Re: SportsDirect-39

• 51 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,днес получих чек за който разговарях сутринта със спорт и сега не знам какво да го правя?
 валчерите за други сайтове знам как се ползват,но чек от спорт за пръв път получавам.Моля ако някой знае да ми разясни.
Благодаря предварително

За пръв път чувам на някой да пращат чек - дано не е нова политика.
Защо не ги питаш дали не може да ти ги върнат по картата - на мен винаги така са ми връщали пари
Обясни им, че тук в Бг е неизползваем чекът - ако ти го осребряват от банка ще ти вземат огромна комисионна  Confused
змейковица,благодаря ти че отново се отзоваваш,освен утре сутринта пак да говоря с тях,дано се съгласят защото вече са го изпратили  newsm78

Аз обаче не разбрах последно ваучер ли са ти пратили или чек  newsm78 Защото има разлика...

чек ми изпратиха,валчер съм получавала от ларедут и не ме притеснява  защото при следваща поръчка мога да го използвам

# 496
  • София
мармаланка, може ли да снимаш чека и да го прикачиш тук да го видим ?  bouquet

За първи път чувам да изпращат чекове. newsm78

# 497
hrisito - купувала съм планински летни обувки karrimor (бяха намалени на 25 лири и се оказаха превъзходни!) и да, те отговаряха. по принцип karrimor са точни и имат номерация и на половинки. ако ти трябват планински точно обувки, планинарите препоръчват да се вземат половин-един номер по-големи  Peace

кога, моля, се получава потвърдителен мейл за комплектована поръчка? за първи път пускам от сайта сама и директно до мен, сложих багажи и за един бокьор са сума ти пари и сега притеснявам кога ще потвърдят. (после пък ще се тръшкам кога ще дойдат, дали каската, ръкавиците и прочие ще са точни, ама това е следваща стъпка.). каква е практиката? кога долу-горе става?

# 498
  • Дивия Северозапад
Да попитам възможно ли е добавяне на артикули при направена поръчка? Трябва да им пиша и случвало ли ви се е?

# 499
Да попитам възможно ли е добавяне на артикули при направена поръчка? Трябва да им пиша и случвало ли ви се е?

Не могат да се правят промени след пускането.
Можеш само да откажеш 1 артикул или цялата поръчка.

hrisito - купувала съм планински летни обувки karrimor (бяха намалени на 25 лири и се оказаха превъзходни!) и да, те отговаряха. по принцип karrimor са точни и имат номерация и на половинки. ако ти трябват планински точно обувки, планинарите препоръчват да се вземат половин-един номер по-големи  Peace

кога, моля, се получава потвърдителен мейл за комплектована поръчка? за първи път пускам от сайта сама и директно до мен, сложих багажи и за един бокьор са сума ти пари и сега притеснявам кога ще потвърдят. (после пък ще се тръшкам кога ще дойдат, дали каската, ръкавиците и прочие ще са точни, ама това е следваща стъпка.). каква е практиката? кога долу-горе става?

В повечето случаи още същия ден или в близките 1-2 дни.Надявам се,че нямаш Пре-Ордер артикули,нали?

# 500
лъвица - не, нямам. пуснах поръчката в неделя вечер, получих веднага потвърдителен, но все така нямам 2ри мейл.
благодаря за инфото   bouquet

# 501
Моля някой ако има от тези двете:
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-ribbed-notch-t-shirt-mens … ?colcode=68802826
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-mens-shirt-559347?colcode=55934750
да сподели мнение - как са като размер и качество?
Никой ли няма от тези?

# 502
лъвица - не, нямам. пуснах поръчката в неделя вечер, получих веднага потвърдителен, но все така нямам 2ри мейл.
благодаря за инфото   bouquet

Можеш да им пишеш от тук:
http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/contactus.aspx

Избираш Wher is my order? ,пишеш си номера на поръчката и т.н. и много бързо ще получиш отговор на мейла,пратена ли е,подготвена ли е Simple Smile

# 503
Момичета - аз пак ще помоля, дано този път някой е купувал - трябват ми поне приблизителните размери на долницата и тениските с размер 7-8години  Praynig

# 504
Ако някой пуска поръчка, може ли да ме включи с едно яке за синчето! Praynig

# 505
момичета,имам въпрос

намаленията до утре ли са само,или и през март ще има?
знам,че има цод за намаление през март,затова питам

# 506
  • Бургас
На 21.02. пуснах една скромна поръчка, до англ. адрес. Сумата е изтеглена на 24.02.
Все още нямам мейл, че е изпратена.
Защо така?

# 507
На 21.02. пуснах една скромна поръчка, до англ. адрес. Сумата е изтеглена на 24.02.
Все още нямам мейл, че е изпратена.
Защо така?

Щом е изтеглена сумата,е пратена поръчката,СД теглят само след изпращане.Виж по-нагоре обяснението ми и линка за контактната форма и им пиши,ще ти пратят тракинга.

# 508
Момичета - аз пак ще помоля, дано този път някой е купувал - трябват ми поне приблизителните размери на долницата и тениските с размер 7-8години  Praynig
Синът ми е висок 128см и му взимам размер 7/8 г. Тениските са му добре, долнища от сайта няма, суичърите са му точно по мярка, летните комплекти на найк/къси панталони+тениска или потник/ - -малко големеят.

# 509
 Hug
Благодаря ти!
Сега дилемата ми е още по-голяма - за 115 дали ще станат, като се има предвид - че обичам широки и свободни дрехи  Thinking Обаче 5-6 са тамън, да не кажа малки - за след два месеца....

Общи условия

Активация на акаунт