Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 056
  • 798
  •   1
Отговори
# 495
Сега като се замисля облика е станал по-скучен и от форума на мъжа ми,който е типичен син темплейт и постоянно го бъзикам,че е скучен,а не е уютен като бг-мама  Laughing

Незнам,но такъв известен социален форум като бг-мама,заслужава по-интересн и запомнящ се лик,а не някаква масовка  Thinking Имам чувството,че съм във форум за хардуеър  Crazy

# 496
  • Kопенхаген
Имам чувството,че съм във форум за хардуеър  Crazy
Laughing

# 497
  • близо до Кресненското дефиле
Моляяяяяя,увеличете поне малко шрифта! Praynig Praynig PraynigИзбодоха ми се очите! Tired

добре де, вие не се ли поинтересувахте, да вземете да попрочетете нещо, преди да мрънкате?Има промяна-ок-ми намери и прочети какво касае тази промяна, къде какви бутони са сложили, за какво служат и т.н.
Има функционални бутони за увеличаване и намаляване на шрифта.На мен по-ситен ми е по-добре.На теб, като ти боде очите са ти дали възможност да си го менкаш като да ти е най-добре.
 Tired
Достатъчно съм чела!Знам как да си увелича шрифта.Но, при положение,че не само мен ме дразни,не виждам защо е толкова трудно да бъде увеличен с една идея.Повече са потребителите,които предпочитат маааааааалко по-едър шрифт.На теб като ти е по-добре с по-ситен,ще си го намаляваш с бутончето! Peace

# 498
Аз все пак не можах да разбера защо не ми работи търсачкта и дали само при мен е така??? Не мога да си откривам веднага нещата, които търся, това много ме изнервя.

# 499
Свикнах със стария облик на форума и сега ми е странно като го гледам новия  Crazy
Харесва ми  Peace

# 500
   Определено старият-въпрос и на навик ,но и "по-уютен" беше....Може след време пък този да ми липсва.... Grinning

# 501
  • Ямбол
... Имам чувството,че съм във форум за хардуеър  Crazy
Завиждам ти, че ти прилича на такъв. Аз бих предпочела това пред фейсбукския, който на мен ми напомня.

Повече са потребителите,които предпочитат маааааааалко по-едър шрифт.На теб като ти е по-добре с по-ситен,ще си го намаляваш с бутончето! Peace
Как реши, че са повече?
Шрифтът си е същият както преди. На мен ми е добре и не искам да се увеличава. Толкова е и по книгите, дори малко по малък ми е на четеца. Значи си е нормален. 12pt е май. Ако на някого не му е добре това, което е прието за нормално, да помисли за офталмологичен преглед.

# 502
Не, не ми харесва. По-бавен е, също PgDn и PgUp не ми действат. В предната версия по-бързо преглеждах заглавията на темите с тях.

# 503
 Не ми допада. Струва ми се и че е по-бавен. Още не мога да свикна с "космите" и посягам да ги махна.

# 504
  • Galaxy 13197853088
слагай един адблок и махай космалаците

# 505
  • I want it all and I want it now.
Моля Ви,да върнете изскачащото прозорче на личните съобщения  bouquet
В момента,изобщо не можеш да разбереш ,че си получил такова. Благодаря.

# 506
Ако бяха добавили нова функционалност, като тази много важна според мен човек да се абонира и да следи дадена тема, без да е писал в нея ("Запис!") може би щеше да ми хареса повече новата. Но чисто визуално стария вид беше по-добър.

# 507
  • в 1001-та нощ
има такава функционалност и работи перфектно  Peace

# 508
Не мога да преценя, мисля че е въпрос на  свикване....но ми липсва часовника, горе в дясно Rolling Eyes

# 509
Не мога да преценя, мисля че е въпрос на  свикване....но ми липсва часовника, горе в дясно Rolling Eyes

Shocked Часовник ли??? и такова чудо ли имаше? Въобще не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт