Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 118 529
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря за отговора, Ани!
  bouquet
Аз съм се опитвала да добавям нишесте, но може би не се е получавало добре, защото не съм купила това, което трябва - беше пшеничено, но не мога да си спомня фирмата...

# 631
  • ВАРНА морето сините вълни
привет
Бианка -Честит празник -тортата е велика-изключително нежна и красива
момичета аз набързо влизам че ме чака много работа още -като свърша ще ви чета на спокойствие
от мен едни мъфини-вече лошо ми става от тях
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ

# 632
Честита първа пролет и от мен!!!
Идвам да почерпя с торта, която приготвих за бъдещата си кума!

а рецептта е тук:
http://nunkata.wordpress.com/2012/03/20/white-green-desire/#

# 633
madlene-много красива торта си направила!
betina 33-Страхотни пролетни мъфинчета!И за към края на седмицата ще правя нещо такова...Чудесни са!  bouquet
Благодаря ти за поздрава!
Круша-благодаря - много добър първи опит ихубави теменужки!

# 634
Момичета,влизам със нужда за малко помощ.
Със какво да залепя хартиена панделка отстрани на тия големите подложки дето си ги делкахме на срещата.

# 635
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Диде, с Ц200. С айсинг!

# 636
madlene - Защо ни показваш само част от тортата? Първо не е честно и второ ме гризе любопитство. И трето.... ами, искам цялата торта и това е!
betina33 - И ти ли Бруте започна с дреболиите??? Уникални са ти мъфинките. Направо ти завиждам за цялото търпение.
mynichkaTanq - Ако наистина си само на 14, то аз ти свалям шапка, Слънчице!   bowuu Толкова вкусно изглеждат тортите ти, че направо се засрамвам!
Круша -- Красива торта, но малко тънка ми идва.
Иглика - четох в др. тема за тортата с модата. Много неща исках да ти кажа, но ти си си ги казала сама.  Много ми хареса идеята ти, съжалявам че не си успяла да я реализираш според първоначалните ти планове. Въпреки това е станала много добра.
От мен получавате една огромна шарения. Обществена тайна е, че, си  обичам  шарените и кичозни детски торти. Оправят ми настроението!  Grinning
И ОЩЕ
Има нещо важно което искам да кажа за тази торта. Цялата, абсолютно цялата е с ММ на Ксеркс. Все повече започвам да харесвам тази ММ. Има Тайлоза тук-там, но е предимно в цветята.

# 637
Van444eto ,
истината е че пренасяйки тортата върху поставката се разконцентрирах и забих металната шпатула не под...а във тортата  Embarassed и начупих воланчетата от едната страна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out успях да ги пооправя, но за снимка не ставаха  Sad много ме хвана яд...ама такъв е живота! Добре, че кумата не забеляза  Simple Smile
То и разрез няма, кумата си отнесе цялата торта  Laughing, не можах и дума да кажа!
В блога има повече снимки  Simple Smile

# 638
Ванче,и двете торти са си точно в твой стил.Забавни са ,прашката на първата торта е страшна ,а на втората тооооооолкова ми харесаха гъбките ,чудесни са.
Иглика 3331тортата за предизвикателството е невероятна ,и другите торти сащо.Уинкс е великолепна.Абе който си има ръчички така е.
Круша,теменужките са много готики ,нали си дойде пролетта Laughing
Мъничка Таничка ,аз на твоята възраст бърках кексове и рула ,а ти си направо майстор.Много апетитни неща виждам .Поздравления Hug Hug Hug
Бетина,страхотни цветя ,от къде си ги набрала WinkШапка ти свалям.
Мадлене от това което се вижда лъга стил и елегантност,но и аз имам желание да видя цялата торта.

# 639
van444eto много ти благодаря. Това да го чуя от твоята уста(да го прочета) е като награда за мен. Всъщност съм на 13 и половина Юни месец ще правя 14.  Hug  bouquet
Албена и на теб много ти благодаря. Хубавите думи от вас да ги чуя ме изпълват с възторг да сътворявам още неща и да ви радвам.   Hug  bouquet

# 640
Ето още една тортичка от мен. Крема е брюле.

# 641
  • София
Ванче, върху какво разточваш ММ на Ксеркс и с какво залепваш отгоре“ Моята денрожденска торта я покрих с ксерксово ММ върху ганаш, а отгоре залепвах вече релефните парчета от смеска Пикко и Ксеркс. До вечерта цялото покритие изтече отдолу така, че се наложи да свалям абсолютно всичко и наново да покривам, този път обаче с Пиккото. Добре че си беше за мен тортата, иначе щях да се гръмна, а и че имах до самото парти още един ден та всичко успях да направя.

Мъничка Таня, браво на теб!  Hug

# 642
Ами, както с всичко останало. Малко нишесте, а тортата върху маслен крем. Трудничко залепна и на мен ми направи впечатление. И балони станаха отгоре, но те поне лесно се пукат. Горното етажче го покрих върху токущо измазано масло и си залепна идеално. Но, ми е направило впечатление, че ако наблъскам повече пудра в масления крем, после се втвърдява повече /нормално/ и всяко покритие си залепва по-трудно. Това за свличането ти малко ме стресна. Сутринта си изглеждаше перфектно тортата. Нямаше никакви зачатъци на топене или свличане.  Дано при теб да е било от ганаша, че ако се окаже че тази ММ не се разбира с масло, незнам какво ще правим.

# 643
Благодаря ти СвещичкеHug

# 644
  • София
Ами, както с всичко останало. Малко нишесте, а тортата върху маслен крем. Трудничко залепна и на мен ми направи впечатление. И балони станаха отгоре, но те поне лесно се пукат. Горното етажче го покрих върху токущо измазано масло и си залепна идеално. Но, ми е направило впечатление, че ако наблъскам повече пудра в масления крем, после се втвърдява повече /нормално/ и всяко покритие си залепва по-трудно. Това за свличането ти малко ме стресна. Сутринта си изглеждаше перфектно тортата. Нямаше никакви зачатъци на топене или свличане.  Дано при теб да е било от ганаша, че ако се окаже че тази ММ не се разбира с масло, незнам какво ще правим.
Е, че то при теб щом на сутринта всичко е било ок, значи така и си остана. Аз едвам я снимах, то почна още при снимането да се свлича. Викам си, бързах да оцветя и да снимам и тортата не се е охладила, я марш в хладилника. Но до вечерта просто си изтече долното покритие изпод горните плетки. Възможно някакъв крем изпод ганаша я разтопи, но да е било на места само, а то...
Можби и това и неохладената добре торта да сда повлияли, но пак щепробвам за някаква наша торта.

Общи условия

Активация на акаунт