Идвали са от Топлофикация в апартамента, гледали са, дали са си становището и проблема ми не са разрешили.Това не работи - изпитано, пробвано, изстрадано!
Направо ми става смешно, че някой изобщо може да допусне че с Топлофикация има някаква комуникация. Ти имаш ли идея за какви тетки и чавки става въпрос там?
И какво прави човек след като експерт му е доказал, че 900лв. е нормалната сума? Къде отива да се жалва след това по твоята логика? И колко време от живота си трябва да отдели по този проблем?
А ето я моята логика:
Законите важат за всички и Топлофикация не може да прави изключение. Ако някой не желае да те допусне в дома си (по каквито и да е причини), ти нямаш право да влезнеш и толкоз. Закон. Да си намерят начин да решат проблемите си по законен път. Не може да има специален режим за някой.
Винаги клиента плаща фирата, да това е така. Но ако фирата е 80% и доставчикът е само един кво правим? Пляскаме с ръчички? Днеска аз горя с 900лв утре ти и така ....За мен това не е добро решение, нито пък за теб (само дано не го изстрадаш като мен).
Не ми дава развод Топлофикация и това е. Посъветвай ме какво да направя. Съдя ги, осъждам ги и те пак продължават да ми изпращат сметки. Нека си бъдем от помощ в тази тема. Аз съм говорила с хора в мойто положение и те са намерили спасение единствено в Стразбург. Можеш да си представиш за какво става въпрос - за какво време, енергия и средства иде реч. Защо ми причиняват това?