София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 363
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
здравейте  Hugимате ли позната ,която гледа деца почасово става въпрос за жк. Толстой за 4годишно момиченце   Praynig на ЛС .Благодаря предварително   bouquet

# 631

Подреждай ги според свободните места и шанса, който имате. Борбата е безмилостно жестока. Запиши я където я приемат, местенето после е по-лесно. Успех!
Благодаря не знаех, че може да се мести после Simple Smile а какво става ако я запиша след първото класиране, мога ли след това да участвам пак в класиранията за друг район (по место работа) или след като я запиша си губя правото по нататък?

# 632

Подреждай ги според свободните места и шанса, който имате. Борбата е безмилостно жестока. Запиши я където я приемат, местенето после е по-лесно. Успех!
Благодаря не знаех, че може да се мести после Simple Smile а какво става ако я запиша след първото класиране, мога ли след това да участвам пак в класиранията за друг район (по место работа) или след като я запиша си губя правото по нататък?

Можеш да, а и имаш по-голям шанс за друга ясла, защото когато детето посещава ясла получаваш една точка отгоре. Може да кандидатстваш после където искаш, съответно да я преместиш където прецениш.

Можеш да си сменяш местата на яслите колкото пъти искаш от понеделник 8ч до петък 18ч. В 18ч затварят системата и извършват класирания.

# 633
  • София
Ами аз съм ползвала досега пакета с аниматор, който е подходящ за повече деца. Тъй като децата винаги са били 15 -20, се спирах на този вариант.
Пакета беше 280 лева, включва: наем на зала за 2 часа, почерпка за децата, аниматор за 2 часа (ама истински аниматор, който организира игри и дискотека, не само човек, който наглежда децата) и торта Лагуна.
Храна за родителите може да се внесе, напитките са на свободна консумация.
Това е, което се сещам....

т_илиева, моля те дай координати за Веселие, че не намирам, ами се иска да отидем да го видим.

Както и дайте координати на фирма за хапчици за родителите, изпитана фирма.

# 634
  • Някъде на път....
catty m, ще ти пратя на лични.
За хапки не знам.... аз сама си приготвих почерпката за родителите.

# 635
  • Sofia
В неделя празнувахме р.д. на детето ми - 4 год. във Веселие. След проучване на всичко из района се спрях на тях и съм МНОГО доволна. И като цена и като обстановка беше много добре. Собственичката е страхотно разбран човек, всичко вътре блести от чистота и децата много се забавляваха.
Препоръчвам клубчето със сто ръце!

# 636
Знаете ли частни градини в нашия район, може и близките райони да е?

Да споделите, ако може какви са таксите на детегледачки-пенсионерки в района?

Само една мама се включи с отговор  Sad .

Предполагам има мами, на които децата не са приети в детска градина, споделете, моля ви, кой ги гледа, детегледачка ако е, какви са цените.В кои частни градини са по-поносими таксите?

# 637
Вече са публикувани свободните места в детските градини и треската започна.Оказва се,че много от детските градини имат 0 свободни места за набор 2011.За сега имаме някакъв шанс само за 115 ОДЗ и 15 ОДЗ.Моля дайте съвет коя да сложа на първо място!

# 638
Вече са публикувани свободните места в детските градини и треската започна.Оказва се,че много от детските градини имат 0 свободни места за набор 2011.За сега имаме някакъв шанс само за 115 ОДЗ и 15 ОДЗ.Моля дайте съвет коя да сложа на първо място!

Слагаш първо едната, после другата на първо място и виждаш в коя имаш по-голям шанс - повече свободни места и по-предна позиция.
И поне веднъж в седмицата си наглеждаш профила да видиш как вървите и ако видиш, че отивате назад в класацията търсиш друга градина. Гледай някъде да го приемат детето, после местенето е по-лесно ако е вече записано на ясла.

