Звездни компромати-131

• 54 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Хайде сега,щом е толкова изморена и изтормозена,нищо не пречи бебегледачка да я отмени за няколко нощи.Или не,забравих - Бекъм сама се справя с всичко и е над домашни помощници и детегледачки.Жива да я оплачем,милата...

Кой е казал, че се оплаква? Ти прочете ли изобщо какво казва?
Бебето и се буди нощем, не е голяма драма, казва че е щастлива с живота си. Какъв ви е проблемът, че ще изглежда недоспала за 1-2 седмици?

# 166
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
угодия нямаТЕ. Rolling Eyes
Не бих писаха подобни коментари,дори напротив - изглежда зле и има нужда от сън/храна/почивка.НО не може да ме убеди,че е изтощена,заради неспящото си дете при факт,че около нея непрекъснато кражат прислужници и детегледачки.
НБМ,по-полека.

Първоначалния замисъл на темата е далеч от това,което се пише днешно време в темата,откъдето проблеми с админи/модератори.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 21:49 от Coquelicot*

# 167
 Peace Ако темата е само за единия линк ще е тъпо, според мен, харесва ми тук-там да си кажа и още повече да прочета мнения за някого, сега едни, утре други ще обсъждаме, какво толкова  Rolling Eyes
Май като за начало да спрем със Светата троица (ВИИ), че явно дразним, ама пък те като си правят така, че всеки да разбере какви ги вършат да си носят и последствията.

Виктория мен ми харесва, верно че последните снимки, които пускате са доста мрачни, но пък и това 24 ч да си на 100% къде го има, машина да е няма да успее. Четох, че не си харесва усмивката.. има нещо такова май, с лека усмивка ми харесва мен повече, отколкото с показани 32 зъба.
А Харпър е страхотен бонбон с тези бузи само за мачкане  Heart Eyes

# 168
  • София
ТУК има подбрани хубави снимки на Виктория и Дейвид Бекъм.

# 169
# 170
  • Sofia
БНМ,по-полека с нервите.Не е здравословно.

Къде пък видя нерви?
Това е клюкарска тема, не се взимай прекалено на сериозно Mr. Green
Дали наистина мислиш, че ми пука какво ти е мнението за В.Б newsm78 Тук всеки си споделя някакви си мисли.

Пак се почнаха спекулациите за бременност на Дженифър.

# 171
Много са готини Виктория и Дейвид Бекъм, отиват си. Да са живи и здрави, дори и да минават през кризи си заслужава да са заедно, дори и заради моето око  Laughing Кефят ме, барабар с цялата сладка тумба около тях, начело с Харпър.

# 172
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
NBM,щом няма какво умно да кажеш - замълчи.Опитай,не боли.

# 173
  • ...край Дунава
Coquelicot*, ама спрете с тези лични нападки, има си ЛС, пишете там.
Това твоето в момента е чисто заяждане.

# 174
Ето ви първата тема ''Звездни компромати'':
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109176.msg1971088#msg1971088

Звезди и компромати.
Нищо чак толкова важно, че да налага администраторска намеса. Grinning

# 175
  • Sofia
Между другото, понеже някой по-горе спомена, че богатите плачат, се сетих за това клипче от награждаване на Бекъм през 2010, получава награда на BBC. Виктория и момчетата са в публиката, по това време тя е в ранна бременност с Харпър.
Та той и благодари и и казва, че тя е вдъхновение за него всеки ден. И двамата едва удържат сълзите. Много хубав момент Peace

Клипчето е най-долу на статията, в случай, че някой го е пропуснал тогава.

Хаха, първата тема е готина Laughing Наистина компромати. Клинтън ми харесва много  Joy

# 176
Ето ви първата тема ''Звездни компромати'':
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109176.msg1971088#msg1971088

Звезди и компромати.
Нищо чак толкова важно, че да налага администраторска намеса. Grinning
Аз съм в шок. ester, Кейси, небесна красТавица да пишат в "звездни компромати"...
Но ето , че тогава наистина са се пускали компроматни снимки. Сега компромати се трият като спам, а спамът- т.е. снимки от корици и подобни е "по темата".

# 177
Не мога да не споделя какво намерих ровейки се Мария без силиконови джуки Mr. Green

# 178
В първата ever компроматна, намерих http://prikachi.com/images/855/4423855V.jpg това  Joy голям смях тази Мария, и преди и сега....

# 179
Ами тя сега е със същия цвят, носталгия ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт