Звездни компромати-131

• 54 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик/Лондон

Искам всичко показано, нищо ще няма да ми стои като на Жизел Wink.

# 76
Рядко коментирам "звезди" по нашите ширини, но не мога да се сдържа!
Кой е набедил  Асдис Ран за красавица и каква е тази мода за Бога да се изрусяват до бяло и задължително да се препичат като пилета на грил?
Потресаваща е, спрях телевизора! Shocked

# 77
# 78
  • Sofia
Риана изобщо не ми харесва руса. Всички други цветове и отиват много повече.

# 79
Риана  Heart Eyes

# 80
  • Sofia
Отново Риана
На мен ми е все по-ужасна, а преди много я харесвах.

Виктория Бекъм коментира последните си снимки, на които изглежда слаба и студена, като тази и тази:
"'Look, if people want to say I’m miserable then so be it. I’m really not. I have a lot on my plate. I’m not going to lie about it, I’m tired. I’m really tired but I’m also very happy with my life. I’m basically just like any woman who’s working and has lots of children – it’s tough. I’m not getting much sleep at all, she says. Harper’s not sleeping that great, and I’ve been taking Skype business calls throughout the night too because of the collections. I’m up with the baby as all mums are and I wouldn’t have it any other way. There’s not a team of people doing it for me."

Малкото сладурче тормози мама нощем  Wink

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко отвъдокеански звезди с февруарските им отрочета:
Дейвид Бекъм
Гретхен Мол
Патрик Демпси
Марша Крос
Аманда Пийт
Синтия Никсън

Джесика Алба
Бекъмови
Мат Деймън
Глен Клоуз

# 82
  • Sofia
Хайди Клум с децата и за първи път без венчалната си халка
Преди няколко дни Сийл също е свалил своята.

Дейвид Бекъм приема наградата за Най-стилен атлет, заедно със сина си Круз.

# 83
# 84
  • София

Обаче правописа под албума е страхотен!  Joy
Цитат
Привет на всички Simple Smile за Свети Валентин посетихме най-красивия и романтичен град Венеция... Радвам се че съвпадна с техния карнавал и имаше празнично настроение денонощно дни наред Simple Smile Подбрахме някой от любимите ми моменти за всички вас Simple Smile Приятна почивка...

# 85
# 86
# 87

Той е снимал  Naughty Те италианците такваз хубост неземна не са виждали.

# 88
  • Sofia
Не съм следила снимките на Мария в периода на брака й, но някак ми е останало впечатлението, че се обличаше сравнително семпло и стилно  newsm78 Нещо не си спомням да имаше чак такъв кич и безвкусица, каквито забелязвам сега  Rolling Eyes От друга страна ми е малко съмнително един мъж да окаже видимо влияние върху гардероба на жена си, знам ли...
Някой има ли сходни впечатления? newsm78

# 89
Отново РианаНа мен ми е все по-ужасна, а преди много я харесвах.

Виктория Бекъм коментира последните си снимки, на които изглежда слаба и студена, като [
Малкото сладурче тормози мама нощем  Wink

Риана и аз преди повече я харесвах. Вече избягвам да я гледам, а само да я слушам, защото все още е страхотен изпълнител.
Виктория няма какво да я коментирам, винаги съм й симпатизирала и страшно ми харесва цялото им семейство и това, че се опитват да са нормални, доколкото е възможно това. И тя си има своите лоши моменти, неспокоен сън и ангажименти в работата, както всяка една майка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт