Звездни компромати-131

• 54 904
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
аз не разбрах анито откъде знае, че в тоника е имало джин и какъв е този детски клуб дето сервират алкохол?!?

# 226
  • където ми харесва
аз не разбрах анито откъде знае, че в тоника е имало джин и какъв е този детски клуб дето сервират алкохол?!?
Е, все едно пък не сервират.
И обикновено носят джина и тоника отделно, така че ако си е сипала тоника в чашата, ясно е, е е имало джин вътре.

# 227
  • София

Във всеки детски клуб сервират алкохол...

# 228
  • в Кошера

Във всеки детски клуб сервират алкохол...

Peace На възрастните.  Mr. Green

# 229
Кой е жълтура, които излиза най-скоро тези дни?
Да си го купиш и да поискаш хонорар Peace
Така, както ги описваш все едно е онази лятна снимка от Лозенец с отегчената флегматичка, iphona и Ванко-глупанко.
Трябваше да направя снимки и да си изкам хонорар от жълтата преса Mr. Green
Това със снимането беше шега, а вие го приехте буквално, не ми е минало и през ум.
На масата имаше сервирани бутилки  кола за Иван, бутилка тоник за Ирина, купа с лед, висока чаша за безалкохолно, и малка чаша( в която обикновено се сервира алкохол) с бяла течност, направих извода, че е джин( обикновено се пие джин с тоник). Съмнявам се, че Ирина пие тоник и вода с лед, в малка чаша за алкохол. Гледката беше красноречива.
В детските клубове, сервират алкохол на възрастните.

# 230
  • Cyprus, Пловдив
Аааа,може и водка да е било  Mr. Green Laughing

# 231
Не съм пила водка с тоник, но щом казвате....

# 232
  • Русе/София
не ти,а И

# 233
# 234
# 235
Аааа,може и водка да е било  Mr. Green Laughing
не ти,а И
имах предвид, че не се сетих за тази комбинация. Водката мисля върви с кола, а джина с тоник, но щом казвате........отдавна не пия и двете, може да има нова мода.

# 236
Аз пия водка с тоник, пробвайте, добро е  Mr. Green newsm24
Глория

# 237
  • Пловдив

Горкото дете! Иван се оля, но и Вихра верно го провокира като само ходи плямпа където успее да се вреди. Била съм на нейното място, т.е. изоставена, но не можем да държим сметка кой кого обича, нито някой насила може да обича нас. Иван е бил честен, което си е направо много. А Вихра много бързо изтича да я утешават, и как може излизайки от делото първо за пари да говори. С една дума - да би мирно седяло, не би чудо видяло.
Нито единия не мисли достатъчно за детето си!

# 238
Николета пак с Валери
 Това нейната коса ли е?

# 239

Хубавото си е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт