Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
klqsh, аз такива дето много много разпитват защо не съм забременяла или какво още чакаме или айде няма ли да има бебе, вече се научих да ги поставям на мястото. Казвам им ами бебе имаше ама направих спонтанен аборт и те набързо се окупитват и изпадат в неудобство.
Знам, че е крайна мярка от моя страна, но преди беше по-лошо, когато неудобството беше за моя сметка и все прививах устни и скалъпвах неща от сорта ами работим по въпроса или има време.

# 106
  • София
Ох, ужасно е хората като започнат да си врат носа където не им е работа. Аз от поне 3 години много искам бебе, но милото беше категоричен, че още не е готов, от над 5 години сме заедно. Рвала съм хиляди пъти, дори сме се разделяли заради това, молила му съм се, еми не искаше, още нямало за къде да бързаме. Сега поради тази причина чат пат и на него си го изкарвам, не че сега и той не е адски гузен и не му е супер гадно, даже сигурно повече и от на мене, мислеше си, че като поиска и веднага ще се наредят нещата. А майка ми постоянно ме подпитваше няма ли да действаме вече, че време ми е и годинките си летят, едвам съм сдържала сълзите пред нея и съм се усмихвала насила с "няма за къде да бързаме". Сега и тя уж ме успокоява ама периодично не пропуска да вметне " Е, аз казах ли ти, че ви е време още преди години, сега така ще е, след 30 е по-трудно". Хората просто не осъзнават колко много нараняват понякога, със сигурност не го искат, но за съжаление го правят.

# 107
Момичета, здравейте!

Карола, Вики, Фани, Кляш, горе главите! Не очаквайте всички да се съобразяват с вас, нито обръщайте внимание на хорските приказки. Дори от най-близки хора може да чуете какво ли не, обикновено казано с най-добри намерения. Stop Хич да не ви пука. Знам, че не е лесно, особено ако се проточи с години, но няма смисъл да се хранят илюзии, че хората могат да бъдат превъзпитани - ами не, не могат.
Прегръщам ви! Hug Hug Hug

Светле, не си проси симптоми, че като дойдат... Mr. Green
Шегувам се, всеки случай е индивидуален, но изобщо не е задължително да имаш каквито и да било симптоми.

Дони, стискай зъби още малко, а ние няма да пускаме палците! Peace

Ние вчера бяхме на преглед - всичко е наред и ще си имаме момиченце.  Grinning
Няма да сменям аватара. Wink

# 108
Аз не съм казала, че някой трябва да се съобразява с мен  Rolling Eyes  Никога не съм го искала от никой! Също така казах,че мислех да не отида вчера, но не мога заради моите чувства да разочаровам детето, на чийто рожден ден бях поканена.

# 109
Аз не съм казала, че някой трябва да се съобразява с мен  Rolling Eyes  Никога не съм го искала от никой! Също така казах,че мислех да не отида вчера, но не мога заради моите чувства да разочаровам детето, на чийто рожден ден бях поканена.

Не го възприемай като критика - исках да кажа, че не бива да се очаква от хората да щадят чувствата ни, защото повечето нямат никаква идея как и защо да го правят. А когато наистина ти се случи да чуеш нещо мило и съобразително, чак ти се доплаква от облекчение и благодарност, че има и такива хора, слава Богу. Peace

И можеш - и понякога се налага! - да разочароваш всекиго, ако това ще ти помогне за запазването на собственото ти душевно равновесие. Не знам какви са обстоятелствата, но при детски рожден ден с толкова много деца, колкото описваш, едва ли отсъствието на един възрастен човек е щяло да направи чак такова впечатление дори и на самото дете. За родителите винаги можеш да измислиш някаква причина.

# 110
Карри честити розови гащи   bouquet  bouquet  bouquet

Да така е няма как да се съобразяват , особен но ако не знаят, просто си мрънкаме, нали трябва да мрънкаме на някой   smile3534

# 111

Да така е няма как да се съобразяват , особен но ако не знаят, просто си мрънкаме, нали трябва да мрънкаме на някой   smile3534

Ако това ви кара да се чувствате по-добре и ви олеква, мрънкайте си на воля! Hug

# 112
  • София
Кари, честити розови гащи, аватарът ти е прекрасен, дано вече да имаш само хубави случки и скоро да гушкате една таква малка пухкава сладурана  Hug

Ох, много я мисля Кандидат мама, дано с нея и с  бебчетата всичко да е наред  Praynig

# 113
Кари, честити розови гащи, аватарът ти е прекрасен, дано вече да имаш само хубави случки и скоро да гушкате една таква малка пухкава сладурана  Hug

Ох, много я мисля Кандидат мама, дано с нея и с  бебчетата всичко да е наред  Praynig

И аз така се надявам. Вчера бях на преглед при лекаря, който й следи бременността - убедих се, че е в изключително компетентни ръце, той ще направи всичко, което е в лекарските и човешките възможности, за да се закрепят нещата.
 Praynig Praynig Praynig

# 114
Кари, явно познах за гащурите, че ще са розови Mr. Green Честито, миличка!  Hug Hug Hug Радвам се, че всичко е наред при вас и не спирам да вярвам, че ще е така до края! Hug

Момичета, мрънкането си е мрънкане, но не забравяйте, че само от вас зависи колко дълго ще се чувствате зле от всеки детски рожден ден, от виждането на бременни жени и на чужди деца! Само вие можете да се изкарате от това положение..никой не казва, че е лесно, но пък се налага! Най-лесно е човек да се пльосне по очи и да се съжалява, да чопли в миналото, да се измъчва, дори да завижда на хората, че имали деца (не в гадния смисъл на завистта, разбира се, знаете за какво говоря), по-трудното е да видите облаците, тревичките, дръвчетата, птичките, любимите си хора, малките камъчета, които неволно се "пречкат", докато вървим...все дребни нещица, които обаче ни зареждат с неограничена сила. Не унивайте, има и друг живот и той не е свързан само с омразни мисли за неуспехи и бебета. Идва пролет, а с нея се ражда и нов живот...не само в преносния смисъл. Живейте пълноценно, а останалото ще се случи някак неусетно...казвам ви го със сигурност, защото АЗ ВЯРВАМ, дори след 3 аборта Peace

П.П. Каролка, напоследък ми прави впечатление, че не звучиш изобщо добре и си се вглъбила много зверски в идеята на всяка цена да стане СЕГА, ама как така другите имат, а аз нямам, ама що така стана сега, къде ми е вината и т.н. Приеми критиката като градивна и се опитай да "изцедиш" доброто от нея! Не си причинявай това, защото така само се отдалечаваш все повече от мечтите си и се вдълбаваш в проблеми и затъваш постепенно, но сигурно в тях!

# 115
Не знам защо сте си помислили така при положение, че нищо не съм казала по въпроса. Просто споделих нещо, след като прочетох поста на Вики и исках да кажа,че я разбирам.. Моето затъване идва от друго място, но някога ще се оправя.

# 116
Карол, изводът не съм го направила от един пост...надявам се скоро да се почувстваш наистина добре. А каква е причината не зная, но явно правилно съм преценила, че все пак има такава. Написах всичко това, защото това е единственото, което мога да направя, за да помогна по някакъв начин Peace

# 117
  • Пловдив
fannyy, и аз по едно време така процедирах с хората, които все ме питаха нямаме ли намерение да си имаме дете. А и то ще кажеш, че днес решаваш, щракваш с пръсти и утре го имаш на тепсия. Понякога хората не могат да преодолеят стремежа си да се врат в чужди работи и да дават акъл - типични бг черти...

Карри, радвам се че всичко е наред!  Hug Честит ти розов щъркел! Аватарчето много си ти утива  Heart Eyes

# 118
Дони, има и такива хора за съжаление...кажи ти как си? направо не останало, много ти се радвам Hug Hug Hug Hug

да ви издам пък Зузи, днеска е сяла китки самосиндикално! направо съм в потрес Mr. Green Зу, белким по един букет ще заслужим ли?

# 119
Вики Hug Hug Hug-много мъчно ми стана,мила Hug Hug Hug-звучи шаблонно,но времето лекува-плачи,крещи,прави нещата ,които те карат да се чувстваш добре ли най-малко да се разсееш,с времето наистина болката отминава.....ще дойдат и хубави,светли дни за теб..
След втория ми аборт прост не знаех къде се намирам,толкова ми бе стиснато на душата,а за хорските преказки-думите са излишни,никой и никъде не може да съпреживее твоята  болка ли радостта ти-много сила и вяра Hug Hug

Карри-как се радвам,страхотно,страхотно ....много гуш от мен Heart Eyes Heart Eyes

Дони-още малко,мила-а м/у др те сънувах Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-ама беше хубаво Praynig Praynig Peace

Ние сме добре-гукаме и търсим компания,таткото ни си счупи ръката и сега съм и мед сестра  costumed050 Mr. Green-та време за нищо почти нямам-ама здраве да е......

Общи условия

Активация на акаунт