Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 118 567
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
ЧРД, Бианка! Прекрсна торта!
Албенче, много красиви торти, тази последната и аз съм я замислила, но хич не мога да се престраша с рисуването!  Confused
Лукс, много ми харесаха сем.Шрекови! Цялата торта е със страхотна композиция!
Блуай, много сладурски слдаки. Тортичката също е много хубава! Кой формички си ползвала за бебешките елементи?? Тези мини мъфинчета във форма за мъфини ли ги печеш!? Убих се да търся в Бургас, но само хартийки си купих, форма не намерих?? Rolling Eyes
Тонита , добре се е получила метал тортата, само горният ръб нещо не му е наред и киталата малко бледа ми идва като цвят!
Точе, тортичката е много свежа, а недостатците само си ги открила! Следващият път си спомни за старите грешки и съм сигурна, че ще е още по-хубава!
Мариета, може да нямаш торта, ама пък сладките са един път, а за мъфините думи нямам!
И аз торта нямам  Rolling Eyes имам едно тирамису, но пък нямам снимки, така че до следващия път!

# 616
  • София
Здравейте, всичките нови торти са страхотни, но шреците и винтич тортата на Бианка са ми любими Simple Smile
Честит Рожден Ден на Бианка! newsm59

Аз имам отново въпрос за захарната маса...

Какво мога да добавя към моделиращата маса на Пикко, че да не лепне и да не е така мека - виждала съм някакви продукти на уилтън и други фирми по сайтовете, но не съм сигурна кой е най-подходящ. Ако може някой да помогне със съвет...

bouquet

# 617
  • Бургас/Пз
Здравейте, всичките нови торти са страхотни, но шреците и винтич тортата на Бианка са ми любими Simple Smile
Честит Рожден Ден на Бианка! newsm59

Аз имам отново въпрос за захарната маса...

Какво мога да добавя към моделиращата маса на Пикко, че да не лепне и да не е така мека - виждала съм някакви продукти на уилтън и други фирми по сайтовете, но не съм сигурна кой е най-подходящ. Ако може някой да помогне със съвет...

bouquet
Може да омесиш с нишесте, а можеш да добавиш тайлоза. На мен обаче от тайлозата ми се пука при покриване. То си схне много добре, така че само нишесте е достатъчно!

# 618
  • София
Честит Рожден Ден, Бианка!Тортата е много нежна, рисунките са прекрасни!

# 619
Честит Рожден Ден, Бианка!Тортата е много нежна, рисунките са прекрасни!
  Peace Много хубава торта. Много щастие ти желая!
 Семейство Шрек е страхотно!
 Албена, впечатлена съм!
 blueeye®, как ги правите маргаритките да изглеждат като истински!?

# 620
Честит Рожден Ден на Бианка! Да си жива и здрава и по-честичко да се появяваш тук.

Ето ви една торта и се връщам да ви чета, че сте ми избягали 5 страници.
И ОЩЕ

# 621
Нещо не мога да се добера до основната тема на последък, но за сметка на това гледам, прелиствам от време на време красоти!!!
Ванче Видях и загрявката на тази торта, вярно е внушителна но пък и много готина.
Бианка Честит празник! Великолепна, нежна и красива торта страхотно изрисувана с много нежни цветове. рецептата със сигурност си я свалям, до сега каквото съм направила от твоите вкусотии е страхотно.
Албена . миличка, какво излагане, аз ако направя толкова тори за ден ще се изложа с всичките и то така както не си и сънувала. Страхотни са ти всичките изпипани и красиви. Царица си ти, майстор на спорта тортоправене.
Тонитa Добре ти се е получила, със сигурност детето е било много щастливо.
blueeye® Страхотна серия. най много ми допадат сладките с животни много нежни си ги докарала. А каква е тайната на тези невероятно червени кейкове!
mari_eta Невероятни и сладките и къпкейковете с присъщата ти нежност и стил.Специално за теб слагам линк пак към темата за Изложбата с лична покана да участваш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637143.0
lux Много сполучливи Шрек и семейство, малките са страхотни, както и кукито, то е като истинското. Много добре ти се е получила тортата.
.◦♥Toche♥◦. Чудесен ти е 4тия опит, има настроение.
betina33 Много готин трактор! Страхтно работиш с формата аз си мисля че ще ти се получи супер и като 3Д.
Вал Поклон, великолепно творение. Много съм впечатлена от женската фигура.
Руми Много слънчева калинка, пожелавам и лек и успешен път.
На мен ми се събраха доста неща които не съм качвала
тази е от предизвикателството

За две сестрички ( не помня слагах ли я)

Една горска полянка

Двете торти за рождения ден на малкия, за в къщи Финиъс и Фърб

За градината Макуин светкавицата

Къпкейкове за 8 март на учителките

и една Блум, която до края на семицата трябва да се сдобие с торта

# 622
Момичета, моля отново за консултация: в аптеката не бяха и чували за използването на глицерин за хранителни цели. Единственият глицерин, който имаха беше:

Това ли ми трябва, за да направя мастиката, или някакъв друг глицерин.

А за глюкозата - в БИЛЛА има само на Оберон. Ползвали ли сте я?
В една от темите, които гледах имаше снимка на глюкозата, която ползвате, но беше на друга фирма.

# 623
Става глицерола, той е глицерин с малък процент вода. Глюкозата на Оберон е чудесна, както и пудрата им захар, понеже не е маловажно каква пудра захар ще ползваш, на мен тестата само с тази на Оберон и на Илчовски ми се получават.

# 624
Бианка, честит рожден ден!!!   bouquetПожелавам ти много здраве и да не пресъхва вдъхновението, с което твориш тази красота!!!!Отново прекрасна рисувана торта си създала!Не случайно казвам"създала"-такова нещо не се "прави"!!!
Аз, прелитайки, мернах едно страхотно семейство Шрек!!Лукс,справила си се чудесно!!!Албенка, пак много, и все хубави!!!!Завиждам ти на енергията и нервите да правиш само това всеки ден HugИ винаги да са чудесни!!!Синеочке, много ми харесаха бебешките торти!Обаче сладките са ми фаворити,може би защото аз нямам търпение да правя такива HugТонита,добро металско попадение!И аз правя от десет дни детайли за металска торта #CrazyДа видим какви ще ги сготвя за петък Whistling JoyТоче/или Тоше?/,хареса ми пролетната ти торта!А курабийките и кексчетата на Мариета са толкова хубави HugИ ти имаш резерв от търпение явно Laughing Хайде-от мен хубав ден и успешна нова седмица!!!
А, и Ванчето пуснала нещо много сладурско!!!Тия кои са -не знам,но в твое изпълнение са готини!!!Мнооого!!!Ти не обеща ли да не покриваш повече подложки,а?? Mr. GreenИ то скоро беше Mr. GreenТоваааа... на натягане за похвала нещо ми прилича... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей,не мога да си публикувам поста от вас!!! Mr. GreenИгличе,всичките са страхотни,обаче най-хубавото ти постижение се усмихва до Маккуина LaughingАма ти си го знаеш HugДа ти е жив и здрав!!!

# 625
  • у дома
Бианка, Честит рожден ден   bouquet много нежна торта!
ani_d, специално тези мини ги пекох в такава форма - ЦЪК. в аромахаус съм ги виждала. иначе оттук съм си купувала и силиконови форми ЦЪК има богат избор, може да си купиш онлайн, а може и да се поръча даден продукт, който е изчерпан. (със сигурност знаеш, но да спомена, че е важно е да имаш информация за размера на диаметър на дъното на формата, за да ти съвпада с хартиените форми.) ето оттук - ЦЪК, са ми формите за бодито и шишето  Simple Smile
Amaretka, не съм ги докарала много добре, но много се старая  Mr. Green гледам от маргаритките на Вал и се опитвам да ги докарам като нейните  Mr. Green
Ванче, тези не ги познавам, но помня, че не за първи път ги правиш  Laughing много са готини  Laughing
иглика, няма тайна  Laughing това са Мъфините червено кадифе на Ирина, но този път НЕ сложих какао. правих ги и за 6 месечинката на Бобо, тогава не станаха така червени, заради какаото. този път прецаках крема и затова не изглеждат добре  Sad

# 626
Тук за кратко време стават много неща, не влизам няколко дни, тук творите ли, творите!Ще се постарая да не изпусна някой и започвам от последните публикации.

МаринаД,blueeye®, Amaretka, dimitrina73, ani_d, ditsan, metchopoohАлбена,  благодаря ви за пожеланията и милите думи ! Heart Eyes
Иглика333,радвам се, че ти допадат моите неща!  Heart EyesБлагодаря за пожеланията за рождения ми ден!Тортата се случи и благодарение на теб и на Валерия. Кога успя толкова торти да направаиш-за тази от предизвикателството писах-идеята е страхотна и изпълнението и даже си имам любимка-дамата с чадъра.Много ми харесва дървото то тортата на Ива, и животинчетата-много добре са се получили!А твоя Вики е голямо слънце!!!!И се вижда от лъчезарната му усмивка, колко е бил шастлив с Маккуина, който си му спретнала!  bouquet
Маргаритките са страхотни, единствено малко дъст около тичинките им липсва. С каква формичка са изрязвани?Много реалистични са....Благодаря предварително за отговора!И Блум много ми харесва-отдава ти се моделирането!
Ванчччето- благодаря ти за пожеланията! за появяването ми...Ами не правя като вас толкова торти и ми е неудобно само да коментирам, да не говорим,че не съм на вашето ниво....Освен да почна моите удома да ги моря само с торти..Много оригинален и забавен сюжет има последната ти торта- и перфектно изпълнение разбира се!...Палитрата е много майсторска и реалистична!!!И четките и тази боя, дето излиза от тубите, на които има даже резба!!!!!!!!!Остава и по капачките да си направила!!!!СТатива макар и в последния момент е страхотно направен!!!  chef  bouquet
Албенче, как успяваш толкова торти ....Много ми хареса палитрата и смърфчетата!Сега гледам и другите ти торти, Този Мики-наистина е доста връткав! ShockedА Томас се е получил чудесен! newsm10 newsm10А като гледам шоколадовата с дантелката-трябва да имаш много спокойна ръка да рисуваш толкова перфектно с шприца...!!!!Браво! Hug
Тонита-много добре си се справила!Синджира ти се е получил страхотно!И гривната! Единствено борда малко е хлътнал и червената подложка отгоре и се вижда малко бялото ръбче..Но е много хубава и хора, които не правят торти, не биха забелязали това..
blueeye® страхотни бисквитки, най- ми харесаха кошничките с маргаритките и къпкейкчетата за бебешкото па р ти! Peace
mari_eta страхотни бисквитки!
lux-ей, страхотна торта си направила!!!Оградката, камъните, фигурите, вратата,табелата,магарето, не-ве-ро-ятни са! Много труд и страхотен резултатат!Браво!  chef  bouquet Peace
.◦♥Toche♥◦.-за четвърта торта е много доб р а  и доста е висока!
Лили, искрено се радвам, че момиченцето ти се възтановява бързо и вече не е в първоначалния стрес!Сърцето ми се сви, като прочетох какво се е случило!Всяка майка си представя какво е изживяването! Стана ми истински мъчно.Важно е, че нещата не са необратаими и отиват към добро!Възхищавам се на силния ти дух, в такива моменти, човек обезумява от мъка и е много важно да си върне надеждата и да се мобилизира, и ти си го направила!  bouquet
betina33-Чудесен трактор си направила-единствено ми се струва, че трябваше врата-част от нея да е оцветена в червено, но пък, може да има сега модерни  със стъклени врати изцяло..
Валерия- СТРАХОТНА ТОРТА-Фигурката, тази развята дреха е страхотна, майстор си, би могла да бъдеш склуптор и да правиш малки пластики, а това патиниране ти е запазена марка вече! Поздравления!!!Сега виждам и мафиотската-отново страхотна работа! Малко странно се чувствам да казвам нещо за твоите торти, защото си максималистка и всичко изпипваш до най-малка подробност. И прословутите подложки, за които ....е ти си знаеш...но си права!...Винаги се възхищавам на тези подложки, които наистина са последният и немаловажен детайл от представянето и в крайна сметка възприемнето на тортата! Та тази е поредната изключително добре замислена и изпълнена към тортата ти.Куфара-обкова, гилзите, катарамите, пурите-всичко е перфектно.Хората, за които ги правиш са истински щастливци!!!  chef  chef  chef  bouquet  bouquet  bouquet
r.i.angelova-много весела калинка и цъфналите ягодки са страхотни, само тревичката да беше повече, но сигурно има причина и за това да я няма..
sVeshti4ka-Невероятна работа! Имаш талант да придаваш дух на фигурките! ....И въобще, каквото съм видяла, направено от теб е с душа и е невероятно!Честит рожден ден! Желая ти здраве, да си обградена от обич и много вдъхновение ! представям си те усмихната и ти пожелавам винаги да си такава!.... Значи и ти си рибка!!!Една от най-талантливите!
marulka_s-макар и със закъснение – Да ти е живо и здраво детенцето!Да ви радва и да расте безгрижно!Чудесна торта си му направила!Много ми харесаха и  цветовете, които си подбрала! Тортата за свекърва ти също е хубава,малко кокиченцата ми се виждат пострадали...но покривката, чинийката, тортата!!!! Peace А 8-мо мартенската – какви личица си им направила! Чудесни! Браво!А най- ми харесва морската!  Rolling EyesТакива весели и нахилени мечовци!!! Hug Обожавам това съчетание на дрехи , и летните ми цветове са в тези десени!Влюбих се в тази торта!Всичко ми харесва по нея!  bouquetРоклята от Париж- много свежа идея!!! Peace

# 627
Бианка, честит рожден ден и от мен с закъснение! Бъди жива и здрава! Тортата е страшно красива!
Албена, такива красоти си сътворила, че думи нямам!
van444eto, Иглика333,Lux, blueeye®, Тонита, sVeshti4ka, Ditsan,  страхотни красоти!!!
Valeria, събра ми очите...невероятна работа!

# 628
      Здравейте момичета (нали все още няма момчета в темата?). Чета Ви отдавна, но досега не съм писала. Първо искам да Ви благодаря за споделената информация и за вдъхновението. И след това да Ви пожелая много здраве и още по-сполучливи и невероятни торти!
Имам една молба : Дали някой от София би могъл да се раздели с 1-2кг пико или моделираща маса на Ксеркс? Цяла кофа пико ми е много, а другата не съм я пробвала и не смея да скоча веднага на 5кг. 
 И понеже съм в тортена тема може би трябва да се представя с торта?
Това е първата торта, която направих с домашен фондан ... хм, точно преди 2 години. Сега повода е същия и много се надявам да не е пак с домашен фондан Praynig
BiankaD - Честит празник и от мен, невероятно нежна торта.

# 629
Това са ми скорошните

А тук има още първите ми опити на тортички

http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29210605/
http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29155835/
http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29156805/
http://www.album.bg/mynichkatanq/images/29149875/

Аз все още съм начинаеща и ви се любувам на вашите красоти  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт