Звездни компромати-131

• 54 917
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

Хелена  Бонъм Картър  с мъжа си  тази жена никога не изневерява на стила си!

И мъжа и на прическата си  Laughing

# 676

Риана  2  засечена пред ресторант Novikov в Лондон. В Туитър е написала "London is cold AS F*CK!!!!!!!!" Рианке душко, да беше дошла в Бг да замръзнеш на висулка  Mr. Green

По сандалки тръгнала, милата  Laughing Пък и е от топлите страни, тук едва ли щеше да оцелее повече от час  hahaha

А Джесика Алба все по-красива става  Heart Eyes

# 677
  • Schweiz

Кейти  Пери  3  промотира новата си линия изкуствени мигли в Глендейл, Калифорния

Още от Кейтито,  от същото събитие  Crazy
http://www.cozycot.com/uploads/images/february-2012/8040365.jpg-r

Виктория Бекъм с едно маце
http://fashionweek.hellomagazine.com/imagenes/london-2012-autumn … ia-beckham--a.jpg

Не знам дали сте го публикували вече, но......
Бебето на Бейонсе
http://www.schweizer-illustrierte.ch/sites/default/files/imageca … ?commercial_link=

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 10:47 от PfefferMinze

# 678
  • Пловдив
Много грамадно т`ва бебе  Rolling Eyes Изглежда като натъпкано с ГМО храни и поне на 2 години Mr. Green

# 679
  • София
Снощи видях бебенцето на Бионсе  Hug Много сладко, да е живо и здраво, ама защо така ми се струва, че не е много с афро черти  newsm78 Да, не е бяло като сняг, ама някак си дори широко носле няма. Пу, дано не си въобразявам и аз глупости  Laughing

# 680
  • Schweiz
Тук има още снимки и с мама и с тате....
http://www.schweizer-illustrierte.ch/stars/beyonce-jay-z-blue-iv … bilder-fotos-news

с доста коса е  Laughing сладко е, дано да прилича на Бейонсе, тя е чаровна и винаги усмихната, много ми е позитивна след всичките спекулации около бремеността й.

# 681
Асдис Ран се развела, днес излязло съдебното решение, това ме учуди доста, въпреки, че не я следя ( тя всъщност с какво се занимава newsm78) : Ето изявлението до медиите:
Закъсняла е даже. Работи каквото и другите елитни.

# 682

Риана  2  засечена пред ресторант Novikov в Лондон. В Туитър е написала "London is cold AS F*CK!!!!!!!!" Рианке душко, да беше дошла в Бг да замръзнеш на висулка  Mr. Green

По сандалки тръгнала, милата  Laughing Пък и е от топлите страни, тук едва ли щеше да оцелее повече от час  hahaha
За Лондон си е нормално да се разхождаш по боси крака и без връхна дреха при ниски Т. Така си излизат девойките вечер. Само по рокличка и с боси крака. Риана е доста "навлечена" в случая.

# 683
Асдис , защо остана в БГ? Позадържа се тук и чалга културата я удари и нея  Grinning

# 684
  • София
Много грамадно т`ва бебе  Rolling Eyes Изглежда като натъпкано с ГМО храни и поне на 2 години Mr. Green

Честно, струва ми се че прекалявате. Как от тази снимка в толкова близък план решихте, че бебето изглежда като 2-годишно?  Thinking Едва ли точно Бионсе храни детето си с ГМО, но и това не е наша работа... Да, има много коса, но не ми казвайте, че не сте виждали други такива бебета...

Както сигурно си пролича, много харесвам и двамата родители и ми е малко обидно, когато сте толкова предубедени...

# 685
И на мен ми изглежда твърде оформено за 40- дневно бебе. Прилича ми на Джей Зи.

# 686
  • Варна
И на мен ми изглежда твърде оформено за 40- дневно бебе. Прилича ми на Джей Зи.

Няма такова нещо "твърде" оформено. Някои деца наистина са оформени.

# 687
Виждала съм по- оформени от други, но даже и на 3 месеца гледат доста по- неадекватно.

# 688
  • Варна
Виждала съм по- оформени от други, но даже и на 3 месеца гледат доста по- неадекватно.

Оф, хич не ми се влиза в подобен род дискусия, но това какви деца си виждала ти, не е от значение. Детето си е напълно нормално за възрастта.

# 689
Бионсе има страхотно бебе! Абсолютен бонбон! Да и е живо и здраво! Вгледайте се по - добре, цяла бащичко!

Общи условия

Активация на акаунт