главоболие и са нежелателни  Crossing Arms

# 354
Докато загрея на кое казвате косми!  Laughing Те едва се забелязват, как може да дразнят. Simple Smile
Но идеята са аудиофайла ми допадна много. Ако може да има избор между няколко гласа дори.  Mr. Green

# 355
Но идеята са аудиофайла ми допадна много. Ако може да има избор между няколко гласа дори.  Mr. Green

Наред с тази чудна идея искам да мога сама да поставям аватари на потребителите, според личните си асоциации, а също искам всеки път, когато съм в лошо настроение, фонът на форума да прелива съчувствено в цветовете на дъгата и тези "косми" отстрани да се развиват до формата на цъфтящи рози. След което Мама да ми се обажда лично и да ми казва две-три успокояващи слова.

# 356
  • 1st floor
Докато загрея на кое казвате косми!  Laughing Те едва се забелязват, как може да дразнят. Simple Smile

Аз пък се напрагях , напрягах и неможах да ги видя!!! Да не са ме пропуснали и аз да си нямам косми?  Naughty Или гледам в невярната посока?  Thinking

# 357
  • Пловдив
Видях ги от пуснати тук скрииншотове. Иначе с ctrl+ съм си увеличила страницата така, че даже аватарите не виждам. Нищо не ми мига, святка или разсейва. И косми никакви нямам, но пък буквите ми са едни охранени и тлъсти ... Laughing

# 358
  • Kопенхаген
Не, не ми харесва... Първо ми липсва поздрава на сайта към самта мен  Grinning След това е използван много ситен шрифт. Това спускащо се меню, а си кихнал а е паднало. И защо основният цвят е син? И изкачащите рекламни банери много ме дразнят.
Липсва ми старата версия  Sad

# 359
  • Kопенхаген

Наред с тази чудна идея искам да мога сама да поставям аватари на потребителите, според личните си асоциации, а също искам всеки път, когато съм в лошо настроение, фонът на форума да прелива съчувствено в цветовете на дъгата и тези "косми" отстрани да се развиват до формата на цъфтящи рози. След което Мама да ми се обажда лично и да ми казва две-три успокояващи слова.
За ,, космите ,, съм съгласна поне малко листенца да им сложат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт