Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вики, миличка, едно голямо гуш от мен. Ще отмине и този период и ще дойдат хубавите дни. Hug
Каролка, Hug.
Карри, мила, честито розово вързопче, да сте така добре до финал. Heart Eyes
Дони, още малко остана при теб и скоро ще споделяш други трепети. Hug
Мечкони,  Heart Eyes.
Тони, нищо не споделяш. Надявам се да ни зрадваш.  Hug
Файърче, много липсваш в темата. До къде стигнахте? Hug

# 121
Ех, Мечи, кофти се е случило така с мъжо, но и това ще мине! Да нагушкаш малкия юнак! Heart Eyes Hug

Теди, от това, което засях букети не стават - декоративни кратунки  (по твоя идея, признавам си  tongue) Mr. Green Букети мога от сакъзи да осигуря, но малко по-натам  Mr. Green

# 122
Зу, ако и моите станат ще менкаме кратунки Mr. Green аз мисля да ги сея в началото- средата на март, стига да се задържат над 0 температурите..

Мечкони, много хубаво звучи това с гукането, а и таткото ще се оправи с твоите грижи Hug Hug

Деси, а ти как си?

момичета, качих малко снимки в албумчето Embarassed тъй се захласнах по нашата Вики, че забравих за какво съм влязла hahaha

# 123
  • Пловдив
me4koni , радва се да те "видя"  Hug Значи гука вече малкия боец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кофти за таткото, но съм сигурна, че се наслаждава на грижите ти  Heart Eyes

tedy_e, добре съм - имам си болежки, но на фона на всичко преживяно и значително сериозни притеснения не бих и посмяла да се оплаквам за такива дреболии (през моята гледна точка). Общо взето стоя и чакам времето да мине.
Теди, ама и ти си една финна мадама  Heart Eyes

Аз качих малко снимки на коремчо  Crazy Насред всички притеснения и лечения си подарих малко фотоси за спомен  Crazy

# 124
Дони, омагьосах се  Heart Eyes Много сладък този коремчо  Mr. Green Пу-пу! Къде ги правиш тези фотоси, страхотни са  Mr. Green Hug

# 125
# 126
Дони, много си красива- с тумбак, без тумбак- дет се казва хубавото си е хубаво:love: във фото студио ли са правени снимките, изглеждат супер Hug Hug Hug а ти постискай 'кълките' още малко и ще качваш снимки на бебо Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Добър вечер момичета Hug
Вики, права си май за успокоителните, недей да ги пиеш, по-хубаво да не поспиш известно време и да се наревеш едно хубаво...И това ще мине Hug
Карола, права е Зузи, не се фокусирай толкова, въпреки че отлично те разбирам, аз без да съм преживяла това, което ти, и хем имам дете, и пак съм се фокусирала малко или много..За това, че се тревожиш да не обидиш някой, недей-гледай себеси да съхраниш.
Момичета, майките няма как да не говорят за бебета и деца , хеле пък на детски рожден ден..то това им е темата и събирателното на тях. Прави сте, че понякога хората СМЕ много нетактични и говорим без да се усещаме неадкватни неща. Но не всички го правят с цел жажда за клюки и чужди нещастия. Понякога е с най-добри намерения.
Теди, досадно е наистина майка, която освен за памперси и пюрета за друго не можеш да говориш с нея, а и е вярно, че някои се държат все едно само те са родили и вече целия свят трябва с тях да се съобразява, но пък на това с множественото число погледни откъм смешната страна Mr. Green Бас ловя, че живот и здраве ще правиш и ти някои от нещата, на които сега се дивиш, и даже ти го пожелавам Wink
Дони, много хубави снимки, особено тази с черната рокля Simple Smile Хубаво е човек да си подарява фотосесии чат пат. Моята сестра подари една на щерка ми за първия й рд, беше хубаво Simple Smile
Зузи, страхотно разсъждаваш, много ти се радвам, това е, към което се стремя, къде успешно, къде не до там .. Simple Smile
Мечи, сигурно се е изтряскал на някоя от почистените услици, а? дано се оправя бързо, цункай малчо Simple Smile
Карии, честити розови гащи , от опит да кажа, страхотно е да имащ момиченце, а се надявам всички да вкусим и от двете усещания-да отгледаме шарени дечица Simple Smile
Чакам на отчет Тони, Мира, Кандидат мама, Куклата, Луничка, ..изпускам ли някой?
Аз да се пооплача-малката преди два часа взе да се оплаква , че много я боли ухото и чак да пищи. Айде в ИСУЛ, сега ще е 10 дена на АБ и други ескстри..Всичко тръгнало от едни сополи, които да ви кажа бяха станали резистентни и нищо не ги ловеше, ще видите -  Hug - едни градински сополи, специфичен вид Mr. Green та така..иначе прекарах хубав уикенд, ходих на срещи с приятели, масаж и малко бач. Егати фермана стана, ако някой го изчете, брааво Simple Smile
п.п. ооо, и си купих една кутийка с тестове за ову Wink

# 128
Ники, аз държа да кажа, че те изчетох, и то бе зор...постовете ти винаги ме разведряват Mr. Green В тях има много лека хвърковата нотка и хем са сериозни, за сериозни неща, хем някак подхвърлени с едно спокойствие и лека усмивка....абее, обичам да те чета  Mr. Green

Мерси за милите думи за разсъжденията ми! Blush Като те "опука" съдбата в кратуната няколко пъти, после много добре се научаваш кое си струва и кое - не  Wink  Mr. Green Подкрепата на съпругът и майка ми страшно много ми помага!

