Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 045
  • 798
  •   1
Отговори
# 510
Влизам рядко и не помня кое как; нищо не ми пречи.

# 511
  • в 1001-та нощ
Не мога да преценя, мисля че е въпрос на  свикване....но ми липсва часовника, горе в дясно Rolling Eyes

Shocked Часовник ли??? и такова чудо ли имаше? Въобще не знаех.

и аз не  бях забелязала, винагои гледам този на самия лаптоп - долу в дясно  Embarassed

# 512
Два дни не съм влизала, а вече сте се преборили и за космите  Laughing

# 513
Сега като се замисля облика е станал по-скучен и от форума на мъжа ми,който е типичен син темплейт и постоянно го бъзикам,че е скучен,а не е уютен като бг-мама  Laughing

Незнам,но такъв известен социален форум като бг-мама,заслужава по-интересн и запомнящ се лик,а не някаква масовка  Thinking Имам чувството,че съм във форум за хардуеър  Crazy

Съгласна съм! Hug
Саитът, в който пише моят мъж е по-свеж от новата визия тук Sad

И да, имаше часовник, но и без него може, дано направят пак по-свежарска визията Hug  bouquet

# 514
Аз вече свикнах напълно. Дори навигацията ми се струва в пъти по-удобна.

# 515
  • София
  И аз "почти" свикнах, само на подскачането на тъмносинята лента не мога да  свикна... Cry То и тук надали чете някой от тези,които правят облика, та ние може да се оплакваме, но дали някой ще прочете.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:56 от Тайна

# 516
  • Kопенхаген
Момичета, стана ли ясно как може да се изтрие тема от ,, Отговори ,,? Има няколко където ми бодът очите и желая да ги премахна  Grinning

# 517
  И за "почти" свикнах, само на подскачането на тъмносинята лента не мога да  свикна... Cry То и тук надали чете някой от тези,които правят облика, та ние може да се оплакваме, но дали някой ще прочете.

Заключи я с катинарчето и няма да подскача вече  Peace

# 518
Момичета, стана ли ясно как може да се изтрие тема от ,, Отговори ,,? Има няколко където ми бодът очите и желая да ги премахна  Grinning
Присъединявам се към питането

# 519
  • София
 И за "почти" свикнах, само на подскачането на тъмносинята лента не мога да  свикна... Cry То и тук надали чете някой от тези,които правят облика, та ние може да се оплакваме, но дали някой ще прочете.

Заключи я с катинарчето и няма да подскача вече  Peace
Вече хиляди пъти опитах...Отключено, заключено, всеки път като посегна към отговори или имам неблагоразумието да мина през светлосинята лента, тъмносинята увисва.

# 520
Вече свикнах с новия форум.
Остана да ме дразни
-като напиша мнение не го показва веднага
-няма Продължителност на сесията на Вход
-като напиша отговор, минава време докато се появи отдолу на новите Отговори

# 521
Присъединявам се към питането

Най-долу има "маркирай прочетено"   Peace

И аз "почти" свикнах, само на подскачането на тъмносинята лента не мога да  свикна... Cry То и тук надали чете някой от тези,които правят облика, та ние може да се оплакваме, но дали някой ще прочете.

Според мен много от първоначалните неща, които дразнеха или не се харесваха се промениха именно заради нашите желания. Като минеш през цвета на темите, линковете, "космите"...

# 522
  • София
  Наистина оправиха доста неща, но + и - на нови отговори и лични съобщения няма все още, а и тая лента ...

# 523
  Наистина оправиха доста неща, но + и - на нови отговори и лични съобщения няма все още, а и тая лента ...

Ами аз до колкото разбрах при повечето катинара върши работа. Ти заключи ли я?

# 524
  • София

Ами аз до колкото разбрах при повечето катинара върши работа. Ти заключи ли я?
Да, хиляди пъти отключвах и заключвах, или само синята се показва или се показва с цялото меню, но все се показва.Ставам досадна, но при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт