Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 118 517
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tatitt - Добре си ти! Направила си си 2 Пуховски торти. Аз довечера трябва да довършвам моята..... Е, няма такова нежелание! Мразя ги тия и това си е. А, ме чака още 1 след 1 месец.  Cry
Хаха, вчера ми звъни една позната и вика "една приятелка иска торта за щерка си". Само при мисълта, че може да е с Мечо Пух ми се изправи косата. А аз го обичам, не че го мразя.... Ама много ми дойде - честно Naughty. Слава Богу - оказа се Хана Монтана.  Mr. Green

Милейдинце, ама........ Ох! Толкова е сладко това коте, че направо е... Мноооого ми харесва, много!

katilias, страхотни динозаври. Само от айсинг?! Много, много добре са станали!

# 301
  • Бургас/Пз
Татит, страхотни тортички с Пух и Ко, че ме е яд, че ги видях след като довърших моята и не можах да ти открадна идеята за листата по подложката, много ми хареса, а аз се мъчих трева да правя, ама хич за листа не се сетих, тююю  Mr. Green Моля те, обаче, ако имаш снимка на легналия Пух от високо, да я пуснеш, че така странично не се вижда много добре подредбата им! А също , ако може да обясниш и кафявото дърво как го напри, много ми харесва!

Милейди, може ли така сега да я пуснеш тази прекрасна Мари! Аристокотките са любми в къщи, чакаме тортата!

Кати, много добър опит, продължавай!

Вал, страхотни Пижо и Пенда!

Мечо Пух
, и ти много сладки мартенчики си направила!

А сега ето и моя първи опит с Мечо Пух и ко, а също и Мини и Мики. Винаги съм си мислила, че са трудни и пикави, оказах се прав, но пък ми беше приятно и забавно. Единствено времето много ме притискаше, но като за първи път съм доволна. Тортата е малко претруфена, но така я искаха - с много цветя и пеперуди! Можеше и по-добре, но си извадих доста изводи, така че следващият път ще ги приложа!  Mr. Green Гледала съм от много торти, но специално най-много ми помогнаха на Мина, Леля Ог и постъпковите снимки на Свещичка. Момичета много ви благодаря за снимките , които пускате с толкова много детайли! Аз ще почвам да мрънкам за нов фотоапарат, защото явно с моя смотания няма да се разберем!

Тази малка тортичка не беше планувана, но момченцето има една прекрасна малка сестра и реших да изненадам и нея!

# 302
 Party

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 14:50 от lux

# 303
Не знам дали не си вкарвам автогол, но не мога да не ви ги покажа
А защо да си вкарваш автогол  newsm78

Ani, ето снимчица отгоре

Кафявото е боядисвано отгоре, втория път само на места, за да е по-тъмно.

# 304
Не знам дали не си вкарвам автогол, но не мога да не ви ги покажа
А защо да си вкарваш автогол  newsm78

Ani, ето снимчица отгоре

Кафявото е боядисвано отгоре, втория път само на места, за да е по-тъмно.
нали е забранено да се правят поръчки в бг мама от чуждестранни сайтове затова  Naughty но аз все пак не правя обща поръчка, просто ще ви взема и на вас с моята ако някои иска де

# 305
нали е забранено да се правят поръчки в бг мама от чуждестранни сайтове затова  
Shocked Shocked Shocked А? Я, разкажи по-подробно какво имаш впредвид?

# 306
нали е забранено да се правят поръчки в бг мама от чуждестранни сайтове затова  
Shocked Shocked Shocked А? Я, разкажи по-подробно какво имаш впредвид?

ами преди нали майките правиха поръчки от чуждестранни сайтове в темата за онлайн пазаруване, и имаше няколко птички дето прелитаха и изпозлваха това, примерно правиха поръчки от техните карти, изпозваха намаления от самия магазин и си слагаха в джоба някои друг лев, а други направо си им беше работа това Simple Smile

и тогава забраниха да се правят такива общи поръчки

# 307
  • Бургас/Пз
Хихи, те общите поръчки изобщо не са спряли, просто се разбират момичетата на ЛС.

Лукс, как я пропуснах тази хабава пролетна торта, моля да ме извиниш, много е хубава и идейна и внася хубаво пролетно настроение!

Татит, много ти благодаря, супер са Мечо и Пасчо. Я кажи ти тревата с какво я правиш, че аз този път нещо се узорих. Май бях прекалила с нешестето и тестото ми се втвърди доста, та голяма мъка с пресата за чесън! Ще правя поправителен на тези пуховци, тя е ясна работата!

# 308
  • София
Аз пък си направих тревата на рендето. Стана страхотна и супер бързо. Правих я с бързосъхнещо тесто. Много е лесно. Виж ми на последната торта, колко добре е станала така тревата. И не седи на снопчета.  Peace http://www.foto.bg/data/4887/medium/DSC03842.JPG

# 309
  • Бургас/Пз
Пете, на едрото ренде, така ли?? Много ми харесва, ще пробвам другия път. Дали ще стане с Пикко?? Или с фондана на Димитрана??

# 310
Даа, и аз съм правила на ренде трева. Ето тук

Иначе на МечоПуховкската е с преса.

# 311
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Аз пак се зашматках и имам 15 страници да наваксвам...

Най-напред, Рая, мерси много за отговора за "прозрачния фондан" - запазих си информацията за обработената захар, ще пробвам някой ден, но този път минах и без такива екстри. То голям проект бях захванала, наполовина го осъществих тъй или иначе поради липса на време.
gtk, прочетох за изомалта, но намерих само разни на прах - явно в различни състояния го продават това чудо. Има го и в някакво гелово ли?

metchopooh, много добра кола! Кошницата ти е супер готина, пъстра, страхотно съчетание на цветовете! Мартеничките ти също са много симпатични!

megsy, супер изчистена торта! Наистина се е полчуила страхотна, въпреки че не е покрита с фондан!

iskrone, идеално покрита торта! Аз много харесвам торти с 2-3 цвята и никога не успявам да се огранича с толкова...

vesi_nn, много симпатична тортичка се е получила! Снимката на парчето е супер! Сигурна съм, че е била високо оценена от децата! Simple Smile

ti-ri-ri-ram, надушвам големи тортени заложби в теб! Щом това са първите ти торти, дори не мога да гадая какво ще последва! Браво!

petia_tag, въпреки перипетиите, тортата се е получила страхотна според мен!
Мерси за идеята с рендето - направи ми впечатление тревата ти, но не ми беше хрумнало как си я постигнала! Наистина звучи лесно, а изглежда много естествено.

madlene, много симпатична тортичка и добре дошла! Simple Smile

Patio, тортата с танцуващия мъж много ми допадна! Тази с вълничките също се е получила супер, нищо, че си била замислила друго! Simple Smile
А за другата супер гаден номер са ти свили - да сменяш цвета в последния момент! Хубава е и в двата варианта!

*MILADY*, много красива торта за кръщене! Доста често тортите с кръстове по този повод ми навяват други мисли и всяка, която не ме води на черни мисли, е идеална! Много нежна!
Котката ти е много засукана!

patriyani, много продуктивна както винаги! Просто ме изумяваш! Колко торти правиш седмично? Смърфовете много добре са ти се получили!

Йонче, много приятна изглежда тортата ти! Честит празник на патерици!
Мини тортичките също са много симпатични!

sungirlaug, уникална красота си сътворила с тези орхидеи! Идеално покрита, аз все в това гледам! Класика! Страхотна!

vilana, шоколадовата ти торта изглежда много апетитно!

Тонитa, куфарът е чудесен и изглежда огромен!

~divina~, всичко, което си показала, много ми хареса! Фаворит ми е тортата с птичките!

enister, хубава е японската ти торта според мен!

ani_d, много изпипана е тортата за прощъпулника!
Пуховците ти ми харесват!

Леля Ог, както винаги, уникални неща си показала!
Котката е толкова гладка, че не мога да повярвам, че отдолу е торта!
А черната УФСЪ е уникална!!!

marulka_s, много сполучливи фигурки! Прекрасни торти!

Марая, много трогателна история със снежната торта! Красива е!

Баба Шегувка, сигурна съм, че получателката на тортата е била възхитена! Много детайли, много нещо!

betina33, много красиви и пищни кексчета!

lux, хубав се е получил резултатът, не си пречат тематиките в тортата според мен! Simple Smile

Valeria, за малко да те подмина - реших, че картичка си пуснала с Пижо и Пенда! Мнгоо са ти готини бисквитките! Аз също се канех мартеници-бисквитки да подарявам, но не се организирах. Друг път...

Tatitt, и твоите мартенички са прекрасни! Много нежни!
Пуховите герои са ти много сполучливи!

katilias, много интересен резултат! Не всеки ползва роял айсинг и веднага ми привлече погледа различността!

Аз имам да показвам бая неща, както писах и преди, ще гледам да се наканя най-сетне тези дни.

# 312
Тия дни го раздавам глашатай.  Сори ама се налага:
 ГОВОРИ БИГ ЯГА-р.
МОЛЯ, ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ИДВАТ НА СЕМИНАРА ДА СЕ ЯВЯТ В ИЗПОВЕДАЛНЯТА!!!!

Благодаря за внимането!
По-късно ще се реванширам с торта.  Mr. Green
Никой не е минавал след мен, затова се редактирам
Ето ви още един Мечо ПУх за днес.

И ОЩЕ
Мъка голяма, както винаги.... мъъъъкааааааааа....
Фона ми е един такъв преливащ в зелени нюанси, обаче фотографа е един такъв смотан..... Онова същество, приличащо бегло на кенгуро си подгънало краката докато съхнало и стоеше странно приклекнало. За да не се чудят хората дали е приклекнало да се напъва в храстите, го метнах да си лежи в тях с краката нагоре. Поне изглежда щастливо. Прасето прилича на куче малко, тигъра му пораснала главата повече отколкото трябва, а за оня жълтия изобщо не искам да говоря.
 Там У другата тема ме разсейват цяла вечер, та си забравих и буквите. Направих си цялата торта и изведнъж ми светна че има букви. поразлепих малко цветелета, малко пеперуди и ги наместих. Пеперудите всъщност, трябваше да са шарени, но не ми останаха нерви да ги пудря.
Оправдала съм се по всички точки. За вас не остана да критикувате.  Laughing

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:56 от van444eto

# 313
  • София
Много си е хубава тортата на Ванчето и пуховците са си супер!  Grinning

Tatitt, каква е тази преса, която си използвала за твоята торта? Може ли снимка да го видя това чудо? На Нина кълбото с прежда с такава преса ли се прави?

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 08:33 от happymammy

# 314
Преса за чесън  Laughing Mr. Green

Ванче, Ивая ли пише там?!  newsm78 Стига си ревала, чудесни са ти пуховците

Общи условия

Активация на акаунт