# 129
 Кари, честити розови гащи. Много се радвам на бъдещите моми, че нали си имам ерген. Laughing
Фани, много добре им отговаряш. Май и аз така трябваше да процедирам като ми подмятаха постоянно, че било време за второ. Дано не ми се наложи да го правя.
Тед, не се ядосвай на майките. Особено в началото когато всичко е ново, всеки ден се налага да се учиш на нещо и толкова бързо децата минават от един етап на друг, че не остава време мислите да идат в друга посока. Ама и аз в един момент се усетих, че ставам досадна и се спрях
А ти няма ли да качиш снимки на коремчето?
Дони, твоите са страхотни. Пу-пу-пу

# 130
Карри, честито розова новина!  smile3531
Цитат на: Карри
... не бива да се очаква от хората да щадят чувствата ни, защото повечето нямат никаква идея как и защо да го правят. А когато наистина ти се случи да чуеш нещо мило и съобразително, чак ти се доплаква от облекчение и благодарност, че има и такива хора..·И можеш - и понякога се налага! - да разочароваш всекиго, ако това ще ти помогне за запазването на собственото ти душевно равновесие.
Напълно съм съгласна.  Peace
ДониPraynig Praynig fingerscrossed
Цитат на: Doni M
... и аз по едно време така процедирах с хората, които все ме питаха нямаме ли намерение да си имаме дете. А и то ще кажеш, че днес решаваш, щракваш с пръсти и утре го имаш на тепсия. Понякога хората не могат да преодолеят стремежа си да се врат в чужди работи и да дават акъл - типични бг черти...
Така е за съжаление.  Rolling Eyes
Цитат на: zuzi_79
...защото АЗ ВЯРВАМ, дори след 3 аборта Peace...
Ей с такава вяра в себе си се постигат мечти... Peace...напомняш ми magnet for happiness преди време.  Heart Eyes
Карола, Вики, понякога в интернет написаното с един умисъл се възприема със съвсем друг. И двете сте ми много скъпи, обичам ви и вярвам, че съвсем скоро ще се похвалите с добра новина.  Flowers Four Leaf Clover newsm51
me4koni, бързо оздравяване на таткото. Благодаря за подкрепата ти давайки ни надежда още веднъж разказвайки историята си!  newsm76  Two Hearts
nikittoKissing Heart Flowers Four Leaf Clover Да оздравява бързо дъщеричката!  Praynig Горката, сигурно е ангина! Той и моят беше постоянно със сополи, но му намерих начина да го отървем-една малка инжекция се пълни с физиологичен разтвор, детето сяда, на краката му се слага хавлиена кърпа и се изпръсква достатъчно количество и в двете ноздри и се остава да изтече. След това се издухва и ако все още има сополи се издърпват с машинката за махане на сополи на бебета, докато не остане нищо. 

# 131
# 132
  • София
Зузи, не спирам да ти се възхищавам, толкова си силна и лъчезарна, винаги вдъхваш надежда на всички  Hug И аз вярвам, че щастието те очаква, на този свят трябва да има повече хора като теб!

Дони, страхотно тумбаче, много ти се радвам  Grinning

Теди, каква си фина мадама, чакаме и от теб снимки с коремче!

Ники, малката ако е със среден отит, разбирам защо пищи, страшна болка е отначало  Sad Дано скоро да се опрви миличката! А 2 седмици след тестовете  да се похвалиш с резултат  Hug

Мен вчера цяла вечер ме боляха или по-скоро сърбяха гърдите и сега съм на десетото небе от кеф, принципно малко ми трябва за да се зарадвам  Grinning Но имам още цяла седмица до УЗ, не знам как ще издържа, искам такъв за домашна употреба  Mr. Green

# 133
Светле, и аз искам такъв узи hahaha да имаше как...ама няма...всичко ще е наред, а ти сега фактически в коя седмица трябва да си, следващата седмица за сърчице ли ще ходиш?

Никито, пожелавам ти това да ти е първата и последна кутийка с тестове и да видиш EFP съвсем скоро Hug

Как са днес работещите новобремелинки Flutter идва лято гледам навън, дано и настроението е по- добро и да не мислите за глупости Naughty

за снимките- вероятно като имам причина за излизане и се измъкна от домашните дрехи ще помоля мъжо да ме снима, той снима веднъж, ама снимките изчезнаха безвъзвратно hahaha тъй че скоро може и да се покажа hahaha

и все забравям за прашец за нуждаещите се babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

на момичетата, които опитват забравих да кажа...в момента, в който разберете че и този цикъл не е бил вашия вече е стартирала възможността следващия да е, а от психическото състояние зависи годността на яйцеклетката и дали нещата ще се развият както вие искате, така че поставянето като фикс идея си мисля, че няма да доведе до нищо хубаво, напротив, спокойствие му е майката, защото цикъла е 28-30дни в общия случай и той се командва от хормони, които зависят от състоянието на психиката доста често- не е една овулация и вероятност от 3-4 дни да се забременее, лично аз познавам хора които след 2год ходене по лекари и неуспешни опити просто спират да засичат, броят и гледат и става от раз, и по този случай стисвам палците и чакам да се похвалите по- бързо Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 134
  • София
Теди, ПРМ ми е на 11 януари, т.е. сега съм  5 седмици и 5 дни. О ми е засечена с фоликуметрия, на 25 януари, абе този път уж всичко е под много строг контрол, следим го още от фоликул в десния яйчник и съм на инжекции прегнил и дуфастон още от веднага след О. На УЗ на 4 седмици и 6 дни с ЧХГ 1500 се видя плоден сак някъде към 4-5мм и поне на мен този път не ми изглежда празен, не е толкова наситено черен целия  Grinning, май пак е малко малък ама това сега изобщо не искам да го мисля, поне предишния път като ми беше 6мм ехографът изписваше 4 седмици и 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт