Звездни компромати-131

• 54 970
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И на мен ми изглежда твърде оформено за 40- дневно бебе. Прилича ми на Джей Зи.
pina, личи си, че не си виждала повечко бебета, за да можеш да сравниш.
Хайде да не изпростяваме, че мога да ти постна снимка на моето дете в родилния дом, снимано от близо и ухилено, че да ти докажа, че снимките много лъжат.  Peace

Вгледайте се по - добре, цяла бащичко!
Е това не е повод за радост.  Mr. Green
Мразя коментари едно бебе на кого прилича, но да си кажа, че Айви ми прилича на майката на Бионсе.  Grinning

# 691
  • Русе/София

Мразя коментари едно бебе на кого прилича, но да си кажа, че Айви ми прилича на майката на Бионсе.  Grinning
още на пръв поглед се вижда,че прилича на нея.

# 692
Как може така да говорите за бебенцето, много е симпатично даже. Грамадно било.. ooooh! Имам чувството, че някои хора само се чудят каква конспирация да измислят. Laughing

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:13 от Stardust*

# 693
  • Schweiz

Принцеса Виктория, Шведска е родила дъщеря тази сутрин.
Честита да им е, жива и здрава!

http://i42.tinypic.com/2wp401s.jpg
http://www.kungahuset.se/images/200.70e7de59130bc8da54e800020585 … ommunik%C3%A9.jpg

А тук може да видите нахиленият татко  Laughing
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/samhalleochpolitik/article14417494.ab

# 694

Риана  2  засечена пред ресторант Novikov в Лондон. В Туитър е написала "London is cold AS F*CK!!!!!!!!" Рианке душко, да беше дошла в Бг да замръзнеш на висулка  Mr. Green

По сандалки тръгнала, милата  Laughing Пък и е от топлите страни, тук едва ли щеше да оцелее повече от час  hahaha
За Лондон си е нормално да се разхождаш по боси крака и без връхна дреха при ниски Т. Така си излизат девойките вечер. Само по рокличка и с боси крака. Риана е доста "навлечена" в случая.
Тя няма да се научи да се облича,много е дива!

# 695

Риана  2  засечена пред ресторант Novikov в Лондон. В Туитър е написала "London is cold AS F*CK!!!!!!!!" Рианке душко, да беше дошла в Бг да замръзнеш на висулка  Mr. Green

По сандалки тръгнала, милата  Laughing Пък и е от топлите страни, тук едва ли щеше да оцелее повече от час  hahaha
За Лондон си е нормално да се разхождаш по боси крака и без връхна дреха при ниски Т. Така си излизат девойките вечер. Само по рокличка и с боси крака. Риана е доста "навлечена" в случая.
Тя няма да се научи да се облича,много е дива!

На мен ми е известна тая мода със сандалките през зимата, ама като е тръгнала така, да не рИве, че й е студено  Crazy
Иначе - супер много й се кефя каква е лудетина! Абсолютен tredsetter  Heart Eyes

Блу Айви е наистина страхотно бебе  Heart Eyes

# 696
  • Tам през Атлантическия океан
Асдис Ран се развела, днес излязло съдебното решение, това ме учуди доста, въпреки, че не я следя ( тя всъщност с какво се занимава newsm78) : Ето изявлението до медиите: "Потвърждавам, че със съпруга ми се разведохме. Двамата бяхме заедно в продължение на 9 години, изпълнени с любов и уважение, но в последната година животът ни тръгна в различни посоки и преценихме, че е най-добре да сложим край на брака си. И занапред ще запазим приятелските си отношения. Разводът след толкова продължителна връзка се преодолява трудно, затова искам да помоля медиите да се отнесат с разбиране", пише Асдис, която добавя, че няма да дава интервюта по темата в следващите дни.

Peace Eй това е  Hug хората се развеждат , гледат да запазят благоприличие , достойнството на  себе си и спокойствието на децата  Peace На дали мъжа и ще и метне мижава издръжка  Peace Лоша , добра с тази жена е имал хубави споделени мигове и е майка на децата му  Grinning
Кой знае какви са били мътни нещата при тях за да се стигне до раздяла но на дали ще разберем , най- много някой слух да плъзне  Simple Smile

# 697
Асдис Ран се развела, днес излязло съдебното решение, това ме учуди доста, въпреки, че не я следя ( тя всъщност с какво се занимава newsm78) : Ето изявлението до медиите: "Потвърждавам, че със съпруга ми се разведохме. Двамата бяхме заедно в продължение на 9 години, изпълнени с любов и уважение, но в последната година животът ни тръгна в различни посоки и преценихме, че е най-добре да сложим край на брака си. И занапред ще запазим приятелските си отношения. Разводът след толкова продължителна връзка се преодолява трудно, затова искам да помоля медиите да се отнесат с разбиране", пише Асдис, която добавя, че няма да дава интервюта по темата в следващите дни.

