Звездни компромати-131

• 55 747
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • където ми харесва
О, аз не говоря за скандали, но чак пък да казва че са щастливи заедно е прекалено за мен. Да си каже, че не иска да коментира, или че се развежда, но до там... а така преди два дена всичко розово и щастливо,а на третия развода е факт, пък после да се извинява че е  лъгала колкото си иска  Stop

А не бе  Wink трябва да направи като бг. 'звезди' в развод  Mr. Green , да каже че едвам е понасяла мъжа си последните години и че не го е обичала  Whistling

Сами се възмущаваме на това което става примерно в сагата Иван , Вихра и още незнам кой си  Wink а като чета после други коментари за подобни ситуации има противоречие  Sunglasses

Нима няма цивилизован начин да каже че се развежда? Нима веднага като каже " ще се развеждам" трябва да каже и " че едвам е понасяла мъжа си последните години и че не го е обичала" ? Нима първата асоциация на "развод" трябва да е "скандал" ?
Нима е длъжна да дава обяснения някому какви са отношенията с мъжа й?
И ако това е бил начина да предпази децата си-еми, евала !

# 706
Ех,успях...копнете линка и го обединете после  Rolling Eyes
http://hot        news.bg/n/top-folk-izdunki-18+.50268.html

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 16:55 от °×Кала×°

# 707
Жени от Сървайвъра е родила тия дни. Някой питаше в тази тема, или пък предната:)

# 708
Маргините взеха "Визаж" на Жени

Махнете тирето.

В публичния регистър на агенцията по вписванията наистина фигурира Марияна! Тоест новината не е измислена!  Peace

# 709
А снимки от това предаване могат ли да се намерят някъде? На мен ми беше интресно как изглежда сега Simple Smile

Ето тук може да се види цялото предаване, а от 53-та минута започва участието на Миглена Ангелова. Peace

Благодаря за линка Simple Smile  Hug

# 710
# 711
  • където ми харесва
Не знам дали някой е коментирал, но преди малко се шокирах от нещо Shocked
В някакво издание са публикувани снимки на Уитни Хюстън в ковчега... ooooh! ooooh! ooooh!
Умишлено не ги поствам, защото това за мен преминава всякакви граници. Все пак, ако някой случайно има желание да се шокира като мен, ако иска да каже...
Това просто е ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Sick

# 712
Снимките на Уитни поне са прилични, доколкото може да се ползва думата "прилични".
А какво да кажем за снимките на мъртвата и оповръщана Ана Никол Смит!  ooooh! Мисля че не съм виждала по-брутални снимки!

# 713
Не знам дали някой е коментирал, но преди малко се шокирах от нещо Shocked
В някакво издание са публикувани снимки на Уитни Хюстън в ковчега... ooooh! ooooh! ooooh!
Умишлено не ги поствам, защото това за мен преминава всякакви граници. Все пак, ако някой случайно има желание да се шокира като мен, ако иска да каже...
Това просто е ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Sick

Аз също ги видях.  ooooh! Преминали са всякакви граници...

# 714
  • където ми харесва
Снимките на Уитни поне са прилични, доколкото може да се ползва думата "прилични".
А какво да кажем за снимките на мъртвата и оповръщана Ана Никол Смит!  ooooh! Мисля че не съм виждала по-брутални снимки!
Е, прилична са, защото са я снимали на поклонението й, тя е в ковчег, няма как да не изглежда прилично.
А, снимки на Ана Никол Смит, не съм виждала newsm78 Май и по-добре Wink
Еми, просто споделям, че съм в шок, не от самата снимка, а от наглостта и на изданието и на този, който е снимал ooooh!

# 715
Маргините взеха "Визаж" на Жени

Махнете тирето.

В публичния регистър на агенцията по вписванията наистина фигурира Марияна! Тоест новината не е измислена!  Peace
http://images.ibox.bg/2010/06/08/mfdsj/519x498.jpg - Тази ли Мариана  newsm78
Името ми е познато, не знаех, че ако е въобще тя де има връзка с Маргените, сега си обяснявам откъде и били възможностите да си сложи г*з и други тунинги из тялото... много ми е проста  ooooh!

п.п.
Tinkerbella
, благодаря, значи не тази, за която аз се сетих.
 Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 21:41 от anny_

# 716
# 717

На 4-ти февруари Demi Moore e била хоспитализирана в центъра Cirque Lodge -реномирано лечебно заведение за звезди ,където седмичен престой струва 7 000 долара.Актрисата страда от "хранителни смущения и различни пристрастявания".
Десетина дни преди това Деми е била приета по спешност в друго лечебно заведение след прием на свръхдоза Adderall -медикамент използван за лечение на хиперактовност и нарколепсия...
Нейният полубрат James Craig Harmon днес е бил осъден да излежи 10 години в затвор в Тексас заради агресия над годеницата му Tasha Marie Lee.Бил я удрял с телефон по главата причинявайки й тежки рани като й казвал,че ще представи това като самоубийство ( Laughing).
У него са намерени също така дрога и оръжие.

Марая Кери била свалила 30 кг след раждането на близнаците през април 2011 и сега участва в рекламен клип на Американската Асоциация по Кардиология за нейната кампания за превенция.

# 718
  • в 1001-та нощ
добре изглежда на рекламното клипче  Peace но ми се струва, че на звездите или хората с пповече възможности им е по-лесно да изглеждат добре  Blush

# 719

Общи условия

Активация на акаунт