Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 003
  • 798
  •   1
Отговори
# 570
Айде, имате си и розово човече , че и името ви.
Ще спрете ли да мрънкате вече?    Laughing
Ейй, вярно, че на жените угодия няма.
Вече се чудя на модераторите как ни понасят....че и готови да изпълняват всички капризи.

# 571
То май не остана много от новата версия.
И аз като си заключа тъмно синята лента, си стои постоянно.

# 572
........
Искам да си застопорявам навигационната лента, моля дайте възможност за тази опция, защото на мен, а предполагам и на доста други хора им е много удобна и функционална  Praynig Praynig Praynig
BirdsFlu, нали катинарът е за това? Аз съм го заключила и тъмносинята лента си ми стои постоянно отгоре.
Наистина е удобно така, без да има нужда да се движи нагоре-надолу човек!

На мен ми е изчезнало катинарчето, и двете сини ленти (и по-светлата, и по-тъмната), директно ми заминават нагоре и ги НЯМА на екрана  Crossing Arms А са ми важни функционалностите на СВЕТЛАТА ЛЕНТА.

# 573
На мен ми е изчезнало катинарчето, и двете сини ленти (и по-светлата, и по-тъмната), директно ми заминават нагоре и ги НЯМА на екрана  Crossing Arms А са ми важни функционалностите на СВЕТЛАТА ЛЕНТА.

А горе лентата за адреса и там останалите принадлежности като рефреш имаш ли си ги?

# 574

А горе лентата за адреса и там останалите принадлежности като рефреш имаш ли си ги?

Аз съм с Хром и лентата на браузера ми е свръх семпла - рефреша ми е до адрес бар-а и нямам други принадлежности.

# 575
Аз съм с Хром и лентата на браузера ми е свръх семпла - рефреша ми е до адрес бар-а и нямам други принадлежности.

Питам те, понеже ако случайно си натиснала F11 може да имаш проблем, но тогава цялата страница ще ти изглежда странно.

# 576
  • При хората, които обичам
Благодаря. А как достигна до тази страница?

Това е заглавната страница. Клик на посоченото със стрелка число води до списък на потребителите онлайн.

# 577
Не ми харесва!Аз понеже съм невежа, да попитам
Какви са тези йероглифи дето се появяват, когато търся тема в отделен подфорум?

# 578
  • Kопенхаген
Абе, защо Отговори, Известия, Поща и името ми се сливат със Здраве и красота, Свободно време и интереси, Още.... Повредиха го този форум нещо  newsm78

# 579
........
Искам да си застопорявам навигационната лента, моля дайте възможност за тази опция, защото на мен, а предполагам и на доста други хора им е много удобна и функционална  Praynig Praynig Praynig
BirdsFlu, нали катинарът е за това? Аз съм го заключила и тъмносинята лента си ми стои постоянно отгоре.
Наистина е удобно така, без да има нужда да се движи нагоре-надолу човек!

И аз така съм го заключила и ми е удобно.

# 580
  • Kопенхаген
Айде, имате си и розово човече...

Аз нЕмам пък...  Crossing Arms

# 581

Имаш, където е профилът ти и ника, горе вдясно. Peace

# 582
Незнам за вас,но аз вече си имам изкачащо прозорче за ново ЛС,както беше преди  Party
Сега вече всичко ми е ок  Hug

# 583
И аз съм в розово...дали момченцата са в синьо...муахаха Laughing

Какви са тези йероглифи дето се появяват, когато търся тема в отделен подфорум?

На мен ми се появяват като не съм се логнала. Може би е някакъв бъг, който още не са оправили Rolling Eyes

# 584
Благодаря. А как достигна до тази страница?
Това е заглавната страница. Клик на посоченото със стрелка число води до списък на потребителите онлайн.
Благодаря. Изобщо не подозирах, че има такава фунция. Въпреки че не виждам някаква полза от това да се вижда кой е на линия.

Общи условия

Активация на акаунт