# 639
Здравейте, дали някой може да ми сподели  мнението си за 40-та ясла (вече 115 ОДЗ), тя ми е най-близко, а аз съм съвсем скоро в квартала и нямам никакво наблюдение. Това което открих е, че обстановката е била ужасна вътре, но доколкото знам лятото и е правен ремонт.

# 640
А какви са таксите в детските градини, за район Надежда ме интересува, и има ли значение броя на дните, които е посещавано?

# 641
  • София
А какви са таксите в детските градини, за район Надежда ме интересува, и има ли значение броя на дните, които е посещавано?

За цяла София - 60 лв., броя на дните има значение, но минимум плащаш 30 лв.

# 642
  • София
Здравейте, дали някой може да ми сподели  мнението си за 40-та ясла (вече 115 ОДЗ), тя ми е най-близко, а аз съм съвсем скоро в квартала и нямам никакво наблюдение. Това което открих е, че обстановката е била ужасна вътре, но доколкото знам лятото и е правен ремонт.
Габи ходи там, също и братовчед й преди (сега е в оригиналната 115та градина). Като цяло вътре не е кой знае какво наистина, но мисля, че е приемливо. Важното ми беше, персоналът да е читав и да не ми насилват детето за това и онова (вкл. да яде, ако не иска). Дъщеричката ми е по-скоро доволна - стана приятелка с част от лелките и госпожите и май всичко е ок.
Не харесвам, че е 100 градуса, децата облечени.. моето ходи по блузка с къс ръкав, както и госпожите.. не знам колко често проветряват  newsm78 храната - когато взимахме кухня, не я харесвах, Габи ядеше много избирателно. Сега, май покрай другите, си хапва доста добре  Mr. Green

Знаете ли частни градини в нашия район, може и близките райони да е?

Да споделите, ако може какви са таксите на детегледачки-пенсионерки в района?

Само една мама се включи с отговор  Sad .

Предполагам има мами, на които децата не са приети в детска градина, споделете, моля ви, кой ги гледа, детегледачка ако е, какви са цените.В кои частни градини са по-поносими таксите?
Моето детенце е прието, ходи на ясла, но няма кой да го прибира от там. Майка ми от време на време го прави, но не мога да разчитам на 100%. Та намерихме жена от съседния вход, даваме й по 10лв. на ден (искахме да е по 8, но май се получи по-добре така, защото тя я взима в 16.30 и много често я гледа до 19.30...). За случаите, в които не ходи на ясла (както ще е утре), сме се разбрали по 15лв. на ден. Иначе мисля, че масово взимат по 20лв. на ден, когато е за цял ден гледане.

# 643
И аз си търся компания, защото от скоро сме в Надежда 5. Парка ми е относително далече.
И въпреки че моят малчуган вече не е съвсем бебе, още съм си вкъщи.
Ако искате, може да си спретнем едно излизане заедно Grinning Hug

Ами хайде да се разберем да се видим някъде ! С най-голямо удоволствие! Simple Smile

Иванена, аз не съм от скоро в Надежда, обаче от скоро съм с бебе и аз като теб си обикалям сама, много майки има в северния парк, но е относително далече от нас, много майки виждам и по Ломско шосе, но някак не върви да ги спираш и заговаряш  Laughing или поне мен ме е срам. Майки с по-големи дечица видях в паркчето до църквата в Надежда 2.

Хайде тогава да излезнем заедно Simple Smile много ще се радвам да си намеря приятелки тук Simple Smile

Здравейте, ще се радвам и аз да се включа в някоя "бебе среща", че и ние си обикаляме сами и ни е скучно...ние сме в Надежда 3, ако се събирате някъде на близо ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 644

Здравей,

аз се вмъквам само да кажа, че местенето никак не е лесно, кандидатсва се наново пак през системата...   Sad а пък май вече и самостоятелните ясли ги вързаха към ОДЗ и няма да дават допълнителни точки.
Запишеш ли я ти отнемат точките за първо желание до следващата година. Абе ако искаш пиши на ЛС, да не занимаваме всички, а и има теми специално за кандидатстването...

Общи условия

Активация на акаунт