Звездни компромати-131

• 54 949
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
 Ами красивите хора нали са в КМ, Кино и телевизия. Тук нали са компромати  Rolling Eyes

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, Инфантилна, тогава в тази тема нищо не остава- разтлачените дискусии се трият, аутфитите при Меркантилница, нормалните снимки в КТ, тук какво да се публикува? Понеже поне половината снимки тук са от фотосесии, а не как Кейти Холмс си бърка в носа, нали?

# 137
Инфантилна, държиш ли да съсипеш темата или просто се правиш на луда?
Хайде малко по-леко с претенциите, че станахте банални. Гледайте си, коментирайте си, но и трайте, че ще секне кранчето и после ще е виновна Пена, но не и вие.

# 138
  • Варна
А бе, много добре си вървеше темата, докато Тати не реши да раздаде "правосъдие". Имаше някакъв тип саморегулиране, не мислите ли? Според мен е добре да си остане във формата, в който се списваше досега.

# 139
Ами той го направи, защото сто човека се изредиха да мърморят, че има повече коментари, отколкото линкове.
Мислете преди да пишете, толкова ли е трудно. Очевидно е.

Кейт Мос

# 140
 Не, не се правя на луда, просто визуализирам думата "компромат" различно от вас. За протокола- драмата с Иван и Вихра не ми е интересна и не съм коментирала, но пък за НиЛоВаБо активно участвах и там наистина не се три, макар да се стигна и до лични нападки.

# 141
  • Sofia
И къде пише, че темата е за линкове?

Извинявам се и се редактирам, явно не съм те разбрала.  Peace
Компромат, дори и да не се приема в точния смисъл = гаф, изцепка, издънка.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 21:05 от NBM

# 142
Никол Кидман

# 143
 Все ще споделям, колко много сегашният мъж на Кидман ми напомня Том Круз по физика, явно си пада по нисички мъже, или просто за двуметрова жена е трудно да си намери  "себеподобен" ??

# 144
 И трудно се намират...но и нейните са ниски дори за средно високи жени:)

# 145
# 146
Винаги като гледам снимки на Виктория и се изумявам как е възможно ВИНАГИ толкова сурова и неемоционална да изглежда  Rolling Eyes, абе някой път дето се вика без да иска да се усмихне има ли?

# 147
# 148
  • Варна

Прекрасни са!  Heart Eyes И отново неземна рокля....

# 149
Колко по-хубава и лъчезарна е Ева в сравнение с ВикитУ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт