Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 32 230
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Аз благодаря за хубавата атмосфера в темата и за добрите думи. Но, моля ви, притеснявам се от толкова благодарности. Тук повечето правим това, което можем - снимки, инфо, зайци  Laughing Laughing Laughing , внасяне на добро настоение и т.н.

# 137
Моето притеснение пък, че не съм полезна , почти изчезва от толкова позитивна енергия тук.Благодарско на всички! Heart Eyes

Последният надпис на клипа ,заличава спама  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 12:05 от nikita1

# 138
Добро утро и хубава нова седмица  Hug
Да ви предложа един филм на Мехмет Асланту, на който той е продуцент, сценарист и режисьор, играе в главната роля и си партнира с жена си - семейна продукция, така да се каже.  Grinning

ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ЛЮБОВТА - торент

ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ЛЮБОВТА - директно теглене

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:03 от B l a n k a

# 139
Хубаво начало на седмицата, да е спорна на всички! Hug
Бланче, Лакунчик,    newsm51

Изгледах преведената серия.След случката в склада в Иран ,да не  бяха оранжерии, възможно е и складът да е бил на Брадатко и това обяснява присъствието на Кудрет ,но пък за връщането на дълга  newsm78  обяснява и познанството на градинаря с Маджит и Лейла. Друго- Маджит дали не играе двойна игра- много притеснен беше и нещо скри, това пък би обяснило една продължила връзка със Селен и намесата и в живота на Айлин.Защо беше и без обувки, защо хвърли кърпата на кръстовището. ThinkingОстаналите впечатления при повече време  Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:56 от nikita1

# 140
Бланче, Лакун  Hug   bouquet
Хубава седмица Simple Smile
Ники, следя с повишено внимание Маджит и Кудрет, нещо са ми мътни, но не знам още защо Thinking

# 141
При повторното гледане на края , не ми приличат вече толкова на оранжерии, но ми дойде наум върховната глупост- да не би Селен да е дъщеря на Брадатко.Гледах и снимките по стената на Брадатко-  детето, мацката.Защо ли ни показаха Селен като малка в албума.

# 142
Е да ,  странен е Маджид , как само се разхождаше по чорапи по улиците на града  ooooh! .
Тя Лейла само ако му беше погледнала краката , щеше да схване бързо защо се държи странно  Joy
А Саймън пък даже му даде  да си сложи куфия (бяло-черна карирана кърпа или шал ) , та да може да мине пред всички че е кюрд , ама онзи като му забеляза босите крака и разбира се веднага го проследи  :ooooh
 Това май беше , забавния елемент в епизода  Heart Eyes

# 143
Едно е ясно- че нямаме представа за реда на събитията, дават ни година, но до там и тази дата 20.2 1982, дето била последният щастлив ден за всички според Кудрет.

# 144
  • По света и в нас.
Благодаря за Втората половина на любовта!

# 145
Е да ,  странен е Маджид , как само се разхождаше по чорапи по улиците на града  ooooh! .
Тя Лейла само ако му беше погледнала краката , щеше да схване бързо защо се държи странно  Joy
А Саймън пък даже му даде  да си сложи куфия (бяло-черна карирана кърпа или шал ) , та да може да мине пред всички че е кюрд , ама онзи като му забеляза босите крака и разбира се веднага го проследи  :ooooh
 Това май беше , забавния елемент в епизода  Heart Eyes

Ами той нали и от дома на Селен по чорапи избяга....не държи на обувките си човека и това е  Laughing Laughing

# 146
# 147
  • СТАНДАРТНО.
 lor, много ти малка наградата  Mr. Green. Ако го открия, ще предпочета да си го задържа  smile3534

# 148
lor, много ти малка наградата  Mr. Green. Ако го открия, ще предпочета да си го задържа  smile3534

ако го откриеш, първо трябва да си изясниш дали си открила него или близнака му Joy Joy Joy

...а второ - да го скриеш още по-добре от Айлин и Лейля Laughing Laughing Laughing

# 149
Здравейте  Hug

Бланка за филчето специално  Hug

Да видим тая вечер каква полуистина ще ни покажат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт