Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 120

• 118 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Добре де , Пикото меко , Ирида мека как тогава се точат трудно  newsm78 . ММФ определено е много по-жилаво от готовите фондани ( нашите) , но точенето е Ок .
Ванче сериозна пара си е това ...90$ , но си права де , 30-40 за точилката и още толкова за пощенски пак  си става толкова . Тази какво , въртят ли се дръжките или само защото е тежка се точи лесно с нея .

На марулка Пух и Ко отдавна ги видях в Фликър ...страхотно моделирани !!!

Я да ви питам , като го ръсите така яко този диско дъст , после украсата хапвате ли я , понеже това си е чист брокат .

Честито бебче на Марияна , да ѝ е жива здрава  и да не плаче много 
Вал с теб на семинар сакън не тръгвам ....глей какви неща стават  Laughing ( не , че друго де , ама орисала си ги явно )  Mr. Green

# 16
  • София
Здравейте,

Имам 2 въпроса, може ли някой да помогне?

1. Преди време с една мама от форума заедно си купихме от Пикко моделираща маса. Добре беше. Аз още се уча, но все пак преценявам, че си беше ок. Купих си сама една цяла кофа през пролетта - ужас! Лепне, трудно се разточва, фигурките не стават... Звънях им сто пъти, защото много ме беше яд, но никой не си вдвигаше телефона, за да ги питам що така! Сега искам пак да купя, защото наближава рождения ден на дъщеря ми, искам да се уча... но от къде да взема свястна моделираща маса? Ето тази става ли?

http://xcerx.com/shop/product.php?id_product=594

Има ли някой, който да си пазарува такова чудо от чужбина, от къде?

2. Какво е куки буки?

Завидях и на Ванчето за точилката, най-неблагородно  Grinning

# 17
happymammy Аз съм доволна от тази ково паста. Миналата седмица си взех едно кашонче да я пробвам и вчера ми дойде ново , защото първата я изхабих  Mr. Green Е не е като Пикото , но аз допреди това работех с домашно тесто , така че тази ми се струва направо превъзходна Simple SmileSimple SmileSimple Smile Фигурки ще ти е може би малко трудно да правиш с нея , защото не е твърда. Но си вземи СМС или там каквото беше (другите момичета да кажат) да ти го втърдява и няма да имаш проблеми.
Куки Буки е ето това http://www.cookibooki.bg/Магазин/vmchk.html

Момичета аз доколкото мога ви следя  Embarassed обаче рядко успявам да коментирам   bouquet  bouquet  bouquet 

# 18
Честито бебче на Maninka и от мен!Да расте здраво и щастливо детенце!

Марулке много готини торти - таралежът е супер,какъв мил поглед извади само!И бебешките мъфини са много сладки!
Miravarna - бебешката ти торта е страхотна!

# 19
  • Пловдив
Ванче заинтригува ме пусни една снимка на тоягата. И мерси за темата.

Снимки има в предната тема Wink

Ванче, мерси за отмяната  Hug

Марулке, тортите са страхотни. Много прецизни детайли, добре опънати чаршафи... абе супер са.

И честита бебка на Манинка! Да расте здрава и кротичка, та да може мама да си почива и да трупа сили за торти Simple Smile

# 20
Ехо, привет и от мен!
Нямам време никакво сега за коментари, включвам се само с едно голямо
ЧЕСТИТО! на Манинка! Да ти е живо и здраво бебето, силно да реве (рядко, но силно), глас да има певица да става!

