София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 118 407
  • 761
  •   1
Отговори
# 210

Не че 7 дена са кой знае от какво значение, ама ми писна да пътувам по 50 минути до Славейков като преди това разстояние се взимаше за 30 минути когато квартала ни беше нормален.

Наистина е ужасно, но ако се набутваш и си нахален можеш да минеш за не повече от  5 мин. Дори и  мин. са много . Аз минавам от Ломско.
А метрото чух че се пуска септември.

# 211
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Явно всеки различно е чул за метрото. Аз също чух, че ще е лятото - юни или юли. А иначе те докато направят надлеза ще трябва да се върнат на Ломското, защото е цялото в дупки в участъка след Билата, посока Обеля...кога го направиха, кога асфалта започна да пропада не знам. А тротоара още колко ще го пренареждат и това е труден въпрос  Simple Smile

# 212
  • София

Не че 7 дена са кой знае от какво значение, ама ми писна да пътувам по 50 минути до Славейков като преди това разстояние се взимаше за 30 минути когато квартала ни беше нормален.

Наистина е ужасно, но ако се набутваш и си нахален можеш да минеш за не повече от  5 мин. Дори и  мин. са много . Аз минавам от Ломско.
Да се бутам и да съм нахална когато съм с колата, но през седмицата не ми се плаща синя зона за 8 часов работен ден. Налага ми се да ходя с грАдския транспорт  ooooh!.

# 213
Явно всеки различно е чул за метрото. Аз също чух, че ще е лятото - юни или юли.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-tzarigradsko-shose-mladost … oy-11022887?nt=13
И тук инфото е до септември. Което значи септември.  Mr. Green
А тротоарните плочки били дефектни. За това ги сменяваха пак.

Наистина е ужасно, но ако се набутваш и си нахален можеш да минеш за не повече от  5 мин. Дори и  мин. са много . Аз минавам от Ломско.
Да се бутам и да съм нахална когато съм с колата, но през седмицата не ми се плаща синя зона за 8 часов работен ден. Налага ми се да ходя с грАдския транспорт  ooooh!.
Rolling EyesАз като типична блондинка... Си мисля, че всички са  със служебни коли. Не че при цените на горивата и това движение не е логично. Един такси драйвер ме съсипа с коментарите си веднъж, докато водех детето към Пирогов. "Тези хора не обядват ли, не работят ли. Как си плащат бензина. На къде са тръгнали те по обяд?"

# 214
Избор на детски градини
Здравейте!
Не знам дали е правилното място тук, но имам нужда от съдействие!
Става въпрос за детските градини и записването в тях. Живеем в Надежда-2, до 03.05. видях, че може да си актуализираш профила в https://kg.sofia.bg/isodz/ за класирането за тази година.
Видях градините и техните свободни места и се колебая между 4:
115 ЦДГ Осми март  - тя е точно до блока ни;
137 ЦДГ Калина Малина  - има 25 свободни места и ни е на удобно место;
38 ОДЗ Дора Габе  - пак ни е наблизо;
152 ЦДГ Връбница  - има 25 свободни места и пак ни е наблизо.
Виждам, че с всеки избор на градина се намаляват точките, а това е важно за класирането.
Имате ли наблюдения и мнения за някой от тези детски градини?
При регистрацията и избор на градина добре ли е да се посочат повече такива...или изобщо ако имате някакви коментари по темата?

Благодаря на всички предварително!
Хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 215
  • София
aniram2112, за въпроси свързани с класирането пишете в тази тема СТРАСТИ - градините в София начало на кампания 2012/2013

Няма смисъл от повече от 3 ДЗта, защото след 4то желание не се полагат допълнителни точки.
1во желание - +3т, 2ро - +2т, 3то - +1 т.

Миналата година важен беше ф-ра време, т.е. беше добре преди 1вото класиране в профила на детето да има n на брой ДЗта, който в последствие могат да се разместват.

От новата кампания входящите номера отпадат.

От изброените градини имам наблюдение само в/у 38ма, дъщеря ми беше в нея. Доволна бях. Материалната база е ок, преподаватели също.

Синът ми е в 15та, малко доста далече ни е, но там имаше места и случайно го приеха.

# 216
  • София
Мили мами помагайте, къде в района мога да купя бурканчета и нови капачки за детска кухня? newsm78

# 217
aniram2112, за въпроси свързани с класирането пишете в тази тема СТРАСТИ - градините в София начало на кампания 2012/2013

Няма смисъл от повече от 3 ДЗта, защото след 4то желание не се полагат допълнителни точки.
1во желание - +3т, 2ро - +2т, 3то - +1 т.

Миналата година важен беше ф-ра време, т.е. беше добре преди 1вото класиране в профила на детето да има n на брой ДЗта, който в последствие могат да се разместват.

От новата кампания входящите номера отпадат.

От изброените градини имам наблюдение само в/у 38ма, дъщеря ми беше в нея. Доволна бях. Материалната база е ок, преподаватели също.

Синът ми е в 15та, малко доста далече ни е, но там имаше места и случайно го приеха.

Благодаря ти много!

# 218
Мили мами помагайте, къде в района мога да купя бурканчета и нови капачки за детска кухня? newsm78

Бурканчета не знам къде има, но капачки продават в левчето до ЦКБ на Ломско  Peace

# 219
Относно бурканчетата за детска кухня- Аз купувам пюрета на Мандев.В магазините имаше още една бълг марка,не е ганчев, които са с такива бурканчета,има ги в т-маркет,кауфланд.като им се махнат етикетите стават.но може да ти искат чисто нови, знам ли.

# 220
  • София
Момичета, благодаря за бързото включване! Разбрах, че бурканчета продават на женския пазар...ще се ходи до там...Весели празници!

# 221
  • София
Момичета, приети сме в І-ва яслена група в 6 ОДЗ. Моля за отзиви за тази градина!!!

# 222
  • Върху лъчите на Слънцето.
Момичета, приети сме в І-ва яслена група в 6 ОДЗ. Моля за отзиви за тази градина!!!

Честито!  Grinning

# 223
  • София
Благодаря Гневна! Така не съм се вълнувала нито на кандидат-студентските изпити, нито на конкурсите за работа!!! Laughing

# 224
Здравейте момичета,

аз малко се напъхвам в темата, но може ли някой да даде отзиви за 61 и 62 СДЯ, искам  нещичко да чуя за тях.

благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт