Кюретаж и забременяване след това - 30

• 32 160
  • 742
  •   2
Отговори
# 45
Вики, аз затова казвам че е важно да се улучат точните хапчета, които да паснат на организма, аз от Жанин-а бях повече от очарована, дето се казва- по добре бях с тях, отколкото без тях Laughing

Фани, Вики правилно ти е казала, че това е минимума за да подействат, макар че при мен цикъла дойде на 24ти ден още от първия месец /преди това е стигал и до 50дни ooooh!/, според мен ако се притесняваш най- добре потърси мнението и на друг лекар, това че тази лекарка те следи от години не е гаранция, без да обиждам разбира се Peace

# 46
  • София
Фани, докато половинката ми се навие за бебе съм пила ясмин малко над 4 години, нямаше никакви странични ефекти, единствено в началото малко ми се гадеше понякога, но за 2-3 седмици отшумя. Не съм имала дори и в началото кървене извън цикъла и винаги ми е бил абсолютно точен - и преди да започна да го пия, докато го пиех и след като го спрях. А сестра ми пиеше Марвелон и в началото получи кървене, което продължи около месец и в крайна сметка и го спряха с инжекции. Пролактин изследвала ли си?

Луничка, дано по-бързо се оправят битовите травми  Grinning Поне на други дейности не пречат  Mr. Green, стискам палци да сте успели  fingerscrossed

Вики, как си, мила? Отказа ли се от дрогата окончателно?  Mr. Green

# 47
Здрасти!
Съжалявам, че имаме нови попълнения в редиците, но се надявам и вие скоро да ни  зарадвате с нова и този път успешна бременност! Hug
Аз съм добре, ама напоследък нещо много се нервя на работа и скоро може да избия колегите си Mr. Green

# 48

... и скоро може да избия колегите си Mr. Green

Колко си мила  Joy Joy Joy

# 49
Момичета, много ви благодаря за отговорите и успокоението.  Hug
Ще си изпълня послушно предписанието, само да ми дойде пустия цикъл. Успокоихте ме за противозачатъчните, даже като се замисля доки може да ми ги е предписала именно с цел по-лесно забременяване, тъй като знае колко тежко преживях аборта. Тя точно така ми обясни, че след почивката яйчниците функционирали по-добре и ставало по-лесно, но аз като чух противозачатъчни и направо се паникъосах.

svetla81, правих хормонални изследвания, всичко беше в норма. Пролактина беше в норма също, малко към горната граница, но доки каза, че е заради скорошния аборт.

Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 50
Мимка, съжалявам че се записваш тук. Не изпитвай угризения, че не се чустваш толкова зле. И аз бях така при първия кюретаж. Приех го за случайност още повече че имах детенце и не очаквах проблеми. А и детето си е голяма утеха. Дано повече да не се повтори при теб
Карола, браво, само така. Горе главата
Дион, честито сакче. Ще стискам палци да чуето сърчицето по-скоро, за да се успокоиш
Фани, съжалявам и за теб и това, което си преживяла. Съвет никакъв не мога да дам. Не съм пила противозачатъчни, както и цикълът ми винаги е редовен. но другите момичета са ти писали доста. Дано са помогнали
Днес беше спокоен ден на работа. Не крием от суеверие, а защото майките ни изживяват много тежко всичко и искаме да им спестим тревогите. Ако и днес беше натоварено утре нямаше да съм на работа, но сега ще ида и после 2 дни почивка. А другият петък ако на прегледа всичко е наред може и повече почивка да си дам

# 51
Цитат на: zuzi_79
Тони, мерси за новата тема! Нека е наситена само с положителни емоции!  bouquet
+1 Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig
 Тя Светлето, ако не беше видяла аз, може би, чак след няколко теми щях да забележа и то по случайност.  Laughing Иначе списъка със бебчетата винаги ми е изпълвал душата и ми е давал надежда!   Nature Partly Sunny
dion, честито!  Hug  Четох, че гаденето е след 6г.с., аз имам, но съвсем леко. Явно всяка бременност си е различна.  newsm78
sas3, cassiopeia_vn,  Hug
nikitto, само така,   Peace , щом си е в граници кръвното, може да си спокойна, поне от тази гледна точка!   Praynig
KaRoLa, luni4ka_77, viktoriq838,  Two Hearts
mimka_8, fannyy , прегръдки!  Heart Eyes
zuzi_79, klqsh, nikitto, tedy_e, Svetlanica, , благодаря за куража!    Kissing Heart
Ето това са великденските яйца от мъниста, които успях да сътворя под ръководството на една учителка.  Crazy

Момичета, влезте в този сайт и си напишете името, натиснете submit и ще излезе песен специално за вас. lovekiss
http://www.obtampons.com/apology

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 07:02 от basis

# 52
Basis, уникални са...чак вече чакам с нетърпение великден   Rolling Eyes  Ама първо да изпратим баба марта Simple Smile

# 53
Бейсис, много си ранобудна Simple Smile А яйцата наистина са много красиви. Сигурно трябва доста търпение да ги направиш. Сега се сетих, че беше показала и преди, ама съм забравила Hug Hug А за детето наистина ли няма кой да го взема от градината? Не е ли рисковано да ходиш до там?
И аз гледам, че съм включена на първа страничка. Благодаря Hug

# 54
Basis,много ти благодаря за песничката,стопли ми душата! newsm76

А би ли пуснала пак сайта за яйцата от мъниста?... newsm78Много са ми интересни.

# 55
  • Варна
Бейсис, страхотни неща си сътворила, поздравления! Hug  bouquet А песничката така ме разчуства, благодаря ти! Hug

Фани, съжалявам, че се записваш при нас. Hug Дано скоро да ни зарадваш с двучертичкова новина. Praynig Praynig Praynig

# 56
basis Браво страхотни неща си сътворила.  Hug

sas 3 Да и аз се надявам да не се повтори  Hug

annie_to Напълно съм съгласна с теб и дано да не ни се случва повече. Мисля че така ни е било писано. Hug

Мимка,наистина "търпение и спокойствие" са ключовите думи за нашата групичка,и всекидневно се борим да се сдобием с тях Peace.А тази твоя бременност планирана ли беше?
Да напълно желана е. След 2 месеца опити на третия бях заченала.
Разбирам те много добре мен след кюретажа ме беше завладяло едно много странно спокойствие,някакси философски ги приех нещата от самото начало.Когато разбрахме лошата вест,първата ми задача беше да успокоя децата;после ги нахраних,преспах ги,изгладих си прането,поразтребих къде-що имаше из къщи,изкъпах се и отидох в болницата.А когато започнаха да ми звънят близки и познати да ми изказват съчувствие,аз тях по-скоро успокоявах отколкото те мен WinkМоже би защото в такъв момент човек се мобилизира психически на максимум и особено ако има хора,които зависят от теб-не можеш да си позволиш слабост.Стискам палци следващият път всичко да е перфектно! Hug
При нас хубавото е че детето не знаеше, и това ме караше да се държа силна и да не показвам че имам проблеми. Тя много искаше бебе и не знам какво трябваше да обяснявам ако знаеше че чакаме. Но странното е че тя усещаше, идваше до мен и ми галеше корема и казваше че бебето е вътре и това много ме радваше, но все пак не и казахме. Беше много рано. А на родителите казахме когато стана ясно че не се развива бебето.
И леко оздравяване от мен на кутрето Hug

# 57
Добро утро Simple Smile
Басис, големи красоти правиш, браво, и явно си много търпелив човек Hug
Фани, а тест прави ли? Да не би пък това да е причината за закъснението?
Мимка, не се обвинявай, че не страдаш мого, в крайна сметка това е п0-добрата позиция, от страдането файда няма, и щом нямаш нужда да се наревеш, още по-добре. Аз в началото чувствах, че голяма драма ми се е случила, но сега от позицията на времето, не мисля, че е нещо чак пък толкова трагично, явно стреса ми е дошъл в повече..
Мацки, аз бях на преглед при моята си док вчера, оказа се, че тя си е съвсем наясно с тези проблеми и веднага предложи терапията каква да е Simple Smile Явно съм я подценила без да искам. В същото време тя не е от лекарите, които прекаляват с лекарства и изследвания, което за мен е добре, защото малко стресиращ ми е другия вариант. За следене и израждане е поверена и е добра. Така че май ще си ходя при нея живот и здраве, единствения й минус е гадната болница, но тва все пак май не е най-важното.Така де, доволна съм, но сега чакам резултати, та ще видим. Иначе друго при мен няма, радвам се, че е петък и ще си почина. В неделя съм на един масаж и от сега му се радвам хаха. Хубав ден на всички и само положителни емоции Hug  bouquet
п.п. Мимка, сега те допрочетох, аналогично беше и при нас, малката не разбра въобще, а родителите-разбраха преди аборта, те гледаха щерката, че мъж ми беше в командировка и да исках нямаше как да не си кажа, но те го преглътнаха в пъти по-лесно от мен. Някога мама е имала 3 аборта и вероятно и това има значение.Важно е близките да не драматизират, че накрая верно трябва ти тях да успокояваш Simple Smile В крайна сметка, израза “случва се“, “така е трябвало да стане“ или “грешка на природата“ не е лишен от смисъл.

# 58
  • София
Аз пак имам зацапване  Cry То всъщност е жълтеникаво-розово течение, все още нямам никакви бременни симптоми, поне и болки нямам, но съм все по-песимистично настроена, мисля че пак няма да го бъде  Sad Реших да не ходя на работа, сега си лежа вкъщи. Звъннах на доки, каза че пия максималната доза дуфастон, да пия и но-шпа  и само ако премине в кървене да се обадя пак и да идвам за УЗ. Възможно ли е да е заради аспирин протекта?

# 59
Да, Светле, възможно е, както е възможно да е от пукащите се капиляри във влагалището. Не си мисли, че няма да го бъде, защото всъщност нищо страшно не се е случило и нямаш поводи да мислиш така   Naughty Hug

Ники, това за док е страхотно! Надявам се, че сега се чувстваш по-сигурна и по-спокойна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт