Звездни компромати-131

• 54 939
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, разликата е очеизвадна  Shocked

# 151
  • Sofia
Разликата е очеизвадна наистина, и си има име - Харпър.
Жената има бебе и не може да спи, нали си каза.

# 152
  • София

Тя е такава мнооого преди да се появи Харпър.
От 1000 снимки, на една ще е усмихната и то съвсем леко.
Щастливци са тези, които са успяли да я уловят усмихната.

# 153
  • Sofia
1000 пъти се писа, че не си харесва усмивката и не се усмихва при наличие на фотографи.

# 154
Може би само тук е леко усмихната  Simple Smile през 98г  Wink

# 155
Много я харесвам тая Лонгория  Heart Eyes

# 156
 През 98-ма изглежда да се е хранила по-добре от сега. Какво искате от жената не мога да разбера, вие ако стоите по цял ден гладни, дали ще ви е до усмивки ??  Rolling Eyes  
  Но, като се замисля, достатъчно гладни и усмихнати модели виждаме по снимките, че може наистина да е това, че не си харесва усмивката... newsm78

# 157
# 158
И голяма работа като не се усмихвала Виктория. Нейна си работа дали ще се усмихва, дали няма. Дали ще си прави зъбите, ще ги показва и т.н.
Това не означава нито, че е студена, нито че е коравосърдечна зла вещица или че никога не се усмихва. Има си дом, деца, семейство, едва ли там е като статуя на входа, която като излизат я потъркват за късмет. Eто това намерих в YouTube без много да се задълбочавам в търсенето. Усмихва си се, смее си се жената.

http://www.youtube.com/watch?v=l0M8KLzWnEw
http://www.youtube.com/watch?v=i404dxBNNdA
http://www.youtube.com/watch?v=HZoJHw4O5Dk

# 159
# 160
  • Пловдив

Анджелина пак обира точките с тази рокля  Heart Eyes

А Ева как се радва на Харпър - ще ми се да я видя и нея с коремче  Flutter

# 161
Явно е много самокритична и има нещо в усмивката й, което не харесва и което не може да се коригира. Всеки има по нещо в себе си, което не харесва, но не може да промени. Какво толкова  Laughing

едит: може някой да ме нападне, но винаги съм се чудила, Дженифър Анистън защо толкова се страхува да има деца... аз откак се помня все разправя, че не бърза  Thinking е... за кога чака? Може би да стане на 50  ooooh! И за съжаление и Ева Л. ми прилича на нея...

# 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Хайде сега,щом е толкова изморена и изтормозена,нищо не пречи бебегледачка да я отмени за няколко нощи.Или не,забравих - Бекъм сама се справя с всичко и е над домашни помощници и детегледачки.Жива да я оплачем,милата...

Проблема на темата е в заглавието.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 23:54 от Coquelicot*

# 163
  • Испания
Винаги като гледам снимки на Виктория и се изумявам как е възможно ВИНАГИ толкова сурова и неемоционална да изглежда  Rolling Eyes, абе някой път дето се вика без да иска да се усмихне има ли?

Освен, че не си харесвала усмивката, може и да няма много поводи за усмивки.  newsm78 Богатите също плачат.

По едно време ми беше писнало от изяви на бившата детегледачка в дома на Бекъм. Милиони направи в Испания от участия в предавания и разкази за живота си в дома. Дълго време е била и любовница на Дейвид.

Rebecca Loos

После пък излезе наяве връзката му с много по-голямата от него Ана Обрегон - биоложка, актриса и какво ли още не.

Заглавие: "Ана Обрегон спа два пъти с Бекъм"

В един фитнес, в който тренирала Ана, влиза Виктория и й вдига грандиозен скандал, наричала я какво ли не и е била на косъм и да й посегне.  Rolling Eyes

Та, нищо че живее с Бекъм, че му ражда дете след дете, сигурно няма повод за много усмивки.

На мен никога не ми е била симпатична и изобщо не я харесвам.

# 164

Хайде сега,щом е толкова изморена и изтормозена,нищо не пречи бебегледачка да я отмени за няколко нощи.Или не,забравих - Бекъм сама се справя с всичко и е над домашни помощници и детегледачки.Жива да я оплачем,милата...
Да бе, та после да има да четем коментари пък защо като нямат време ги раждат по толкова много деца или как изобщо успяват да обърнат внимание на всички и как ли още не глупости.
Угодия нямате!  Thinking

Тази тема е доста стара и един вид като се смени заглавието се губи всичко. Какво като не си отговаря точно на съдържанието? Едва ли всичко останало в целия форум е толкова стриктно, че да променяме така тема с история от 2006.  ooooh!

П.С.Сега пък други я изкараха и нещастна. Тя за бройка ли ги ражда тези деца? Според мен Харпър е най-голямото доказателство , че всичко е отминало.

Общи условия

Активация на акаунт