My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
...  На пръв поглед ето това ми допадна, с по-големи гуми е и може да се сгъва, както и е за над 5 години, ако правилно съм разчела. Или и това Някакви отзиви за подобен модел?
Виждам, че с "появата" на вчерашните ми романи  Laughing съм "предизвикала" ровене из сайта и писане на лс  Wink  с въпросчета за ... скутери/тротинетки и ролери/инлайнери Grinning Айла  Hug  присъединявам се към похвалите на Танчето за инлайнерите/ролери и скутера на Худора  Peace При нас всичко е много "разработвано" от самото начало  Grinning  Ролерите ... които и да избереш, все са здрави и удобни на крачето  Peace Скутерите ... също са здрави, ако съдя по нашия Big Wheel 144 (Танчето е с 205). Предпочетох го умишлено през ролер/тротинетка/скутер с дългата база и големите помпа-колела ... заради удобството да го вземаме  при пътуване ... компактен и лек. Колело, ако е голям мерак ... на място, под наем  Mr. Green Разликата между двата ти линка ... няма съществена ... първият е без ремък за носене, с малко по-късичка база и без спирачка на задното колело ... или поне не пише да има. Вторият ми е любим ... с ремък за през рамо, спирачка и малко по-дълга база. Според мен тези "разлики" нямат и значение  Mr. Green  просто различни модели на едно и също нещо.

Тайс-че  Heart Eyes как спахте  Grinning  утрото по-мъдро ли се оказа от вечерта ... пиши какво измисли юначето  Heart Eyes  нали знаеш ... споделеният опит е много полезен и много ни помага   bouquet  Лично аз съм много задължена и благодарна на всички ви, мили момичета   bouquet   много от коментарите и идеите ви са вече ежедневие за мен ... безценни сте  Hug
Бих ви почерпила кафенце ... ако можех да публикувам снимка, ако може някой да ме отсрами  Blush   и да качи красива почерпка    bouquet  в темичката ...   Прекрасен и слънчев ден  Hug

ПП: naime misankova много си права   Simple Smile   даже 15.95 евро, но си споделяме мъката и тук и на лс и така ни олеква  Grinning 

# 661
http://misto-bg.com/puky/df1.htm

ето това имам предвид под стойка за крака

# 662
  • Варна.....
Иве, много е мъдро,  Mr. Green сега се чудя дали да не взема ролер за дребчо и скутер за батко/майка/татко му  Mr. Green

п.п. А отзиви за тези протектори или препоръки за други?

# 663
За теб винаги, Иве! Heart Eyes
И да питам нещо: каква е разликата между това и това, освен цената?

# 664
Иве, много е мъдро,  Mr. Green сега се чудя дали да не взема ролер за дребчо и скутер за батко/майка/татко му  Mr. Green
п.п. А отзиви за тези протектори или препоръки за други?
Grinning  много ще се радват дечицата   Heart Eyes  ще има сладки многозначителни усмивчици и нетърпение да посетите парка ... спешно  Laughing  Остава да избереш цветовете, нали  Joy  
Протекторите са ОК  Peace обаче, предварително се извинявам за личното си мнение  Blush  според мен са излишни в случая ... каска е достатъчна защита и сигурност ... за тротинетка/скутер.

Благодаря, Марини  Heart Eyes  ммммм  вкусно кафе си приготвила, ухае на канелени сладки и цветя  Grinning  Искам вече да е лято и да ядем конфети  Joy  в замяна предлагам кръгчета със скутера в парка  Crazy
Столчетата ... единият мод 2011, другият 2012 ... уж, иначе са еднакви и с еднакви параметри, тегло и тестове, вкл и TCS Test 05/2009: Empfehlenswert за двата модела (а не само за модела с лого на снимката) Peace 

# 665
  • велико търново
Иве ,Марини благодаря за вкусното кафе с бисквитки точно както го обичам.Какво е конфети което ядете през лятото?Извинявай ,но не се сещам?
Нямам търпение да дам къщата та Плеймобил на децата ,но още малко остана до 1 юни.Дано игрите са безпроблемни .
Пожелавам на всички слънчеви разходки в парка с колелета,скутери ,ролери и др. Simple Smile Simple Smile Simple Smile  food010 football 1swing

# 666
Иве, благодаря за отговора!  HugСкоро ще те тормозя по въпроса или по подобен нему...Wink
Ysmiv4ica,
Скрит текст:
завиждам ти, че не знаеш какво са конфети, т.е. си достатъчно млада, за да не помниш! Wink Ето такива руски бонбони и се ядат целогодишно:

# 667
  • София
Ей, много съм доволна. Малко екстремно и инцидентно, поръчахме все пакоражев безпедален кетлера, в последния топъл 28 градусово-температурен ден  Crazy 23.05.  Изпратиха го на 24, и днес е влязло в Бг. Мислех си че закъснях за 01 юни, а то дойдееее.
Обаче съм в движние иии идея си нямам кога ще съм си вкъщи, да чакам куриер, има ли телефон на който мога да се обадя, когато го предедат на куриер, и да дам примерно служебен адрес за доставка  newsm78. Досега им ровя в сайта, не мога да открия телефон за информация.

# 668
  • София
Betelgeize опитай на този: +359 2 970 80 10 и ще трябва да им кажеш тракинг номера си Simple Smile

Тайс-че, мерси за кодчето, ще го оползотворим много скоро   bouquet Hug

# 669
  • София
Betelgeize опитай на този: +359 2 970 80 10 и ще трябва да им кажеш тракинг номера си Simple Smile

Тайс-че, мерси за кодчето, ще го оползотворим много скоро   bouquet Hug

Благодаря Диди, ще им звънна утре сутрин   bouquet.
Мегисан златна си  и ти  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:16 от Betelgeize

# 670
  • Русе
Betelgeize, ДХЛ имат единен номер 0700 нещо си, сега нещо не мога да го намеря. Там с номера можеш да направиш корекция за адреса.

П.П. Намерих го: 0700 17 700

# 671
Момичета, ако някой може да ми каже 3 варианта на тази игра ще му бъда много благодарна,
http://www.mytoys.de/Ravensburger-Tiere-F%C3%BCttern/Tiere/Lerns … a02.02.09/1008027
Търсих навсякъде из сайтовете на английски упътване но няма  Sad, или ако някой  има време да хвърли  едно око на пдф под картинката, имаме я от 3 месеца и само редим храните под животните, но така става много бързо скучно. Иначе е много красива играта и от качествен материал.

# 672
  • София
Някой има ли отзиви от тази количка за кукли
http://www.mytoys.de/BAYER-Puppenwagen-Jogger-Pink/Puppenwagen/P … a02.12.15/2358249
Дали се управлява лесно и здрава ли е? Приемам и предложения за хубава и здрава количка, защото моята госпожица понякога се намърдва в количката за кукли Благодаря.

# 673
Момичета, ако някой може да ми каже 3 варианта на тази игра ще му бъда много благодарна,
http://www.mytoys.de/Ravensburger-Tiere-F%C3%BCttern/Tiere/Lerns … a02.02.09/1008027
Търсих навсякъде из сайтовете на английски упътване но няма  Sad, или ако някой  има време да хвърли  едно око на пдф под картинката, имаме я от 3 месеца и само редим храните под животните, но така става много бързо скучно. Иначе е много красива играта и от качествен материал.
1. вариант - играе се само с животните, картите с храните и "жилищата" не са необходими.
Картите с животните се поставят в торбичката. Най-общо първият играч си изтегля карта, която не показва на останалите.  Трябва да опише животното на другите играчи като например  издава звуци като животното, ходи като него или с думички. Ако някой познае кое е животното, детето може да задържи картата, иначе я връща в торбичката. Играта завършва с изчерпване на картите, победител е този с най-много.

2. вариант - животните се поставят в "жилищата"  в средата на масата, храните са в торбичката.
Играч си изтегля от храните, назовава каква е и избира животно, което се храни със съответната, след което я поставя в кръга. "Животното е доволно, когато получи всички храни, изобразени на картата му" и тогава остава при детето, което е дало последната храна.
Играта завършва с изчерпване на "храните" от торбичката, печели, който е събрал най-много животни.

3. вариант - Животните се поставят в "жилищата" и се разпределят равномерно м/у играчите, храните се поставят с лице към масата. Играчът тегли "храна", ако е подходяща за неговите животни я поставя в кръга, ако не е, отново я обръща.
Играта приключва щом един от играчите нахрани всичките си животни, той и печели.

Дано ме разбра...Приятно забавление!

# 674
Много добре те разбрах Kusmet Simple Smile и много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Още днес ще пробваме вариантите  Hug

1. вариант - играе се само с животните, картите с храните и "жилищата" не са необходими.
Картите с животните се поставят в торбичката. Най-общо първият играч си изтегля карта, която не показва на останалите.  Трябва да опише животното на другите играчи като например  издава звуци като животното, ходи като него или с думички. Ако някой познае кое е животното, детето може да задържи картата, иначе я връща в торбичката. Играта завършва с изчерпване на картите, победител е този с най-много.

2. вариант - животните се поставят в "жилищата"  в средата на масата, храните са в торбичката.
Играч си изтегля от храните, назовава каква е и избира животно, което се храни със съответната, след което я поставя в кръга. "Животното е доволно, когато получи всички храни, изобразени на картата му" и тогава остава при детето, което е дало последната храна.
Играта завършва с изчерпване на "храните" от торбичката, печели, който е събрал най-много животни.

3. вариант - Животните се поставят в "жилищата" и се разпределят равномерно м/у играчите, храните се поставят с лице към масата. Играчът тегли "храна", ако е подходяща за неговите животни я поставя в кръга, ако не е, отново я обръща.
Играта приключва щом един от играчите нахрани всичките си животни, той и печели.

Дано ме разбра...Приятно забавление!

Общи условия

Активация на акаунт