Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 086
  • 798
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Явно повечето си харесват старата версия - или просто не сме по промените  Wink Мнооого ме затрудняват тези йероглифи  Close

# 406
не ми харесва. Липсва контраст, уморявам се от взиране!Очите ме болят ако се заседяи зачета и май няма да мога дълго дълго да чета тук. Цвета направо "вади" очите- блез ли е, по-светъл ли, не мога дори да разбера, но вместо да успокоява, уморява очите.
Не мога да разбера кое е линк, кое текст!

# 407
Явно водите оживена комуникация, аз не съм получавала ЛС от месеци и се наложи приятелка да ми прати за проба Laughing

Хммм, а аз като нямам приятелки във форума, може ли така, публично да замоля, някой да ми пусне едно съобщение  Embarassed Предишния изскачащ прозорец ме стряскаше, сега с цифричката със сигурност ще е по-дискретно.

# 408
Получи ли си обяснението в любов?  Mr. Green

# 409
Получи ли си обяснението в любов?  Mr. Green
ее  и аз  току що се обясних  Crossing Arms

# 410
Не се бъзикайте с мен, не водя богат социален форумски живот  Crossing Arms И за най-големите клюки трябва аз да пиша на посветените за инфо, никой не ми праща абонаментно линкове, снимки и прочие  Crossing Arms

Но да не спамя. Благодаря на отзовалите се, и аз ви обичам  Heart Eyes

# 411
  • София
Сега остава да премахнат и двата кичура коса от началната страница и всичко ще си бъде почти, както преди.
Мисля, че свиквам, но продължава да ми липсва предишната закачливост.

# 412
  • Русе/София
Сега остава да премахнат и двата кичура коса от началната страница и всичко ще си бъде почти, както преди.
Мисля, че свиквам, но продължава да ми липсва предишната закачливост.
Peace

# 413
Каква е тази коса, бе хора! Моля ви, кажете ми!

# 414
  • София
Тази, която "артистично" и небрежно се спуска от двете страни на началната страница, може би малко трябва да се напрегнеш, за да я видиш.
И за която от толкова много народ изглежда никой не успя да схване, какво е искал да каже автора.

# 415
  • Ямбол
И при мен вече всичко е наред. Оправиха ми се отговорите. Цветовете долу-горе биват.
Само да не се бавеше толкава много, когато отварям на "ново" - първо ме праща в началото и после там, където трябва. Лееееко е дразнещо.

# 416
Тази, която "артистично" и небрежно се спуска от двете страни на началната страница, може би малко трябва да се напрегнеш, за да я видиш.
И за която от толкова много народ изглежда никой не успя да схване, какво е искал да каже автора.
О, що ли ми трябваше да питам!  ooooh!  Въобще не я бях забелязала! Сега само в нея ще са ми очите! Mr. Green

# 417
Не.Старата повече ми допадаше.

# 418
Свиква се, май съм пропуснала по-дразнещите елементи. Единственото, което ме дразни е по горе споменатото окосмение на екрана. При мен е много видимо (вероятно зависи от резолюция, тип екран и начина на разполагане на основния текст). При мен е стилистиката изглежда, като залепени косми на екрана и постоянно ми иде да ги махна.
п.п. Мисля, че контраста им е намален в последните няколко часа, но не знам защо не се премахнат въобще (да се приеме за предложение)

# 419
  • Kопенхаген
hahaha Косми, Коса, Гърди, Пе-иси... други предположения за въпросните изображения?

Аз пък си мислех, че това е експериментална версия  newsm78 Но ето, че втори ден минава...

Общи условия

Активация на акаунт