Волейболните ни национали (тема 10) - Олимпийски надежди - юбилейна!

• 20 530
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Гледам финалааааа! И ми иде да си изям шапката!  А, сега мога да поема дъх.  Crazy Руснаците са бетер нас, винаги ме е изумявало колко много си приличаме. Те сами се бият и сами се въздигат, ей така, няма нужда даже от странични фактори.  ooooh! Пропука ли се веднъж става такава мъка неземна, че от всеки могат да паднат. Тръгнат ли с хъс, всеки могат да бият. И сега ми късат нервичките, ама така ги късат...  Twisted Evil

# 151
Гледам финалааааа! И ми иде да си изям шапката!
Peace същото е положението
Чакам аз чинно 23 да си поръчвам билети и от там нататък вече чакам. Последен шанс му давам на Радостин Crossing Arms

# 152
Е, не. Няма такъв финал. Няма. Отивам да aсимилирам какво се случи в раzкаzа с неочакван край.  Crazy

# 153
Е, не. Няма такъв финал. Няма. Отивам да aсимилирам какво се случи в раzкаzа с неочакван край.  Crazy
Колкото и да асимилираме това е положението. Тренто само от шампиона падна май май Rolling Eyes

# 154
Аз пък не виждам какво толкова страшно стана, че мнозина обявиха края на ерата Тренто. Излишен драматизъм. Загубили един мач. Случва се и най-добрите да загубят, при това загубиха от съвсем неслучаен отбор. Ако бяха Тренто на финала щяха да размажат поляците барабар с техните ястребови очи и слоумоушъни. Тогава нямаше да има такива апокалиптични едва ли не разсъждения. Хуанторена си отива и какво от това ? Това означава ли край на Тренто. Само да ви припомня, че Матей и Радо станаха шампиони на Италия, Европа и света още в първия си сезон докато Хуанторена още търпеше наказание за употреба на допинг. Няма незаменими играчи и това е доказано. Освен това си залагам главата, че с Матей и Радо ,Тренто ще продължи да постига успехи, защото те са моторите на отбора, а пък Хуанторена ще изпита доста трудности да повтори досегашното си представяне и в Казан.Просто начина на работа на Радо предразполага тези играчи да дават най-доброто от себе си и не вярвам, че Алекно има подобни качества да мотивира играчите си.  А пък да превръщаме една загуба на хегемона Тренто, в някаква трагедия за националния отбор е меко казано безумна и не почива върху никаква логика. Матей е толкова презадоволен от титли и купи на клубно ниво и ясно осъзнава, че само на национално ниво му е необходим по-значим успех за да си запише името със златни букви в историята на бг волейбола и да се превърне в легенда. Аз съм убеден, че всички в отбора ни искат да постигнат нещо значимо и дори и някои физически проблеми нямат да ги обезкуражат за да постигнат нови успехи. Няма нужда от драматизации при нас не се случва нищо, което сериозно да ни разтревожи или обезпокои, а напротив таланти като Теди, Цецо, Скримов, Братоев, Добри и други тепърва ще показват на какво са способни.

# 155
Пак нещо си объркал форумите. Тоз пост за Спортал явно си го бил приготвил.  hahaha Не сме се тръшкали тук, в грешка си. Говорим си само. Но ти пак ни припомни, де.  Joy Освен ако не си взел предвид коментарите ни за квалификацията, но те в никакъв случай не са безпочвени. И нямат нищо общо с колко титли били взели Тренто или не. По въпроса с мотивацията в националния категорично няма как да се съглася. Нито на Матей, нито на останалите, освен на тези, които все още драпат за мощен тласък навън. Пък Алекно хич не го мисли, той умее да си мотивира състезателите. Ние да я докараме до същото дередже, пък тогава ще го мислим Алекно.  Whistling

# 156
Цитат
Пак нещо си объркал форумите. Тоз пост за Спортал явно си го бил приготвил.
НЕ мога да те разбера явно имаш нещо лично против мен. Всеки път ми се нахвърляш като прочетеш мой коментар. Не знам какво толкова странно съм написал. Това е моето мнение и реших просто да го споделя . Ако коментарите ми ти пречат толкова много просто кажи.

# 157
Глупости. Моля ти се, не се дръж като ощипана мома. Ми ти мине не мине и изплескаш нещо драматично, пък то тук драма не сме имали, ето виж назад. Драмата гледам в Спортал се вихри. Тук сме... по-лежерни.  Laughing Виж, по квалификационно време може и да се тръшнем, ще видим.  Crazy

# 158
Казах ли аз, че ще се нацупи. http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=355519  Whistling Тази година искам най-накрая титлата за врачката!  Crossing Arms Но, не може всички да са му вързани за гащите. Да беше предложил на Османи част от парцелчето, един етаж, поне мансарда нещо.  Laughing Като оставя настрана хумора обаче, очаквам да се довлекат двама нацупени и един перманентно подпиращ пейката от Доломитите. Лошото е, че един от нацупените се явява шеф на отбора, тъй да се каже. Дано се развесели дотогава и преглътне "престъпната" самостоятелност, която някои мъже на по 30 години си позволяват.  Whistling

А! Ей го, сал едничка радост Радова. http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=355477 Вързан до доказване на противното. Той поне оценява и българските фенове, нищо че са все "негативни", нали.  bowuu

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 22:30 от simplyaven

# 159
Добро утро група Simple Smile Симпли изпреварила си ме с поста и то с доста порядъчен коментар Wink
Бедничкият Радостин, явно Османи първо се е научил да си чета и е скочил когато сам е сметнал за добре. Не виждам чак такава драма. Ок, добре играе в отбора искат го, но не могат да го вържат. Crossing Arms Аз си мисля , че и мазето+ мансардната да му бяха дали все тази щеше да си е hahaha Момчето си го беше решило. А Радо кусур, ако първите му две думи от интервюто не са- Аз не бих престъпил еди си какво за победа Whistling Затова има и загуба. И на мен не ми стана приятно, че загубиха от Зенит(особено в Полша- толкова са ми любими Stop Stop Stop), но .........това е.
А Матей не знам спи или какво, но коментара му , че вече нямало съдии, които подпират.........ами да си пусне записите от лигата миналата година Crossing Arms

# 160
Цитат
А Матей не знам спи или какво, но коментара му , че вече нямало съдии, които подпират.........ами да си пусне записите от лигата миналата година  
Предполагам говориш за мача с Италия в световната лига. Айде всички бяхме наясно, че това не се прави за нас и нашето добруване, ами за да може Полша да играе за медал. Ако играехме ние с Полша в решаващ двубой за мястото дали щяха да ни помагат. А в самия мач ясно видяхте колко поляци бяха накичили български знамена и се бяха нацапали с нашите цветове. Защо не го направиха в мача ни с Аржентина ? На всеки му беше ясно, че ние бяхме тези, които ще ги класират за финалната фаза. Защо като толкова ни харесват поляците и ни се възхищават, не направиха реверанс към нашия феърплей и  на европейското и не се напънаха малко повече срещу Словакия. Често пиша в един световен форум за волейбол с потребители от цял свят и повярвайте по-големи подмазвачи към чуждите отбори и непатриоти от нас бг потребителите няма. Голяма любов пада между бг потребителите и полските. Само българите са споменали в профилите си като любими волейболисти Влазли, Бартман, Курек, Загумни и тн...Волков, Михайлов, Бережко, за бразилци и Хуанторена да не говорим, а пък поляците са изредили предимно и основно техни волейболисти, руснаците също не ни отразяват, но ние се скъсваме да ги хвалим колко са добри поляците, колко са силни руснаците. Как пък само ние сме обективни в цял свят, а всички други си държат на техните ? Това не мога да го разбера.  Та мисълта ми е, че трябва по принцип българите да сме малко повече родолюбци и патриоти и да си ценим нашето, а да не се прехласваме винаги по чуждото.  Защото и чужденците не ни разбират и им е странно като дойдат и им пускаме чужда музика и говорим за техните спортисти, музиканти, актьори и тн... а пък те искат да научат нещо за нашата култура. Толкова ли ни е срам от нашето. Начетох се и на хвалебствия от българи по форумите за великия Хуанторена и как ако не е бил той Тренто щели да бъдат слаб отбор. Как Жеков провалял Пиаченца и как Алексиев е причината за всяка загуба на Сургут.   Не мога да разбера в какво се крие това вродено желание на българина да плюе по всичко българско и да превъзнася чуждото. Както и да е малко се отклоних от темата, но просто реших да споделя впечатленията си.

# 161
Някой може ли да ми намери графика на провеждане на срещите за Купата на България?
Намерих. Дано успея да хвана поне малко от срещите.

# 162
Поляците са задници. Това са моите наблюдения, и не само на база волейбола. Те са национално повредени. Не че ние сме цвете за мирисане, но те са адски подмолни, в характера им е. Аз пък чета в руски форуми много и определено ни отразяват. Всъщност, Матей им е някаква фикс идея на феновете. Още жалят, че са го изпуснали. А към българите си имат сантименти, аз и на свой гръб съм го изпитвала. Малко на ревност даже го избиват.  Simple Smile

П.С. Това с чужденците малко не го разбрах. Каква музика им пускаме? Че то няма незапознат с чалгата. За съжаление по-малко са запознати с народната ни музика. А иначе, навсякъде по света се слуша предимно брит и американско производство, тъй като това са международно силните индустрии. Нито Холивуд е най-популярен в БЪлгария, нито Бритни се е докарала до звезда с нашите покупки. Изключение са страни като Франция и Русия, примерно, но и там нещата вървят в същата посока, макар силният национализъм да ги забавя до известна степен. Но пък те си имат и мащабни индустрии в сферата на забавленията, има какво да замества поне донякъде отвъдокеанската инвазия. Но пак, само до известна степен.Сега да не излезе пак, че, Дидо, теб те репликирам само. Разсъждавам си.  Simple Smile И преди съм казвала, че според мен точно пък волейболистите най-малко има от какво да се оплакват по отношение на фенове и как са третирани. На Радо воплите за позитивните трентинци ми идват в повече. И в техния форум ги критикуват, а тук не са по-малко обичани волейболистите.

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 20:49 от simplyaven

# 163
Поправителен ще имаме, допуснаха ни.  Laughing http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=355692

Османи не за двата милиона долара. Но... интересно изказване, потвърждава някои мои... хм, идейки еретични. http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=355681

Мосна: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=355755

# 164
  • Някъде в търсене ............
 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт