Звездни компромати-131

• 54 910
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Почина Георги Черкелов Sad

http://www.blitz.bg/news/article/131163

Flowers Rose Flowers Rose

И ще сложа пак Жизел:

http://news.data.bg/6/sport/311941/

# 106
Това не е темата за вихрене и иванене.
Вече има изписано предостатъчно.
Жълтите сайтове си имат полета за коментари.
Ако на някои има харесва да гледат и четат миризливи жълтини, си е тяхна работа, но не е нужно да се преосмърдява и тук.
А за спама си има тема и ако си правите тестове колко време още ще просъществува темата при тези условия, може да получите отговора доста бързо.
А темата "ЗНаете ли кого видях?" кога ще бъде заключена?
Защото както знаем всички, всеки втори пост от там се оказва в някой "жълт вестник".
Отговорът е ясен, явно сме много близки вече с г-жа любовницата.  Laughing
за ниловабо нито един пост не беше изтрит, защо ли

# 107
# 108
  • Sofia
Ако на някои има харесва да гледат и четат миризливи жълтини, си е тяхна работа, но не е нужно да се преосмърдява и тук.
А за спама си има тема и ако си правите тестове колко време още ще просъществува темата при тези условия, може да получите отговора доста бързо.

В такъв случай може ли да се конкретизира за какво е темата и какво може да се поства в нея?
Извинявам се, че съм от неразбралите, но доста хора явно се бъркат от неясното заглавие и става спор във всяка следваща тема.
Само за чужди звезди ли може да се коментира?
И какво ще рече "компромат"? Снимка на Жизел на корицата на Вог компромат ли е?
Само за снимки ли е темата? Това изобщо не става ясно от заглавието, нека се уточни че е само за Звездни снимки, понеже май само авторката си разбира заглавието по този начин.
Пусната е тема с некоректно заглавие, пък после ние виновни!

За проспалите урока по български:
мн. компромати, (два) компромата, м. Измислена, инсценирана или действителна вина, обикн. на политическа или ръководна фигура, разкрита и разпространявана с цел да го компрометира.

Някой май бърка думичките компромат и снимка! Нека се коригира заглавието на темата!

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:17 от NBM

# 109
Защото както знаем всички, всеки втори пост от там се оказва в някой "жълт вестник".

Изключително неуместно включване!

Джесика Алба и сладкото и бебе Heart Eyes
http://www.zimbio.com/photos/Jessica+Alba/Jessica+Alba+Family+En … +Park/DVG4zHHWKl4

# 110
# 111
  • Sofia

А защо да бъде заключена?
Защото не можете да се аргументирате или защото не знаете къде се задават въпроси към модератори и администратори? Авторите на публикации там могат да предявят правата си ако сметнат за необходимо.
С кого сте близки е Ваш проблем, не на темата. Не знам какво е ниловабо, но явно е нещо към което сте чувствителни. Надявам се поне да сте наясно къде пишете.
В такъв случай може ли да се конкретизира за какво е темата и какво може да се поства в нея?
Ако от 131 страници не сте се ориентирала, запитайте автора

Никой никого не спира да пише за когото и да било, но не възнамерявам да аплодирам пренасянето тук на драмите от вече заключена тема.

# 112
И що ме изтриха, не разбрах! Sad
Забраниха да се говори за ИВАН, ВИХРА И ИРИНА, така че ако си писала за тях, скоро можеп и бан да получиш.
С модератор не се спорело, че аз не споря, аман от такива модове и админи и....т.н.

8 страници от тази тема и двайсетина от миналата малко ли ви е ?

# 113
Кой с какво право забранява където и да е във форума да се коментира дадена тема?
Ще си конкретизираш ли аргументите, защото аз се обърках.  Crazy
Уж за да не преписват жълтурите, а във форума поне от още 10 теми се преписва.
Много пъти са се коментирали подобни триъгълници в десетки страници и забрани не е имало.

# 114
  • Sofia
Ако от 131 страници не сте се ориентирала, запитайте автора

Благодаря за идеята!
Явно не сте забелязали, но напоследък във всяка тема става спор какво точно може да се поства в тази тема. За мен е очевидно, че за много хора заглавието е подвеждащо и неточно.
Затова е добре авторката да въведе едно уточнение в първия пост за какво конкретно е темата.
Така както е зададена половината снимки тук не са за нея, понеже не са компромати, а просто обикновени снимки на популярни личности.

# 115
 Повече от половината снимки тук са за темата на меркантилница в КМ- "Звезден стил".

# 116
  • Sofia
Кой с какво право забранява където и да е във форума да се коментира дадена тема?
Ще си конкретизираш ли аргументите, защото аз се обърках.  Crazy
Уж за да не преписват жълтурите, а във форума поне от още 10 теми се преписва.
Много пъти са се коментирали подобни триъгълници в десетки страници и забрани не е имало.
Не за да не преписват жълтурите, а за да не превръщате темата в нарочен, еднопоосочен и грозен жълтурник, независимо кого "коментирате".
Апропо само пишете или можете и да четете? Не ми отговаряйте.

# 117
 Мълчи и ти!  Laughing Накрая ще заключат темата.   
 Много потребителики, дори не знаят, че подфорум КМ съществува, нека си продължава темата както и досега.

Повече от половината снимки тук са за темата на меркантилница в КМ- "Звезден стил".

# 118
  • Cyprus, Пловдив
Добре,а мога ли да кажа (напиша) ,че Миглена Ангелова е по Нова ТВ и ми е много променена  Rolling Eyes

# 119

Общи условия

Активация на акаунт