Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
 Crazy Лелеее, какво сънувате вие? Никога не ми се е случвало чак оргазъм на сън да получа. Embarassed Аз пък преди май бях чела за някаква теория, според която бил полезен, защото се увеличавал притокът на кръв към матката и плода. Ама не съм много компетентна, та не знам колко е истина.  newsm78

# 76
svetla81fingerscrossed Опитай се да запазиш самообладание и не бързай с изводите. Two Hearts
viktoriq838, прегръдки!
nikitto, добре е, че си избрала лекарят, на който имаш доверие.  Flowers Four Leaf Clover
mimka_8, аз също съм си мълчала  двата пъти, както и сега пред детето, макар че то все говори как искало едно братче, с което да си играе. Sad
tedy_e, то и на нас ни е забранен  секса, интересна теория, не бях се замисляла .  newsm78
KaRoLa, sas3, luni4ka_77, toni_St, mimka_8, nikitto, Doni M, svetla81, klqsh, , благодаря за оценката!  Kissing Heart Нека в тази тема ни върви на хубаво и положително, затова ги публикувах. Нямам помощ, мъжа ми работи, затова не мога постоянно да лежа, но се старая, колкото се може повече.
luni4ka_77, тук има доста информация и схеми за мънистени яйца. 

# 77
svetla81 аз също сънувам подобни сънища, защото и на нас ни е забранено, но чак оргазъм на сън ... не Blush Аз също имах като теб кратки и слаби зацапвания. Тогава говорих с доц.Конова и тя ми спря апририн протекта за 10 дни, а след това разреди приема. От тогава нямам такива проблеми. Според мен е твърде вероятно и при теб да е така, защото както го описваш много ми прилича на моите преживелици.
Говори с твоя доктор по въпроса.
Аз рядко пиша на последък, но като се върна от работа и направо заспивам. Само нерви на работа и може би се изтощавам. ooooh!
Прегръдки на всички!!! Hug

# 78
Добро утро в поредния снежен ден еее оисна ми то вярно е красиво, покрива всички чудеса от градския пейзаж, ама все пак трябва и да се придвижваме някак Crazy
Басис, спокойно, важното е, че лежиш през повечето време  Hug
Каси, не се връзвай на бач, пий една лъжица от лекарството "майната му", много е добро Laughing
Светле, как си днес?
Оргазми на сън, случвало ми се е, ама мн рядко Wink
Аз от днес подновявам режима, че цяла седмица се о..ах направо, ама поне не съм върнала килата, така че има надежда..За лекарството реших, че няма да го слагам, то все някоя спора сигурно всеки има, а и щом каза, че няма нужда , няма кво зорлем да се тъпча с някакви лекарства.

# 79
Мерси Ники!
Ще пробвам и аз пробвах това лекарство, ама ... нещо не винаги се получава Simple Smile

# 80
Добро утро, днес се чуствам чудесно пълнса с енергия, диетата и лекарствата дават резолтат днес се теглих за 10 дни 1.5кг. Много съм доволна, часкам си лелката тези дни, да идва и да заминава и дано да сме преборили гадния цитомегалавирус  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Grinning.

# 81
  • София
Добро утро, днес нямам никакво зацапване  Grinning То всъщност само вчера сутринта леееко жълто-розовеещо, всъщност сега ако не анализирах подробно всичко по хартията от тези части  Mr. Green нямаше и да го забележа и това беше, странна работа, снощи все пак не пих аспирин. Майка ми ми каза, че и на нея и влия по същия начин аспирина, тя го пие заради сърцето - започва всеки ден кървене от носа (и при мен е точно така), също го спира за 10 дни като стане така за да се оправи и после пак го пие.

Каси дано да си права, че е от това. В работата гледай да не им обръщаш толкова внимание, много е гадно така като никой още не знае и те правят луда.

Никито, ако не искаш да го слагаш, можеш да си направиш някоя промивка за да си по-спокойна, тя съвсем няма да се отрази на бебеправенето, особено ако е 1-2 дни преди това. Аз лично ползвах продуктите на Флоражин и съм много доволна, при леки неразположения само с 1-2 промивки се е оправяло, а съм имала мнооого разправии с флората ми, заради плуването, понеже хлорът трепе каквото трябва и каквото не трябва.

Кляш, радвам се за добрите резултати, дано вече всичко да е наред и скоро и ти да се запишеш в бременния отбор  Hug

# 82
  bouquet   Hug Hug за всички

# 83
Тед не казвам че контракциите са родилни бе  Joy на мен това ми го обясни моята докторка защото аз с тези сънища много настоятелно и зададох въпроза защо не може. Матката контрактира при оргазъм и когато мъничето не се е захванало това му пречи сигурна съм това е и една от причините за спонтанен аборт секса.  Hug Hug

# 84
незнам, Вики, за мен не е по- правилно да се лишаваш от удоволствие, защото виж ги мръсниците какви сънища сънуват Mr. Green

Светле
, намали го аспирина, щом като можеш..дано да е било от него и всичко да е наред Praynig

Кас, защо не си вземеш отпуска?

Кляш, честито за , дано и резултата от изследването да те зарадва Hug

и тука е страхотно времето, моя мъж искаше да ме изведе на въздух, но няма да стане- мързи ме Mr. Greenспах допреди малко, биологичния ми часовник е настроен събота и неделя да спя до обяд и колко време вече съм си вкъщи- през седмицата ставам в 7:30-8ч, уикенда 11ч ми е рано даже Embarassed

и малко спам- Вики, как са китките, вървят ли, аз като си гледам луковичките на балкона май някои от тях ще избиват, понадигнали са пръстта, а зюмбюла дето е вътре на перваза изкара второ растение в същата саксия и сега се чудя да го местя ли на по- широко hahaha

# 85
Тед и аз си мислех, че щом ти се иска нищо лошо няма да се любиш с любимия човек докато си бременна дори някъде четох, че бебето усеща че майката изпитва удоволствие и то е щастливо. Лекарката каза че е така ама не в първите три месеци когато е уязвимо мъничето и контрактирането на матката при оргазъма му пречат да се закачи или го отлепят. Дори каза, че това е евентуална причина за първия ми аборт и втория път забрани категорично всякакъв секс през първия триместър. А китките много са пораснали вече имат по две листенца много ми е миличко  Simple Smile ще ви пусна снимки който иска да ги види  Simple Smile

# 86
Здравейте момичета, сега се връщам да ви чета, че пак съм изпуснала половината темичка.
Много  Hug на всички и пак ще пиша като ви изчета.

# 87
Запис от мен момичета да не си ви изпусна и се връщам да ви чета  bouquet

# 88
basis страхотни неща си направила, направо ме изуми, аз също се занимавам с подобни неща (декупаж), но съм далеч от твоя талант - поздравления!
Каси  Hug и по-леко с работата!
Светле, мисля, че напълно възможно е причината да е аспирина, майка ми го пие заради проблеми със заболяване на кръвта и доста често получава кървене.
klqsh поздравления за хубавото настроение и за свалените килца!  bouquet
никито, добре си решила за лекарствата, няма смисъл зорлем да се тъпчеш с тях!
tedy_e и аз съм така със спането, спя до 11-12 и пак не ми стига Grinning
Вики  Hug и чакам чери доматчетата  Simple Smile
Ох момичета като ви чета за тези оргазми на сън, на мен на сън не ми се е случвало, но доки не ми беше забранил секса и сега взех да си мисля, дали не предизвиках по някакъв начин моя аборт, предишният ден правихме секс Cry Мислите ли, че оргазма може да доведе до подобно нещо в ранните седмици на бременността?

# 89
Стига бе хора, сексът може да причини аборт само при определени обстоятелства и причини! Ако док не каже, че се налага да се въздържате, няма причина да се шашкате и да влизате в излишни кофти филми! Правете секс, но го правете внимателно!!!

Файърче, как си пиле? Hug

Общи условия

Активация на акаунт