Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 111
  • 798
  •   1
Отговори
# 360

че той червен ли е бил преди? Sunglasses

# 361
  • Kопенхаген

че той червен ли е бил преди? Sunglasses
Преобладаваше розовото  Grinning

# 362
а, не знам, при мен Винаги е Преобладавало синьото.Едва забележима бе разликата с Новото синьо. Crazy

# 363
Дано правилите новата версия са със здрави нерви и носят на критика.  Mr. Green

Вече се плаша за себе си, а уж се имах за взискателна. Освен новото лого, падащото меню и ъъъ и май само това, друго ново не виждам.  Crazy

# 364
И мен ме болят очите. От вчера избягвам да влизам и да зяпам много-много, но сега се зачетох в тази тема и до 12-та страница вече ме парят. Това е, което ме притеснява, а не стерилно-никаквият санитарен дизайн. Да не би да е елегантен начин да се разкарат поостарелите форумци, които не се сещат да се самозамразят?  Simple Smile
Що се отнася до повтръсналото вече клише за къщичката и т.н. само да кажа на Как'Сия, че ако изкарваше толкова пари от мен, не само щеше да ме кани, ами и чехли с моя монограм да ми предлага.

# 365
И при мен е така, Касита, Новото е само преместените нови отговори горе в лената, преди бяха вляво.Реално-Нищо Ново не виждам-променили са мястото на едно неща, преместили са го на друго...И логото, в което никога не съм се вглеждала реално.Аз затова напред в темата теб лично май те питах-какви с ановите функционалности реално?
Дона, цветово ли намираш средата за стерилна?Ми че при мен си е същата-и преди бяха такива цветовете. Thinking

# 366
  • София
Стерилният дизайн е просто идеален за фон на цялата шарения, традиционно бълвана от потребителите от мераци за единствен, неповторим и запомнящ се профил.

# 367
Що се отнася до повтръсналото вече клише за къщичката и т.н. само да кажа на Как'Сия, че ако изкарваше толкова пари от мен, не само щеше да ме кани, ами и чехли с моя монограм да ми предлага.

Що, ти в твоя ресторант чехли с монограм ли предлагаш? Ще трябва да дойда да проверя.  Laughing

За толковата пари съм пас, не знам колко се изкарва от форум.  Peace

Знам, че хейтването тук отдавна е въпрос на изисканост и висша класа, но когато нещо ми харесва, няма как да си изкривя душата. Мързелив човек съм, така форумът ми е по-ергономичен и това ми допада. Което ми е било проблем, съм го споделила в съответната тема.

# 368
И при мен е така, Касита, Новото е само преместените нови отговори горе в лената, преди бяха вляво.Реално-Нищо Ново не виждам-променили са мястото на едно неща, преместили са го на друго...И логото, в което никога не съм се вглеждала реално.Аз затова напред в темата теб лично май те питах-какви с ановите функционалности реално?
Дона, цветово ли намираш средата за стерилна?Ми че при мен си е същата-и преди бяха такива цветовете. Thinking

Олеква ми!   Simple Smile Но да повторя- този, които е правил новата версия, сякаш с мен се е съветвал. Нищо, ама нищо не ме дразни, даже космите са ми приятни, естетични някак, макар инак да се обезкосмявам.  Mr. Green

А да пукна, не помня старото лого на сайта, нито дали са ме поздравявали, ако не са, то ще го приема лично!

# 369
даже космите са ми приятни, естетични някак, макар инак да се обезкосмявам.  Mr. Green
Аааа,половината сме на мнение че приличат на женски гърди Mr. Green Дали за успокоение или за поощряване на кърменето,не се знае Laughing Шегата настрана,сега с леките промени сайта повече ми харесва Grinning

# 370
даже космите са ми приятни, естетични някак, макар инак да се обезкосмявам.  Mr. Green
Аааа,половината сме на мнение че приличат на женски гърди Mr. Green Дали за успокоение или за поощряване на кърменето,не се знае Laughing

Shocked Аз видях два пениса. Стига!

# 371
На мен също ми харесва новия дизайн. Изчистен, стилен и ненатрапчив не означава в никакъв случай стерилен. Цветовете са меки и навигацията е удобна. Първоначалната липса на контраст е коригирана и много бързо се реагира на всички основателни претенции. Харесва ми. Да напомня за формата за търсене, ако разработчиците следят темата, хубаво е да има вариант това да става и с мишката, а не само с клавиш enter - при тъч скрин е необходимо, не е каприз. Поздравления отново!

# 372
Крайно време е да сложат едни членчета, че да миряса народът. (Да не ползвам трибуквения синоним.) Laughing

Упс! Сложили са!

# 373
Лелеее,страшна фантазия Laughing Женския бюст е по-нежен за показване,представяй си него hahaha

# 374
даже космите са ми приятни, естетични някак, макар инак да се обезкосмявам.  Mr. Green
Аааа,половината сме на мнение че приличат на женски гърди Mr. Green Дали за успокоение или за поощряване на кърменето,не се знае Laughing

hahaha Joy hahaha hahaha  Гърди не виждам,а пениси пък още по-малко! Хахахахаха голям смях!

Общи условия

Активация на акаунт