Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 267
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А какво ще кажете за S.T.Dupont Essence Pure Femme? Харесвам аромати тип: ориенталски, флорални, а чета, че този е такъв?
Да, такъв е. Доста цветен, плътен, дори бих казала агресивен аромат. Подходящ за хладно време и по-умерени температури. На мен ми харесва, но аз нося на убийци Simple Smile

Тези на Етро, които си изброила, за съжаление не познавам и нищо не мога да кажа.

# 121
  • Чукарландия
А какво ще кажете за S.T.Dupont Essence Pure Femme? Харесвам аромати тип: ориенталски, флорални, а чета, че този е такъв?
Да, такъв е. Доста цветен, плътен, дори бих казала агресивен аромат. Подходящ за хладно време и по-умерени температури. На мен ми харесва, но аз нося на убийци Simple Smile

Тези на Етро, които си изброила, за съжаление не познавам и нищо не мога да кажа.

Ще взема да си бодна един Дюпон, и аз нося на убийци!  Laughing

# 122
S.T.Dupont Essence Pure Femme е безумно сладък аромат. Много е траен, но просто се усеща като плътен, тлъст захарен сироп. Аз точно цветя в него не намирам в особено изобилие. Плътен ванилов ориенталец от типа на Кашмир, но Кашмирът е значително по-рафиниран и сварен, а не суров захарен сироп, докато тук е просто преситен разтвор на сурова, бяла захар в топла вода. Нищо впечатляващо няма в този аромат. По добре го тествай, не е труден за откриване.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 21:19 от Бижy

# 123
  • Чукарландия
S.T.Dupont Essence Pure Femme е безумно сладък аромат. Много е траен, но просто се усеща като плътен, тлъст захарен сироп. Аз точно цветя в него не намирам в особено изобилие. Плътен ванилов ориенталец от типа на Кашмир, но кашмирът е значително по-рафиниран и сварен, а не суров захарен сироп, докато тук е просто преситен разтвор на сурова, бяла захар в топла вода. Нищо впечатляващо няма в този аромат. По добре го тествай, не е труден за откриване.

Благодаря!

# 124
  • Чукарландия
На мен никак не ми харесват парфюмите на Етро. Пробвала съм изброените по-горе, но тъй като не ми допадат, не са ми интересни за подробни разучавания, разносвания и повторни проби. За мен са трудни парфюми с мъжки уклон и неподходящи за насляпо.

Благодаря!

# 125
  • София
аз пък тази вечер се реших на тема Черна орхидея  Heart Eyes
отдавна не я бях носила, на много студено просто не ми "звучи" и не я хабя  Naughty
но вече се стопли достатъчно и я извадих от скрина  Laughing

така съм се поляла, че сега ще спя с кеф, пък ЛМ да му мисли  Mr. Green

# 126
  • Козлодуй
Тествам Amber Oud By Kilian.Не е нищо невиждано и нечувано,и за мое съжаление не откривам ууд-поне не онзи монталския.Мека вкусна амбра,подсладена с ванилия.Много приятен,бих казала,но ми напомня на няколко други-като се започне от Ванилията на Л'артизан,Чай за двама и от него се стигне до Амбр Наргиле Grinning Много подобни сравнения(с други аромати) има и във Фрагрантика.
Белла,аз имам на Етро Махагон и Shaal Nur.Много си ги харесвам,макар че не са от най-трайните.Не мога да описвам,но има прекрасни статии на Натали за тях тук и тук.

# 127
  • Чукарландия
А някой може ли да ми разясни този аромат: Nina Ricci L'Air du Temps?

# 128
Най-краткото разяснение, което може да ти каже всичко е "на баба ти парфюма". Laughing
Моля те, недей да се извиняваш или благодариш след всеки отговор, или го прави в един пост, а не в няколко поредни. Peace

# 129
  • на терасата
Цитат

За мен е ретро, но е от парфюмите легенди. Богат, доста цветен парфюм, при мен преобладават карамфилчета, ухае на пролет, но не е ефирен аромат  Simple Smile

# 130
  • Варна
И аз не се трогнах особено от Amber Oud By Kilian. Повече е амбър, отколкото ууд.

# 131
  • София
Ахам. И моето усещане е същото.
Началото е впечатляващо. После нищо разтърсващо. За тези пари съм пас.

Денси, благодаря за инфото за СЛ. Цените ме устройват идеално.
Аз съм му/им голям фен. Околните не. Чакам Датурата от Габко.Чаакам. Решила съм с нея да заменя Хипнотичната, която ми стана много еднообразна. Дано да не ме разочарова. Grinning

Ха ха, Оле..много забвано описание. Влизала съм кокошарник, даже и с "материала" съм торяла гардина. Mr. Green Не усещам подобни неща в Герлена. Joy

# 132
  • Чукарландия
Най-краткото разяснение, което може да ти каже всичко е "на баба ти парфюма". Laughing
Моля те, недей да се извиняваш или благодариш след всеки отговор, или го прави в един пост, а не в няколко поредни. Peace
Хахаха! Сега се сещам - за баба ми не знам, но вуйна ми имаше тооочно такъв! Simple Smile))

# 133
Момичета, харесах си един дезодорант от ФрагрансеХ, но е метален, дали ще го пратят? В директа си пише че не може, но тук нищо не виждам. newsm78

# 134
  • Пловдив
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Lacroix/C-est-La-Fete-888.html
спешно се нуждая от отзиви за това Simple Smile)) , пред покупка съм- за лятото , харесвам light blue, versus time to relax .... zen... Simple Smile от този тип ненатрапващи се парфюми.... по-младежки  Hug  /има пробички , но се чудя дали да не го закупя директно.../

Общи условия

Активация на акаунт