Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за Матей във волейболната общност?
Какви са впечатленията от представянето на Радостин Стойчев и Цветан Соколов в мача?
Какви са впечатленията от представянето на Тодор Алексиев и Теди Салпаров в мача?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за Матей във волейболната общност?
-
Какви са впечатленията от представянето на Радостин Стойчев и Цветан Соколов в мача?
-
Какви са впечатленията от представянето на Тодор Алексиев и Теди Салпаров в мача?
-
Какви са мненията за новите попълнения в отборите?
-
Какви са мненията за новите играчи в националния отбор?
Руснаците са бетер нас, винаги ме е изумявало колко много си приличаме. Те сами се бият и сами се въздигат, ей така, няма нужда даже от странични фактори.
Пропука ли се веднъж става такава мъка неземна, че от всеки могат да паднат. Тръгнат ли с хъс, всеки могат да бият. И сега ми късат нервичките, ама така ги късат...
същото е положението
Не сме се тръшкали тук, в грешка си. Говорим си само. Но ти пак ни припомни, де.
Освен ако не си взел предвид коментарите ни за квалификацията, но те в никакъв случай не са безпочвени. И нямат нищо общо с колко титли били взели Тренто или не. По въпроса с мотивацията в националния категорично няма как да се съглася. Нито на Матей, нито на останалите, освен на тези, които все още драпат за мощен тласък навън. Пък Алекно хич не го мисли, той умее да си мотивира състезателите. Ние да я докараме до същото дередже, пък тогава ще го мислим Алекно.
Симпли изпреварила си ме с поста и то с доста порядъчен коментар