Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 123
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
fannyy, съжалявам че се записваш в темичката  Confused  Hug

basis, прекрасни са яйчицата! Много красиви, браво  Heart Eyes

svetla81, ужас  Confused То проблемите край нямат... Въобще не ставай от леглото и пълна почивка. Стискам палчета да е наред всичко  Praynig Praynig Praynig За аспирина - незнам. Аз имах доста често кървене от носа преди да забременея и доки ми го беше намалил временно през ден. Може и да има връзка.

# 61
Светле, пази леглото, не ходи на бач и моля те , опитай се да мислиш хубави неща Hug
Аз сега си чух резултата от микробиологията и имам някакви единични спори на гъбички, доколкото разбрах, док каза, че може нищо да не предприемам, а може и еднократно гиназол, едва ли не за мое спокойствие, но сега пък се чудя дали няма да се отрази зле тоя гиназол на бебеправенето няколко дена по-късно (според нея-не, ама аз нали все трябва да се чудя за нещо Wink)Та се чудя да го слагам ли, ама май ще го сложа.

# 62
  • София
Зузи, Дони, Никито, благодаря ви, поуспокоих се малко  Hug Hug Hug Ще си лежа цял ден, взела съм си лаптопа в леглото и друго не ми трябва  Grinning

Дони, аз също имам почти всеки ден леко кървене от носа откак пия аспирин протект, но го отдавах и на големия студ навън и сухия въздух от печките вътре. Ох, дано да е от това  Praynig

Бейсис, страхотни яйчица  Grinning

Никито, не се притеснявай, щом са ти казали, че не вреди по-добре го сложи  Peace

И със срам да си призная, забраниха ни секса, да ама аз сънувам разни такива неща и насън наистина получавам оргазъм  Embarassed Не знам как да се обуздая, тази нощ пак сънувах каквото не трябва и ей на сега зацапване  Sad

# 63
Светле лежи си и пази леглото, а за тези сънища първия път и аз бях така. Можеш да пробваш с йога упражнения  и всъщност сексуалната енергия е най-силната енергия с упражнения можеш да я превърнеш в жизнена. В нета потърси трябва да има такива, ако не аз май имам една книга ще проверя. Всъщност това упражнение се води за вечна младост  Joy и се води най трудното за изпълнение именно защото не трябва да правиш секс. Ти си на ход.

Зу сякаш съм по добре вечер не мога да спя и понякога взимам хапче. Общо взето доста странно се чувствам някак в безтегловност. Радва ме че семенцата вече поникнаха  чакам да дойде март месец да тръгна на фитнес и така. Мисля си че ако мога да се наплача ще ми олекне обаче така старателно се опитвам да се убедя че всичко е наред, че и това не ми се получава.

# 64
Хвърлям по едно оченце тук, докато си развивам въпросчетата  и не мога да се сдържа, стана ми интересно, така че набързо да ви попитам - и на нас бяха забранили секса, но не поради конкретна причина, а просто превантивно. Та... кое по-точно вреди получаването на оргазъм или самия секс като акт?

и пак цветенца за всички настоящи и бъдещи мами   bouquet 

# 65
Вреди женския оргазъм, тъй като матката получава контракции тогава и може да изхвъръли плода.

# 66
Мерси Вики, това не го знаех, но е логично.  Относно фитнеса и аз чакам март да дойде  Simple Smile Качила съм близо 5кг тази зима  ooooh!

# 67
basis страхотни са яйчицата, и песничката много ми хареса  Hug Hug Hug

svetla81 не се притесняваи почиваи си, едва ли еротичните сънища са причината според мен сънищата ти се дължат на хормоните, ето ти признак на бременна и то хубав  Smile

А за секса съм чувала че спермата влияела на шийката на матката маи да се отпусне и спомага за по лесно раждане, нещо такова но не съм 100% сигурна.

# 68
Вики, напротив, това свиване на матката при оргазъм не са родилни контракции, секса се забранява защото малко или много това са сътресения за самата матка- дет се казва едва до тоалетна ти дават да ходиш, камо ли и секс....наскоро попаднах на статия, в която се говореше за Бракстън-Хикс контракциите и всъщност единия начин за овладяването им е точно оргазъм  Wink така че- не оргазма, а самият акт е противопоказен Peace

# 69
И аз мисля като Теди,особено ако има изгледи за отлепване на плацентата,би било доста опасно.
Аз пък сънувам еротични сънища откакто гледам"Пепел от рози" newsm53...Оф,тоя Кирим много хубав беее... Flushed

# 70
Аз пък сънувам еротични сънища откакто гледам"Пепел от рози" newsm53...Оф,тоя Кирим много хубав беее... Flushed

Joy Joy Joy Joy Joy Joy  събота и неделя викаш по-спокойно спинкаш  Laughing

# 71
  • Калифорния
Според мен точно оргазмът е противопоказен, защото води до стягане на всички органи и на самата матка (може да не са точно родилни контракции, но определено си е стрес). По същата причина не са позволени коремните преси или аеробиката по време на бременност. Докато, ако имаме само проникване без оргазъм, влиянието върху матката е много по-малко.

Аз в първите няколко седмици на бременността също имах еротични сънища, водещи почти до оргазъм  Embarassed, но се събуждах от тях, защото при започването му получавах доста силни болки в дясно. Затова и решихме да не правим секс, въпреки че нямах никакво кървене или други оплаквания.

# 72
  • София
Първия път, който завърши неуспешно, пак сънувах такива неща и при контракциите от оргазма имах зерски болки, а тогава и принципно си имах болки. Сега нямам никакви болки и при контракциите дори. Между другото засега нямам повече зацапване, чудя се дали да не спра аспирина временно. Протромбиновото ми време принципно и без това е към горна граница, т.е. нямам никакви признаци за тромбофиля, единствено може би ми помага за разни автоимунни причини.

# 73
Светле, аз продължавам да имам болки точно при оргазъм насън, затова вземам нош па вечер преди сън и всичко е наред. Оня ден заспах на обяд и естествено веднага засънувах разни сънища и болката не закъсня

# 74
какви сънища сънувате вие Mr. Green аз сега съм на магнерот, понеже ми се втвърдява корема и имам болки във влагалището, което било предполагаеми контракции, но според мен корема си ме боли от газове щото болката продължава по цял ден Crazy от обяд, чак преди малко ме отпусна и в тази връзка някой ако ми обясни на български по какво се разграничават газовете от контракциите, че уж ми обясняваха ма пак не разбрах..., аз като прокървих ми беше забранен секса, но то няма как да устоиш на забраната, явно хормоните толкова бушуват че то сън не те лови Embarassed и тук има разнородност на мненията- кое е по- малкото зло- секса или нервите от липсата му Laughing

Общи условия

Активация на акаунт