Peace Eй това е  Hug хората се развеждат , гледат да запазят благоприличие , достойнството на  себе си и спокойствието на децата  Peace На дали мъжа и ще и метне мижава издръжка  Peace Лоша , добра с тази жена е имал хубави споделени мигове и е майка на децата му  Grinning
Кой знае какви са били мътни нещата при тях за да се стигне до раздяла но на дали ще разберем , най- много някой слух да плъзне  Simple Smile

Странно, стори ми се, че докато обясняваше за опасния си силикон водещата (май беше Венета) я попита за брака им и тя отговори, че нямали проблеми  и били щастливи заедно Rolling Eyes

# 698
  • София
тя това го обясняваше където й да отидеше - при съпругите, венета.
но в изявлението си към медиите по повод развода си е казала - "Искам да се извиня на медиите, че лъгах за развода, но имам три деца и ситуацията е много деликатна за тях и нямах друг начин да ги предпазя. Решението за развода излезе днес в Исландия".
днес беше при гала и разправяше за спукания си силикон пак, но не чух нищо за развода й.

# 699

Странно, стори ми се, че докато обясняваше за опасния си силикон водещата (май беше Венета) я попита за брака им и тя отговори, че нямали проблеми  и били щастливи заедно Rolling Eyes

Е и да са имали  Wink няма да тръгне да тръби  Whistling еле па пред ТВто  Laughing  Друг манталитет , мироглед просто  Peace

Jennifer Love Hewitt
, много добре изглежда напоследък  Peace

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-0-11DE44F80000 … C-785_468x886.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-2105182-11DE45 … C-929_224x688.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-2105182-11DE45 … C-650_468x860.jpg

30 и ... е една прекрасна възраст  Grinning

п.п. да се извиня ако са пускани  Sunglasses тези линкове  Wink

# 700
  • София
Странно, стори ми се, че докато обясняваше за опасния си силикон водещата (май беше Венета) я попита за брака им и тя отговори, че нямали проблеми  и били щастливи заедно Rolling Eyes
Представям си точно пък на Венетка да каже, че се развежда.  ooooh!
Глей как ще я захапе оная хиена.
Пък и като се развежда - какво толкова.
Но ние свикнахме на панаири около разводите и искаме сензации и развяване на мръсни гащи.  Mr. Green

# 701
О, аз не говоря за скандали, но чак пък да казва че са щастливи заедно е прекалено за мен. Да си каже, че не иска да коментира, или че се развежда, но до там... а така преди два дена всичко розово и щастливо,а на третия развода е факт, пък после да се извинява че е  лъгала колкото си иска  Stop

# 702
О, аз не говоря за скандали, но чак пък да казва че са щастливи заедно е прекалено за мен. Да си каже, че не иска да коментира, или че се развежда, но до там... а така преди два дена всичко розово и щастливо,а на третия развода е факт, пък после да се извинява че е  лъгала колкото си иска  Stop

Всеки има право да говори каквото прецени за добре. Тя е преценила, че за децата й ще бъде най-добре, ако за сега не казва, че се развежда.

# 703
О, аз не говоря за скандали, но чак пък да казва че са щастливи заедно е прекалено за мен. Да си каже, че не иска да коментира, или че се развежда, но до там... а така преди два дена всичко розово и щастливо,а на третия развода е факт, пък после да се извинява че е  лъгала колкото си иска  Stop

А не бе  Wink трябва да направи като бг. 'звезди' в развод  Mr. Green , да каже че едвам е понасяла мъжа си последните години и че не го е обичала  Whistling

Сами се възмущаваме на това което става примерно в сагата Иван , Вихра и още незнам кой си  Wink а като чета после други коментари за подобни ситуации има противоречие  Sunglasses

Kate Moss  Grinning отиват си с нейния  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-2105285-11DF70 … C-724_306x819.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-2105285-11DEAA … -135_634x1129.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/23/article-2105285-11DED1 … C-482_306x962.jpg

# 704

А не бе  Wink трябва да направи като бг. 'звезди' в развод  Mr. Green , да каже че едвам е понасяла мъжа си последните години и че не го е обичала  Whistling

Сами се възмущаваме на това което става примерно в сагата Иван , Вихра и още незнам кой си  Wink а като чета после други коментари за подобни ситуации има противоречие  Sunglasses

Нима няма цивилизован начин да каже че се развежда? Нима веднага като каже " ще се развеждам" трябва да каже и " че едвам е понасяла мъжа си последните години и че не го е обичала" ? Нима първата асоциация на "развод" трябва да е "скандал" ?

Общи условия

Активация на акаунт