Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, нещата не вървят на добре  Sad не мога да спя вечер.... Онзи ден съседката до нас роди  и много се зарадвах обаче днес трябва да я изпишат и снощи нещо изпаднах в паника че ще чувам как ще плаче бебето .... и много мъчно ми беше ... и картината как видях да му бие сърчицето не мога да си я избия от главата. ... и после как часове след това го убихме  newsm45 всичко ми е ясно, че нямаше как да оцелее обаче си беше нашето бебче  newsm45 и да щеше и мен да убие обаче ми е много мъчно......

# 91
 Вики,  Не знам какво да ти кажа мила. Времето ще излекува болката, а едно бебче ща направи това по-добре и от времето, но сега наистина не знам какво да кажа. Поплачи си и дано по-скоро да се вазстановиш психически: hug

# 92
Вики Rolling Eyes много ми стана мъчно като прочетох...нямаш ли още хапченца, поне да можеш да спиш? и моля те- не гледай на нещата така, че ти си го убила Naughty няма човек, който да бъде обвиняван в такива ситуации за съжаление, защото ако имаше щеше да е много по- лесно...и то затова жената винаги се чувства виновна и търси причината в себе си..

Светланица
, можеш да прокървиш, най- много да получиш отлепяне на сакчето, но да се стигне до аборт си мисля, че едва ли това ще е единствената причина, това е природа и хормони и щом имаш желание, значи организма ти има нужда от него Peace

# 93
Минавам само да кажа на Вики, че те разбирам напълно!! Вчера бях на детски рожден ден и около мен майки с по едно, две деца, а аз единствена без дете. Всяка си гледа детето, обсъждат си ги, а аз стоя като пукъл, мълча и се чудя къде сгреших,че нямам право на здраво дете.. Вики, трудно е, но сигурно докато не получим своите деца , няма да преживеем това, което ни се е случило и сме загубили.

# 94
  • София
Вики, поплачи си, миличка  Hug Не се чувствай виновна по никакъв начин, не е имало никакъв шанс да оцелее и слава богу, че с теб всичко е наред. Мисли си как ти си жива и здрава и имаш шанса да имаш детенце един ден, а аз съм сигурна, че ще имаш, дори не само едно.

Каролка и при вас ще се наредят нещата, мила  Hug

Светланица, първия път, т.е. докато не попадах в категория "рискова бременност" нищо не са ми забранявали и ако една бременност се развива нормално тези неща не могат да и попречат.

И аз нещо съм се сдухала дали изобщо се развива, продължавам да нямам никакви симптоми, все едно изобщо не съм бременна. След О, като започнах прегнила имах много повече, след първите 2 инжекции имах и гадене и гърдите ми се подуха, но после спаданаха, а сега абсолютно нищо  Sad Като ми сложат инжекция прегнил ме позаболяват малко зърната и после отминава.

# 95
Светле, аз нито съм се чувствала подута, нито гърди са боляли- за капак си имах типичните болки като при цикъл Peaceне търси симптоми- моите дойдоха в 10та седмица Wink и сега и сега съм в паники- то не бе болка, не бе измишльотини- вчера например питах моя дали ми личи наистина, защото корема ми не ми пречи, да не би да става нещо hahaha

# 96
Незнам момичета, просто не ми го побира главата как ще мине това...
Теди не искам повече хапчета просто си мисля че те ми подтискат емоциите и колкото по дълго ги пия толкова по лошо ще е като ги спра. Все пак всички антидепресанти са депресанти и колкото по рано се срещна със себе си и разбера какво е станало и го приема и преживея толкова по бързо ще мине. Такава поне е моята логика.
Обаче сега много ме е страх от забременяване имам чувството че имам право само на още един път, а и като гледам някое бебче какви са мънички и милички .... направо ми се къса сърцето.
Каролче, мила, още преди да забременея за пръв път една приятелка ме покани на рожденния си ден на който всички момичета се бяха запознали, когато е била бременна и всички имаха деца. Бяхме в един бар и понеже всички кокошки говорят обаче те не знаят, че аз мога да следя няколко разговора на веднъж и рожденничката ме определи като че нямам деца и ми стана гадно, а ако сега го направи някой направо ще скоча и ще и счупя врата. Както и да е направих и забележка обаче кой да знае, че ще е толкова трудно ....
Светле, споко не е задължително да имаш симптоми. На мен като ми биеха прегнил пък нищо ми нямаше след инжекциите така че до организъм е споко  Hug

# 97
  • София
Хаха, Теди и аз корема да ти кажа предишния път имах някаква зверска чувствителност още от самото начало нищо да не ми се допира до корема, а сега няма такова нещо и вчера нарочно половин час лежах по корем да тествам дали няма да ми стане гадно  Joy, абе какви ли не дивотии измислям. Е, от лежането не ми стана, но ми стана гузно, че то все пак си е там и може пък и всичко да си е наред  Grinning

Вики, изобщо не им обръщай внимание, тези хора изобщо не осъзнават наистина какво е да имаш деца и да създадеш живот, по труден път вървим, но именно поради тази причина един ден ще си много по-отговорен и добър родител и наистина ще оценяваш това, което имаш.

# 98
Вики, значи не съм само аз с такова мнение за хапчетата, но все пак е трудно да минеш през такъв момент... а за майките с деца- няма такова животно в нашата родина, аз умишлено ограничавам отдавна контактите си точно с такива 'познати и приятелки', които просто след като родят до такава степен затъпяват и това го казвам абсолютно отговорно, като знам че някой може да ми се обиди, че просто нямат за какво друго да говорят освен- кърмиш ли, оу ама как нямаш кърма?!?! какви памперси купуваш, ама акаТЕ ли, ама какво ВИ е акото ooooh! ooooh! ooooh! това са своеобразни социопати, които последствие се трансформират в тъпи лелки, дето мрънкат на опашката- ще ги разпознаете лесно- те са с грим и прическа в парка, ходят бавно, с каменни лица и самочувствие, че видиш ли аз родих дете и супермен ряпа да яде ако се мисли за герой! и купуват колички от по 2-3 000лв, а иначе се оплакват, че държавата не давала пари на майките...и никоя от тези кокошки в крайна сметка не се замисля, че след някоя друга година 'аксесоара' в количката ще трябва да бъде възпитан, не е само за да се покажем в парка или да вържем таткото...

лирично се отнесох, прощавайте

# 99
Добро утро  Embarassed
Момичета, в последните постове все едно чета мислите в главата си.

Вики,  Hug много е тежко, спор няма, но трябва да се продължава напред, с нови сили. И колкото и всеки видимо да ти съчувства, никой не разбира какво всъщност е в сърцата ни и колко е тежко. Дори самата аз не предполагах, че може да е толкова трудно за преодоляване, но е  факт, че все още ми е страшно мъчно.

Карола, изпадам често в това положение. Много е криво да стоиш от страни, единствена без дете и нестига, че не можеш да се включиш в разговора ами ти става и още по мъчно от това, че си изгубила своето. Даже имам чувството, че на моменти ме имат за супер странна и дръпната. Ама какво да им обяснявам на жени дето за забременели не планирано или от въздуха, и които си мислят, че е много лесно. Нито могат да разберат, нито да помогнат с нещо.

А безхаберни майки, които първо мислят как да се наконтят и гримират винаги ще има. Най-лошото е, че стават все повече и повече

# 100
Благодаря ви,че ме разбирате  Hug Почнах да си мисля, че пак някъде съм сгрешила. А колко ми беше криво вчера чак не мога да опиша. Мислех да не ходя ама викам да не разочаровам детето все пак. Обаче не очаквах толкова много деца ... Както и да е..ще наваксаме и ще имаме свои деца, със свои рождени дни. Само време ни трябва. Hug

# 101
viktoriq838 излей си емоциите , по плачи си, няма да ти е лесно и каквото и да ти кажа няма да ти олекне, за хапчетата попитаи за такива за сън а не за антидепресанти за да се наспиваш добре.

Аз пак съм с цистит  #Cussing out и още няма следа от леля минка, направих си тест за всеки случаи (-) разбирасе и си почнах антибиотик и билкови таблетки.  Много тъпа работа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, така олекна ми като се оплаках  Hug

Дони М как си ?

Някой чували ли е нещо  за съфорумката с близнаците как е , оправили св с инфекцията ?

Корола , нормално е и аз така се чуствам особено като почнат да ме питам защо още не съм забременяла все пак от толкова време сте женени  #2gunfire . И аз се усмихвам и им казвам че още ни е рано и ли някаква друга тъпотия

# 102
Циститът е ужасен, Дано скоро го пребориш. Аз се лекувах една седмица на легло с полижинакс,предписан от лекар... След това тежък грип. Пълна програма  ooooh!

# 103
viktoriq838, KaRoLa, ако очаквате всички да се съобразяват с вас и лошите мисли да си отидат от само себе си няма да стане. Вземете решение, че този път ще успеете, оставете миналото зад гърба, не поглеждайте назад, пък каквото ще да става и който иска да ви предизвиква. Ако смятате, че такива детски рожденни дни ви разстройват намерете си причина да не отидете, защо насила да си разваляте доброто настроение.   И двете преживяхте много трудни бременности, не сте виновни за нищо. Погледнете примерите на хилядите мами, които са били във вашето положение, а сега се радват на бебета и деца.Сигурна съм, че и вие ще станете част от тях само си дайте малко повече вяра в себе си и добрият изход на нещата следващият път.
Мен отчетните теми за термините ме натъжават и започвам да се притеснявам и обвинявам, затова даже и не ги чета. Признавам, че и тук не четях почити година, чаках да започнем с опитите, за да се включа отново. Но ми беше леко на душата и знам че това е бил правилният избор.
Прегръдки!  Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 13:39 от basis

# 104
  • Пловдив
Момичета, не се сдухвайте  Confused
Вики,  spoko На мен нищо също не ми помагаше слуд загубата. Единствено мисълта за нова бременност възможно най-бързо. И знаех, че докато не забременея отново няма да се оправя. Така и стана. Стискай зъби още малко и скоро отново да имаш повод да се усмихваш  Praynig

Светле, успокой се с тези симптоми. Аз лично нямах никакви - седмица-две болки в гърдите, няколко дни придърпване в корема и това беше. Нито съм повръщала, нито ми се е гадело, гърдите особено не са ме боляли с малки изключения. Въобще изцяло небременна от към физически симптоми. Важното е беб да е добре  Praynig

klqsh, няма нищо ново при мен и затова не пиша за себе си. Пия си новите хапчета и всеки ден се моля развитието на беб да не е изостанало още. В сряда съм на доплер да се види какво е положението и ще докладвам естествено.
За циститът пробвай с гореща бутилка с вода между краката. Мен много ме облекчаваше това.

Каролка, гуш и на теб  Hug Сигурна съм, че Бог скоро ще те възнагради за търпение и болката, която си преживяла  Praynig

И аз да питам как е Кандидат мама  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт