София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 388
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Пробвайте да се обадите в Градки транспорт.

Момичета,моето дете е в 171 ОДЗ и сега видях,че са оставили бележка,че се открива млечна кухня. Ако някой се интересува е даден и телефон - мога да го запиша,при желание на някой.
Аз живея блока зад 171 ва и ще се радвам ако открият кухня.Преди за баткото имаше ,но я затвориха.Може ли телефон за връзка .Мерси

ето телефона 02 822 90 58

# 511
Един въпрос за тестване и смяна на водомерите, трябвало да се прави на 10 г., тоест в Свобода сега при нас да се тестват?

Ако не се направи, има ли глоби?

# 512
При нас водомерите са на 5г. , а топломерите на 10г.
Ако не ги смениш,мисля че ти начисляват всеки месец на база.
За глоба незнам.
Ние трябва да ги сменяме 2013г,но хлапето счупи пломбата и хем платих 27лв за тестване,хем после 55лв. за нов водомер. Така че те съветвам направо да ги сменяш ,без да ги тествате,защото допустимото отклонение е 0,5% ,което няма как да стане на 10годишен водомер.

# 513
  • София
Водомерите също вече се тестват/подменят на 10 г.
Честно казано това, че са ти взели пари за тест и после за нов е леко недопустимо - при нас фирмата, сменяща щранговете, тества водомерите, които не са минали теста бяха подменени с нови и пломбирани за 44-47 лв. (не покня точно, но със сигурност не сме плащали веднъж за тестване и веднъж за нов).

Топломерите сега масово се подменят, тъй като са навършили 10 г.

Ако не ги подмениш, ако случайно спрат и не уведомиш топлинния счетоводител и не ги подмениш ти се начислява пълна мощност за жилището.

# 514
Момичета, къде се намира пощата за Връбница 1? На БГ мапс ми излиза в двора на 74 СОУ Rolling Eyes .

# 515
  • София
Момичета, къде се намира пощата за Връбница 1? На БГ мапс ми излиза в двора на 74 СОУ Rolling Eyes .

В блока срещу 8 поликлиника. Бл. 322 след 24 ОДЗ.

# 516

В блока срещу 8 поликлиника. Бл. 322 след 24 ОДЗ.

Mного благодаря! Hug

# 517
Здравейте мами,
За пръв път се включвам в тази тема, но мисля, че ще ми е много от полза, като например сега Simple Smile
Малкият е на 5 месеца и ни дадоха направление за ортопед. Щях да го водя в Горна Баня, но колата се развали за неопределено време и сега ми се иска да го заведа някъде в района. Имаме направление, но ако трябва и ще си платим прегледа. Някой може ли да ми препоръча детски ортопед в Надежда? Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 518
Здравейте мами,
За пръв път се включвам в тази тема, но мисля, че ще ми е много от полза, като например сега Simple Smile
Малкият е на 5 месеца и ни дадоха направление за ортопед. Щях да го водя в Горна Баня, но колата се развали за неопределено време и сега ми се иска да го заведа някъде в района. Имаме направление, но ако трябва и ще си платим прегледа. Някой може ли да ми препоръча детски ортопед в Надежда? Благодаря ви предварително! Simple Smile
Д-р Атанасов ..Намира се до 24 та поликлиника има една нова кооперация БРИЗ .ТАМ Е КАБИНЕТА .25 лв е прегледа със видеозон.Много е добър

# 519
О, не, в никакъв случай при д-р Атанасов, не е добър.

И ние водихме малкия по същото време при него, измисли си някаква диагноза, че трябвало малкия да носи три месеца ортопедични гащи, и ги купихме.
След това четох за тези гащи, че това е шарлатанска работа, и след един месец носене и създаване на дискомфорт на детенцето, отидохме при д-р Алексиев, който се води най-добрия детски ортопед.Каза ни, че това е безумие, прегледа малкия, направи снимки, и ни обясни, че няма проблем никакъв, а тези гащи отдавна не се препоръчват, и дори да има проблем, се изписват друг вид приспособления за изправяне на крачетата.

Но пък, ако ти е най-удобно при него, заведи детенцето, но ако измисли проблем и предпише гащи, НЕ ги купувайте, а потърси още едно мнение.

# 520
Но пък, ако ти е най-удобно при него, заведи детенцето, но ако измисли проблем и предпише гащи, НЕ ги купувайте, а потърси още едно мнение.
Май така ще направя и ще имам едно наум. Мерси, че ме предупреди. Надявам се всичко да е в норма.
 Може ли координати на кабинета да запиша час? Наистина 24та ми е под носа и ще ми е много удобно. Знам го блока- там ми е зъболекарят Simple Smile

# 521
Май така ще направя и ще имам едно наум. Мерси, че ме предупреди. Надявам се всичко да е в норма.
 Може ли координати на кабинета да запиша час? Наистина 24та ми е под носа и ще ми е много удобно. Знам го блока- там ми е зъболекарят Simple Smile
Кой е зъбара?Ако е Томов и Томова значи до техния кабинет.Аз съм много доволна от него.Каза че малкия е много добре и че няма даже нужда от контролен прлеглед на 4 тия месец,каза че повечето деца имат нужда но Виктор нямал...Пробвай

# 522
Да същият Simple Smile Може ли телефон на кабинета?

# 523
Да същият Simple Smile Може ли телефон на кабинета?
Ами аз нямам телефона.Коя е твоята педи?

# 524

д-р Константинова от 8ма поликлиника

Общи условия

Активация на акаунт