Целувки от мен и ако не е нахално, стискайте ми палци днес, пък ще се похваля, ако има за какво Wink

# 21
Здравеите!Ван444е,мерси за новата тема Heart Eyes Най-напред искам да честитя бебката на Манинка!!!  bouquetНека бъде здравичко и послушничко бебенце-за радост на мама и тати!!!Мираварна,показала си невероятно красива бебешка торта!!!Браво HugМарулка-коя от коя са по-красиви Hug ,обаче си имам фаворит!!!Таралежът е уникален HugТеди,заинтригува ме с този сладкиш Grinning Къде мога да прочета рецептата?От миналата тема не мога да отбележа всичко,което пропуснах-страхотни торти и сладки Heart Eyes-но и не мога да пропусна патока на Валерия...без коментар...всичко сте казали преди мен!!! HugЗа да не пускам само празни приказки ето ви още една животинка LaughingАко си мислите ,че имате дежа вю-прави сте!!! JoyСамо позата и физиономийката са различни Joy

През януари правих такава торта и синът на приятелката ми,като я видя,ме помоли да му направя само котето-така,без повод,самоза него LaughingОбещах,но едва онзи ден ми остана време да си изпълня обещанието.Направих котката,върху подложка естествено,и почти я бях опаковала в целофан,когато реших,че мога да опразня хладилника от остатъци от блатове и кремове.Така се получи тази "подложка" на котето Joy hahahaКрива,отрязана,без украса,без панделки,само омазана с перлени боички/лилаво,златно,керемидено/,които не личат на снимката,но без да искам наподобиха нещо като изгрев.Младежът,естествено, беше много изненадан и щастлив JoyМежду другото по-бърза "торта" не съм правила JoyОт изваждането на остатъците от хладилника,до тръгването с тортата към приятелката ми минаха по-малко от два часа. Rolling Eyes/Котето,както казах,беше готово предварително/
Хайде чао и приятен ден на всички!!!
 ПП Мишока-стискам всички палци,щом е за хубаво!!! Laughing

# 22
Ама, направо не можах да се събера в стола си от надуване тази сутрин. Те, крилата ми станали като на лебед. Виждам иронията ти, знам че  ти се виждам като Йода - красива, висока и прекрасна, та затова така да ти се лее мед от устата.....  Joy
Отивам до банката да ти преведа парите, щото място не мога да си намеря от неудобство, а до теб явно скоро няма да стигна.
Марина - котето е разкошно. С изрезки, с огризки, няма значение от какво е тортата. Важното е че младежа е младежа е бил щастлив.
Тedy - това със странното име изглежда много вкусно.  newsm64  Да си резнеш едно парче за теб и останалото да ми го пратши, а?
marulka_s  - Нямаш си на идея колко много ти се радвам на напредъка. Имам чувството че просто станала една  сутрин и вече си била различна. Таралежа е просто уникален. Много идейни бодлички. Страхотна идея.
miravarna - Голяма торта за малка принцеса. Много ми харесва.

# 23
  • Sofia
Ама, направо не можах да се събера в стола си от надуване тази сутрин. Те, крилата ми станали като на лебед. Виждам иронията ти, знам че  ти се виждам като Йода - красива, висока и прекрасна, та затова така да ти се лее мед от устата.....  Joy
Отивам до банката да ти преведа парите, щото място не мога да си намеря от неудобство, а до теб явно скоро няма да стигна.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Седи мирна, не превеждай, още малко да ми задлъжнееш и може да ми се разплатиш в точилка.  hahaha

Марулич, много добра е пуховската, много!
То движение, емоция, настроение, само се чудя тоя депресар Йори що го слагате по тортите само да ви натъжава пейзажа, хич го не харесвам аз него.
Много съм те изпуснала, не знам що така се получава, уж нищо не ми бяга от погледа.
Теди, жив и здрав да ти е таткото!
Райче, аз пикото го смесвам с поне пакет нишесте, за да стане годно за разточване, то пада месене, мачкане, по-малко време ми отнема да си забъркам домашно тесто, защото на Димитрана го буфкам всичкото в миксера и той сам си го меси, аз само завивам после във фолио, ай сикрир то без ръце останах, кога ще бъркам като хахава ще си направя мое си някакво.
Ирида не съм пробвала, но ММФ съм си навила на пръста да го тествам.

Целувки от мен и ако не е нахално, стискайте ми палци днес, пък ще се похваля, ако има за какво Wink
Ще раждаш ли?  Mr. Green
Стискаме, ти мини да кажеш кога да ги пуснем, че си имаме и работа покрай палците за вършене.  Laughing
Маринче, страшна писана ама те сега си отнесе критиката, тази маца можеше да я тапосаш в една кошница с плетки или на някакъв парцал поне да лежи, така на този гол камък нещо ми е много празно. Иначе ти си царица на 3Д, замисли се да правиш нещо постъпково, ще си много полезна на хората.

# 24
Благодарности за темичката 120 звучи като юбилей!!!
Вал На бебето му измери калъпа колко тежи да качило ли е на кг, колоко е високо не ме интересува Laughing
МаринаД Твоите уютни котета винаги са удоволствие, иде ми да го погаля и още пет да направиш на мен няма да ми омръзнат.
marulka_s все по красиви торти!!! Аз ги следя във ФБ, но готвача не го бях виждала - невероятна физиономия си му докарала!!!
miravarnaМного нежна бебешка торта.
И аз да се запиша с торта - лабрадор за сина на моя приятелка, така да ме  уцели в сърцето този дребосък, с голям кеф я направих.

# 25
  • Германия
Срам, не срам влизам в темата с въпрос Embarassed Следя ви от доста време и само охкам по нещата, които правите.
Колко по-рано мога да направя тортата?
Имам бял фондан, трябва ли да го меся с пудра захар или направо да разточвам?

Мерси  bouquet

# 26
  • Sofia
Извинете невежеството ми ама какво значи "Синхронизирай с Фейсбук"?
Много ме дразни новата визия нещо.

Иглика, кантара рече 76 грама.
Тортата ти е много сладурска, гледам приложила си разни елементи, не ми е хрумвало, че оградата може да се отпечатва, по някога съм много захлупена.  Laughing

Имам още една торта за показване аз, за племенника на моя приятелка, миналата година му правих Спайдърмен, тази година искаше пак него да му пробута, възразих жестоко и си наложих друга тема.  Mr. Green
Купих диаманти от Куки Буки специално за тортата, на снимката се виждат като бели топчета, как да е аз за това ви уведомявам, че все пак ги има.  Laughing

Pirates cake by Leapula, on Flickr

ОЩЕ ДЕТАЙЛИ ТУК

Райче, няколко дни не си отваряла синьото топче, гледам не си прочела какво съм ти писала изобщо, почиваш ли си от мен, какво!  Laughing

# 27
  • у дома
Манинка, много се радвам! Бъдете живи и здрави  Heart Eyes Hug

записвам се с едни мъфинчета от вчера. момчето ни стана на 6 месеца

Бобо cupcakes by blueeye®, on Flickr

рецептата е тази Мъфини “Червено кадифе”

в момента нямам настроение за четене, гледане и писанe. ще ви коментирам друг път...

P.S.  Бооооже, трябваше да отложа запис-а  ooooh! ooooh!

# 28
  • София
hrisiv ,

Много ти благодаря! В куку-буки се продава фондан на Wilton и Satin Ice.
Като дойде заплатено време ще поръчам!
 Grinning

# 29
Момичета влизам със зов за помощ(не за мен). На една приятелка приятелката работи в кафе ли , сладкарница ли , нямам си и на идея . Та това кафе-слъдкарницо нещо си правело и торти по поръчка . Да ама сладкаря/ката нещо са зачезнали(не разбрах защо) и няколко на брой торти(3 или 4 и това не знам)чакат своя "декоратор" да ги декорира. Доколкото разбрах са детски торти Thinking Та така ако някой иска , има желание и най вече има време да иде днес и утре (може би и в други ден) да си поиграе Mr. Green срещу заплащане разбира се(така ми обещаха) . От сега казвам , че аз тези хора не ги познавам , не знам какво е заплащането (взех номера на шефа им) за да може който реши че иска директно да си се свърже с него и да си се разберат , за да няма после виновни.   Понеже аз след около час излизам да си прибирам децата от детска и училище оставям телефона си за желаещите 0884 010 685 Нека ми звъннат да им дам телефона на човека и да си говорят лично с него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт